![]() |
Moze wygrales te legi ale na jakims porytym otsie
|
Kurde jutro zobaczysz ;) bedzie screen ;)
|
Ten koleś co wygral dsl to Abertt HIhihih i:D
15:02 Abertt [55]: 15:01 You see dragon scale legs (Arm:10). It weighs 48.00 oz. |
Taki fart... :)
Pogratulować zwycięzcy A tak w ogóle ciekawi mnię ile CipSoft na tym zarobił W poprzednim temacie na temat 100000 kont premium było napisane, że nagroda będzie zależna od tego jaką profesje ma osoba która wygrała. Tak więc insynuuję iż jest to knight |
@up
Lepsza by była "nie mam aparatu"8o:D8o:] Gratulacje dla zwyciężcy ;) |
Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 33, gości: 50) lol |
@scartex
Knight dostałby broń/shield. Insynuacja prawidłowa - Mag =) |
@up
lub Druid :) |
8o8o8o8o8o8o8o8o8o
~~!!!Gratz!!!~~ Ciekawe czy ten szczęśliwy nabywca to Polak 8o8o8o8o :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: |
I tak pewnie wystawi je do domku (ja bym tak zrobił ^^) albo sprzedałbym je za 2 bp cc 40x100cc :_)
|
@Do all :
Snib'ek podał link w którym prawdopodobnie widać name zwycięzcy. Więc nie mówcie : No ciekawe, kto wygrał, szczęściarz z niego... Aew, jedyne dsl w tibii ;< Emcess. |
jeśli dostał/a Dragon scale legsy to pewnie to jakiś sorc lub druid.. kicha wolałbym magic longsworda :D
|
shake shander byc niemoze bo on postaci na tytani nie ma najpierw sprawcie potem mowcie ok?
|
Gz farta dla tego kolesia ;) Ehh kazdy by chcial je miec :]
|
Wg mnie trochę syfiasta nagroda.
Na co to komu? Pewnie i tak nie będzie tego nosił. A jak to sprzeda, to wg mnie kupcem będzie jakiś debil, bo wyda w chuj kasy na to. A myślałem że nagrodą będzie jakiś bardziej praktyczny przedmiot. |
@up a dlaczego milby byc debilem??
dla ciebie wszyscy co maja cos czego ty nie masz sa debialmi?? |
Cytuj:
|
Robicie szum jak Media..... . Po co to i komu ? Za parę lat mls i będzie dostępny a legi te dsl będą słabsze bo muszą z biegiem czasu zrobić nowe.... . A co do wyboru CripSof** jaka nagroda to średnio raczej bym wolał mieć Magic Longsworda bądź Golden Helmet...
|
Cytuj:
Nie wyraziłem się wystarczająco jasno. Chodziło mi o to jeśli koleś wystawi aukcje i ktoś to kupi za rl pieniądze, to będzie debilem, bo na pewno nie mało zapłaci... Bo jeśli koleś który je dostał ma trochę rozumu, to wątpię żeby sprzedał je za kasę w tibii. |
Przyznaję się... tą osobą z Titani jestem oczywiście ja! Gratulacje dla mnie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |