![]() |
Mam 17 lvl i 7 magic lvl. Jest to zły/odpowiedni/dobry magic lvl jak na ten poziom ?
|
@up
bardzo dobry ja mam na 21 pallu 6mlvl oplaca sie skillowac(no chyba ze lubisz wastowac na leczeniu) |
Cytuj:
|
Pomyślcie co poniektórzy chyba dlatego m lvl u palka nie został zablokowany po upie żeby go używać może wydawać się ,że nie jest aż tak przydatny ale zobaczcie czasem zdarza się ,że wparuje na ciebie kilku pk i wtedy uleczysz się kilka razy exura vita exura vita exura vita normalnie przykładowo z niskim m lvlelem uleczył byś się za 300 hp i załóżmy że skończyła by ci się mana i musisz dalej biedz to popatrz masz wysoki m lvl uleczysz się exura vita exura vita uleczyłeś się za 300 hp i masz jeszcze jeden czar w zanadrzu i większą szansę na ucieczkę.A zaufaj mi oszczędzisz dziennie nawet i po bp uhów dzięki temu. A w czym szkodzi ćwiczenie m lvlela ,że expiąc kupisz z 3 bp blanków i będziesz co jakiś czas klepał hotkeya robiąc hmmki i potem sprzedając je jakiemuś miłemu graczowi z wysokim lvlelem np 20 bp hurtowo.i przy okazji m lvl ci rośnie.Zresztą trzeba myśleć przyszłościowo nie wiadomo nigdy co przyniesie jutro może w następnym update mlvl palka może mieć duże znaczenie tyle odemnie pozdrawiam xd
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
IMO spokojnie mozna olac mlvl |
Tia, trenuj m lev a daleko zajdziesz... Jak 100 rp jak walnie za 95 z sd to jest dobrze heh. 40 lev i 11 magiczny ?! Człowieku.... [CHAR]Lord Kreain[/CHAR], 27 level, 14 magiczny ;]
|
Cytuj:
|
jezeli ktos robi pallka rekrecyjnie (30 lvl i koniec) to mlvl nie jest tak istotny; wystarczy 4mlvl na uhy aby wyratować sie przed pk.
Chyba ze pallek to twoja przewodnia postać... wtedy na większe hunty przyda ci sie wysoki mlvl do skutecznego leczenia. |
Magic jest dosc potrzebny jeszeli uzywamy manasow i sie exura vitamy, bo vita powinna nam leczyc mniej wiecej cale zycie. Robic mlvl mozna podczas skilowania i gdy mana jest pelna spalac ja i to powinno wystarczyc.
|
@up
vita nie leczy calego zycia i nawet mlvl tak duzo nie daje do leczenia jak lvl ale i tak nie uleczy calego zycia @topic w sumie teraz to jak kto woli ale ja tam lubie potrenowac mlvl chocby dla wlasnej satysfakcji lub szpanu |
Ja na 41 lvlu mam 15mlvl i mi styka ;]
|
ja na 8 lvl mam 4mlvl, poniewaz skilluje i jestem zadowolony
|
ja mam 13 lvl i 4 mlvl ;] tera glownie sie skillowaniem zajemuje ale zaczne robic arowsy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |