Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Macavelli & Maragax Studio (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140230)

Bartoloo 17-08-2007 15:04

400k expa ale co najważniejsze 100k na aol i blessy :> no i poza tym to ze Arth był z Tobą w gildi nie znaczy ze Cię lubił ;P

Inca 17-08-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartoloo (Post 1607845)
400k expa ale co najważniejsze 100k na aol i blessy :> no i poza tym to ze Arth był z Tobą w gildi nie znaczy ze Cię lubił ;P

100k na nowego aola i blessy dostałam od Kyosa, wiec jakos nie czuje ubytku pieniędzy na moim koncie ; >

Marczio 17-08-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inca (Post 1608188)
100k na nowego aola i blessy dostałam od Kyosa, wiec jakos nie czuje ubytku pieniędzy na moim koncie ; >

przyjdzie slayerss, gala'eos i andiv i poleca kolejne 100k :> tak jak na 40 lvlu pani bot.

Master_Macavelli 18-08-2007 04:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Balveni (Post 1606188)
Jak widać smieje się dalej xD level odrobiony A NAWET pochwale się ,ze mam juz 123 ^^wiec wiesz...400k expa w tą czy w tamtą ,co to za róznica;>

100k w ta czy w tamta... bez roznicy :) a bedzie tego wiecej...

Bartoloo 18-08-2007 12:23

no to faktycznie ze nie czujesz ubytku kasy no ale przecież Kyos nie będzie Ci dawał pieniędzy w nieskończoność bo chyba sam też potrzebuje :P a z tego co się dowiedziałem to po hacku też nie jesteś taka bogata żeby tak kupować aole i blesy wiec prędzej czy później Twoja przygoda się skończy :)

chosen_one 18-08-2007 16:45

@ up

Balveni to chlopak.. Od pewnego czasu ta postacia gra ktos inny i podszywa sie pod dziewczyne, zeby miec latwiej w grze np. 100k od kyosa :D

Inca 18-08-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chosen_one (Post 1609790)
@ up

Balveni to chlopak.. Od pewnego czasu ta postacia gra ktos inny i podszywa sie pod dziewczyne, zeby miec latwiej w grze np. 100k od kyosa :D

hrhrhr ,teraz stary pojechałes równo ; p a tu cie musze zaskoczyć i powiedzieć,ze "nie".Jak dla kogo <niestety> dalej gram na balveni bla bla bla ;> btw.kto ci powiedział ,ze teraz na Balveni gra ktoś inny?

Bartoloo 18-08-2007 22:01

Nie gra ktoś inny tylko brat i siostra xD tak słyszałem z niektórych źródeł ale nigdy nie można być pewnym ;P

KotiConqueror 19-08-2007 06:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Balveni (Post 1563018)
@Burnio
3 osoby z Ec ;p

Eternala teo wywalili z questa ,Titiof dostał tp,Lizarda ubił Puge,Healek I furox,
felianther padł od Puge i Larosa :P Pierwszy padł Clash ale potem przyszedł znowu ^^Kyos padł blocząc jakiegos dzikiego fura.Dark Aqual ,Unicron ,Warim Shan padli,ale nie wiem dlaczego xD Peterer wbił sie w jakis tp i padł chyba na jedno combo ;p
POI?-NEVER AGAIN -.- neostrada chodzila mi 12h 54 min 56 sec do momentu ss z nagrodami ; p TO był jeden wielki zaaaal. Przynajmniej wiedzieli kto nie miał aola i kogo lac ^^Quest ze szwedami? NEVER AGAIN :d
Po kazdej sali robili chyba z 30 min przerwy -.-nie wiem po co ,dlaczego,w jakim celu.Wiem tylko,ze to był zaaal.Quest miał trwac do 20 trwał do 12.30?:<

Ty jestes zal lol
nabiles(as) level na sharingu a widac jak grac umiesz. Pozatym my wiedzielismy jak zrobic ten quest ale ogromna wiekszosc nie i juz mnie **** trafial na ventrilo jak nikt nie sluchal co sie do niego mowi - dlatego padl felianter. I wlasnie ja juz nigdy nie poprowadze POI questa bo mnei ***** strzela z wami noobami. Nie dosc ze zrobiles questa to jeszcze masz pretensje lol. To wez ty go teraz poprowadz zobaczymy ile ci to zajmie

KotiConqueror 19-08-2007 06:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartoloo (Post 1610235)
Nie gra ktoś inny tylko brat i siostra xD tak słyszałem z niektórych źródeł ale nigdy nie można być pewnym ;P

Tez tak slyszalem. Mianowicie ze brat gra 95% czasu ta postacia, siostra reszte...Wszystko jedno i tak ich nie lubie za zachowanie i mam nadzieje ze macavelli ich zapierd**** jescze kilka razy :)

crosscut 19-08-2007 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1610772)
Tez tak slyszalem. Mianowicie ze brat gra 95% czasu ta postacia, siostra reszte...Wszystko jedno i tak ich nie lubie za zachowanie i mam nadzieje ze macavelli ich zapierd**** jescze kilka razy :)

a moze sam to zrobisz i przestaniesz sie wyreczac macavellim ktorego i tak huntujesz za to co robi przed ssem, wkoncu jestes wielki wygrales wojne mozesz robic co chce co nie ?

vuxes 19-08-2007 12:08

Balveni, po co masz 2 konta na forum? Na jednym pisze Artur, a na drugim Gabi?

chosen_one 19-08-2007 13:12

@crosscut
Koti nie wygral wojny. Tylko zachowal sie jak szczur na tonacym statku.. a kapitan zostal ;]

Co do Balveni to powiedzialbym, ze od pewnego czasu gra tylko brat i nie pozwala grac siostrze w obawie o strate levela.

Inca 19-08-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chosen_one (Post 1611003)
@crosscut
Koti nie wygral wojny. Tylko zachowal sie jak szczur na tonacym statku.. a kapitan zostal ;]

Co do Balveni to powiedzialbym, ze od pewnego czasu gra tylko brat i nie pozwala grac siostrze w obawie o strate levela.

hah ,to nie ja padłam przed ss`em jak juz masz tak wielką ochote,zeby mnie krytykować -.^ A pozatym to jest mój char,wiec on nie moze mi "zabronić " na nim grać ,lol.Sharing jest nielegalny,ale jakby na to nie patrzeć dużo osób na selenie sharuje ...sprzedaje konta,expi na bocie,etc,etc,

vuxes 19-08-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inca (Post 1611049)
hah ,to nie ja padłam przed ss`em jak juz masz tak wielką ochote,zeby mnie krytykować -.^

Tylko po SS.

Bartoloo 19-08-2007 15:39

chosen_one;
hehe w końcu statek utonął a on sie uratował ja do Kotiego nic nie mam kiedys mnie protował i był spoko i mam nadzieje że nadal tak jest choć mnie ignoruje :P
vuxes:
ale to żadnej różnicy nie robi że po ważne ze jest :P
inca;
to że sharujesz to dużo ludzi wie i temu nie zaprzeczysz :P ja jestem Ciekaw kto wypisuje te pierdoły na forum o niby tej osobie co Cię kiedyś tam shakowała Artur czy Gabi? Bo sorry bardzo ale jak widać nie masz żadnych dowodów że Astlin Cię shakował a ma płacić 1kk to tak samo jakbym ja wbił na mojego PRO 50+ lvla i kazał płacić wszystkim którzy mają niższy lvl odemnie bo mnie też shakowali przecież to trzeba mieć coś z głową nie tak

Pysiek 19-08-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inca (Post 1611049)
hah ,to nie ja padłam przed ss`em jak juz masz tak wielką ochote,zeby mnie krytykować -.^ A pozatym to jest mój char,wiec on nie moze mi "zabronić " na nim grać ,lol.Sharing jest nielegalny,ale jakby na to nie patrzeć dużo osób na selenie sharuje ...sprzedaje konta,expi na bocie,etc,etc,

na 50 lvl juz bylo widac ze sharujesz,kazdy knightem expil 1 lvl na 2 dni a ona po 3-4 lvl dziennie wbijala,goscie w depo wtedy juz mowili ze szybko expi bo 4 ownerow

wiesz co ci powiem,to bylo tak 1 ty 2 brat 3 siostra a 4 tibiaauto 5 *********** 6 tibiabot NG

Inca 19-08-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pysiek (Post 1611292)
na 50 lvl juz bylo widac ze sharujesz,kazdy knightem expil 1 lvl na 2 dni a ona po 3-4 lvl dziennie wbijala,goscie w depo wtedy juz mowili ze szybko expi bo 4 ownerow

wiesz co ci powiem,to bylo tak 1 ty 2 brat 3 siostra a 4 tibiaauto 5 *********** 6 tibiabot NG

owned. Po pierwsze nie mam siostry :< Od poczatku grało tylko 2 ownerów ,czyli ja i mój brat ^^ mhmmmm ,a czemu szybko expilismy?Jak ktos miał juz 100+ na innym servie to wie jak expic i gdzie :) 4 ownerów? nie daje passów znajomym tak jak Astlin dał Coenzowi a potem płakał ,ze go "ktoś" ojebał.

KubaGuzikkk 19-08-2007 16:44

@up;
Dokładnie, ale przynajmniej umie chronić swój pc i wie co ściągać czego nie i nie płakał że miał hacka:)

Bartoloo 19-08-2007 16:55

no dobra to nie jest temat żeby to zaczynać od nowa bo raczej nikomu to nic nie da Astlin wie swoje Kuba~wie swoje Balveni wie swoje podyskutujcie sobie gdzie indziej :P ale tak poza sprawa to niedawno sie dowiedziałem że to Astlin Cię bloczył w depo podczas hacka dopóki nie odzyskałaś/eś passów wiec raczej powinniście być mu wdzięczni :P
Macavelli dzisiejsza akcja dobra tylko nie wiem co tam kombinowaliscie z Ta lady~w tym cave ale tak to gitara xD lizard padł przez wlasna glupote ale tacy są ludzie :P gogog Macavelli !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19.