Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nabór do Support team (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140812)

Rotherdamie 19-09-2007 14:28

Gdyby praca w supporcie nie była darmowa nie byłoby takich problemów hehe.
A teraz na powaznie ja uwazam ,ze do supportu powini sie zglaszac ludzie majacy duzo wolnego czasu (nie mylic z bezrobotny) a także spore doswiadczenie w samej grze jak i wiedze informatyczna.Bo co taki 10 lvl sorc moze pomoc zaktualizowac np.tabele potworow skoro nie bedzie wiedzial gdzie te potwory wystepuja a i ile daja expa ile maja hp czy da sie je zsummonowac itp.(CHYBA ZE MA 2 CHARA Z WYZSZYM NIECO:) LVLEM)

JESLI SPELNIASZ TE WARUNKI TO ZLOZ PODANIE KTO WIE MOZE NIEDLUGO BEDA DO CIEBIE MOWIC PANIE MODERATORZE...

1gu5 19-09-2007 16:16

Napisałem podanie jestem gotów poddać się pracy na tym fansiite i czekam na miejmy nadzieje pozytywną odpowiedź moderatorów.

Marcin24 19-09-2007 22:07

Eh, tak się patrzę na te wymagania... i nie mam szans.
No cóż. może kiedyś :).

Scobel 19-09-2007 23:29

Wiec ludzie myli wam sie praca Supportera, czy tez stanowisko Supportera z ... hmm no sam nie wiem z czym.

Jestem w nim juz jakis czas (przed ostatnie zasilenie) i powiem wam ze roboty jest duzo ale i duzo jest ludzi. Najwiecej pracy maja tlumacze. Reszta ma stosunkowo malo a czasem i wcale.
Wszystko zalerzy od okresu, po upach i jakich nowosciach jest tego duzo, a na codzien praca jest dla tych co chca, nie ma nic na sile. Chodz swe trza odpracowac.
Sa spoko ludzie, no nie wszyscy :P, jest spoko klimacik.
Nie spodziewajcie sie ze jak sie dostaniecie di supportu to bedziecie mieli wglada do super hiper mega tajemnic. To poprostu praca spoleczna dla poprawienia jakosci danych i newsow.

El'Diaabolo 19-09-2007 23:40

Powodzenia! Może komuś się uda ;p :>

Wald_Kerius 20-09-2007 00:06

Jeżeli ktoś z wasz napisze poprawne podanie, które będzie mialo coś w sobie, co przyciągnie uwagę Dwima(tak to on głównie ciągnie ten wózek) myślę, że taki user ma duże szanse na dostanie się do grupy supporterów. Dalej oczywiście trzeba będzie przeanalizować całą historię usera, jego posty, tematy i jeżeli nie ma tam zbytniego spamu itp. chłamu to taki user może się spodziewać dostać zaproszenie. Należy jednak pamiętać, że rekrutacja do "współpracowników" trwa cały czas. Każdy kto złożył podanie i jest ono widoczne(tj. nie usunięte przez moderatora) w odpowiednim temacie, ma jeszcze szanse dołączyć do grupy supportu. Nabór jednak odbywa się w miarę zapotrzebowania userów. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Osoba która zostanie przyjęta do grupy zostanie o tym powiadomiona poprzez prywatną wiadomość wysłana na forum.

Rybzor 20-09-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius (Post 1659263)
Każdy kto złożył podanie i jest ono widoczne(tj. nie usunięte przez moderatora) w odpowiednim temacie, ma jeszcze szanse dołączyć do grupy supportu. Nabór jednak odbywa się w miarę zapotrzebowania userów. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Osoba która zostanie przyjęta do grupy zostanie o tym powiadomiona poprzez prywatną wiadomość wysłana na forum.

Dokładnie, jakież było moje zdziwienie kiedy otrzymałem pw dobre pół roku od złożenia podania, o którym już dawno zapomniałem : P

Wald_Kerius 20-09-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1659275)
Dokładnie, jakież było moje zdziwienie kiedy otrzymałem pw dobre pół roku od złożenia podania, o którym już dawno zapomniałem : P

W tym miejscu musimy przyznać się do błędu, że w ogóle twoje podanie było rozpatrywane. Moderator też człowiek, może się pomylić... ale żeby aż tak bardzo?! (joke Rybka,Joke>

emilok 20-09-2007 13:40

To nie był żaden nasz błąd, moderatorzy nie popełniają ich :P
Wina leży bezsprzecznie i całościowo po stronie ryby. Musiał napisać takiego nudnego i szarego posta że dopiero po pół roku ktoś na takiego szaraka popatrzył a tam co ? RYBA :P

Scobel 20-09-2007 13:49

No, no, Rybko nie wiedzialem ze tys to "BLAD" ktory narodzil sie z zbednego czasu i wielkiej nudy :D ...

A tak na powaznie(hahaha), widac jaki klimat panuje w supporcie i u modkow :D ... ZajeFajny :D, Ale oni jakos malo pija :D

Kshaq 20-09-2007 15:01

Ale czy jest sens składania podań poza naborem? Zwykle, gdy brakuje ludzi Dwim ogłasza nowy nabór, a tak to podobno raczej rzadko zagląda do podań ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.