![]() |
W 1 czesci nie podobaly mi sie rozmowy... Glownie chodzi mi o to ze byly takie proste
"mam plan", "to dobry plan" i tak chyba z 2 razy albo 3 Albo rozzbroilo mnie tez "Mam plan, beda musialy sie pogodzic nasze cywilizacje" cos w tym stylu(z pamieci) Odp. "To dobry plan" Troche dziwnie to brzmi... Przynajmniej dla mnie ;) A co do fabuly to chyba nie taka zla grafika zreszta tez ;) |
Pomoc sie przyda xP.
|
www.gosugamers.net - tam sa wszystkie odpowiedzi:)
|
+ za starcrafta.
|
Skandal tyle czasu i nie zrobił part 1, jestem zawiedziony ;p. Pewno tak myslicie ale Thor ma problemy z netem bo mu ciagle wylaczaja i trudno mu zrobic otoczenie do fake wiec prosze czekac cierpliwie a na zachete to :
http://img401.imageshack.us/img401/5...nsunitsiu3.png® Nowe outfity terranow : Marine, Firebat, Medic & Tank. Mam nadzieje ze sie podoba |
Mfooie ałtka leprze !111oenoene!!!
@na serio ;p Czołg nawet nawet...ładny model,dobrze pocieniowany...ale moje samochody do mojego fake też niczego sobie ;p Ps. Wkrótce się pojawią ;] |
Ja poprawilbym medyka. Reszta jest fajna
@down: Chodzi mi o cieniowanie. |
Poprawil ale jak? Wzorowalem sie na postaci z gry byla bardzo mala i niewyrazna x/ . Wiec Cloy co dodac a co zabrac?
|
Git fabuła i zajebiste grafiki 9/10. Ale od kiedy to zergi potrafią mówić???;)
|
+starcraft
+Grafiki -Zergi nie miały umiejetności samodzielnego myślenia -Baza zergów -fabuła 6/10 Jeżeli pojawiły by się reapery ze starcrafta 2 podniosę ocenę :> . Na www.starcraft2.com możesz sobie zobaczyć jak wyglądają. Zachowaj też najważniejsze kawałki fabuły że zergi są kontrolowane przez nadumysł i mózgowców a wtedy będzie dziesiąteczka. |
Ocena będzie po pierwszej części.
+grafika +fabuła +pomysł +chęci -długie czekanie na next part Ogólnie, ocena pozytywna. |
Jest pewien problem znow wyjezdzam wiec pytam czy wolicie bym teraz dal ponad polowe fake a za 4 dni nastepna czesc tego parta czy poczekacie na calosc?
|
Kopsaj teraz oneone ;p
@down dalione prosze nie rob juz nic!! wystarczy ze zrobiles tor przeszkod i mam pytanie!! A mój następny fake będzie taki, że żal(ten, że wspominałeś o rzeczach sprzed paru miechów) ci dupę ściśnie. |
Em0 prosze nie rob juz nic !! wystarczy ze zrobiles naruto na moscie !!
@Topic next part ?.. |
Jak dla mnie fake fajny,
+Fabula jak narazie trzyma sie kupy +Wlasne Grafiki -Nie znalazlem Moja skromna ocena to 9.5/10 Daj next part teraz :] |
dalione EmO nie robcie już nic wystarcz że pokrytykowaliście troche tematów :P
myśle że na następną częsc bedze sie czekało z tydzeń różnie o bywa @autor ile zrobiłeś w swoim życiu fake?? |
Mi Sie Podobalo pewnie dlatego ze jestem fanem starcrafta ale musisz cos poprawic :
Thor powinien trzymac broni na ukos w 2 rekach (tak jak jest w starcrafcie ) Fajnie Zrobiles Zergow Prawie identyczni do tych z prawdziwego Starcrafta. Oby tak dalej i Zrub tego wiencej bo jest Naprawde fajne :D POZDRO Cytuj:
No Ja Gram w Starcraft:Brood War Do dzisiaj i mi sie nie nudzi. Z niedoczekaniem czekam na Starcraft 2 (O ile już nie wyszedł ) |
@Up:
Lol.... Triple post... @Topic: Kiedy można ujrzeć 2 część fake? |
Dzisiaj wychodzi 2-ga część !! :)
Już ładujemy obrazki. Pamiętajcie że robimy własne grafiki a trwa dłużej niż odpalenie kilku domków podstawową ścianą i robieniu codziennie next parta. |
@up
Masz racje trudniej sie robi wlasne grafiki Fajnie ze dzis next part |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |