![]() |
400k expa ale co najważniejsze 100k na aol i blessy :> no i poza tym to ze Arth był z Tobą w gildi nie znaczy ze Cię lubił ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no to faktycznie ze nie czujesz ubytku kasy no ale przecież Kyos nie będzie Ci dawał pieniędzy w nieskończoność bo chyba sam też potrzebuje :P a z tego co się dowiedziałem to po hacku też nie jesteś taka bogata żeby tak kupować aole i blesy wiec prędzej czy później Twoja przygoda się skończy :)
|
@ up
Balveni to chlopak.. Od pewnego czasu ta postacia gra ktos inny i podszywa sie pod dziewczyne, zeby miec latwiej w grze np. 100k od kyosa :D |
Cytuj:
|
Nie gra ktoś inny tylko brat i siostra xD tak słyszałem z niektórych źródeł ale nigdy nie można być pewnym ;P
|
Cytuj:
Ty jestes zal lol nabiles(as) level na sharingu a widac jak grac umiesz. Pozatym my wiedzielismy jak zrobic ten quest ale ogromna wiekszosc nie i juz mnie **** trafial na ventrilo jak nikt nie sluchal co sie do niego mowi - dlatego padl felianter. I wlasnie ja juz nigdy nie poprowadze POI questa bo mnei ***** strzela z wami noobami. Nie dosc ze zrobiles questa to jeszcze masz pretensje lol. To wez ty go teraz poprowadz zobaczymy ile ci to zajmie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Balveni, po co masz 2 konta na forum? Na jednym pisze Artur, a na drugim Gabi?
|
@crosscut
Koti nie wygral wojny. Tylko zachowal sie jak szczur na tonacym statku.. a kapitan zostal ;] Co do Balveni to powiedzialbym, ze od pewnego czasu gra tylko brat i nie pozwala grac siostrze w obawie o strate levela. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chosen_one;
hehe w końcu statek utonął a on sie uratował ja do Kotiego nic nie mam kiedys mnie protował i był spoko i mam nadzieje że nadal tak jest choć mnie ignoruje :P vuxes: ale to żadnej różnicy nie robi że po ważne ze jest :P inca; to że sharujesz to dużo ludzi wie i temu nie zaprzeczysz :P ja jestem Ciekaw kto wypisuje te pierdoły na forum o niby tej osobie co Cię kiedyś tam shakowała Artur czy Gabi? Bo sorry bardzo ale jak widać nie masz żadnych dowodów że Astlin Cię shakował a ma płacić 1kk to tak samo jakbym ja wbił na mojego PRO 50+ lvla i kazał płacić wszystkim którzy mają niższy lvl odemnie bo mnie też shakowali przecież to trzeba mieć coś z głową nie tak |
Cytuj:
wiesz co ci powiem,to bylo tak 1 ty 2 brat 3 siostra a 4 tibiaauto 5 *********** 6 tibiabot NG |
Cytuj:
|
@up;
Dokładnie, ale przynajmniej umie chronić swój pc i wie co ściągać czego nie i nie płakał że miał hacka:) |
no dobra to nie jest temat żeby to zaczynać od nowa bo raczej nikomu to nic nie da Astlin wie swoje Kuba~wie swoje Balveni wie swoje podyskutujcie sobie gdzie indziej :P ale tak poza sprawa to niedawno sie dowiedziałem że to Astlin Cię bloczył w depo podczas hacka dopóki nie odzyskałaś/eś passów wiec raczej powinniście być mu wdzięczni :P
Macavelli dzisiejsza akcja dobra tylko nie wiem co tam kombinowaliscie z Ta lady~w tym cave ale tak to gitara xD lizard padł przez wlasna glupote ale tacy są ludzie :P gogog Macavelli ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |