![]() |
Guardian nie przemija, więc jak najbardziej tak! Gdyby był taki jak pacc, to moim zdaniem nie opłacałoby się, bo przy takiej częstotliwości gry ja miałbym poczucie straconej kasy.
|
Tak, opłaca się. Ale guardiana, nie x-guatrdiana. W przypadku X-Guardiana (tak jak ja mam), powinno0 się grać dużo częściej żeby różnica była zauważalna.
PS. Zapraszam na http://battleon.xt.pl ^^ |
A JA MAM 55 lvl wszykie questy dla facc zrobione do 5 lvl i wymiatam jak narazie ani razy nie uciekalem i wszttko pokonuje z alcem w pupie ;]
|
Ja mam 45 lvl i powiem Wam tyle :
-Żeby zdobyc potion of life i potion of mana to wystarczy isc do warlic'a (tam gdzie kupuje sie czary) i powiedziec : "Explore shop" a potem"Sure thing, realy!" a potem macie pusty sklep.Wtedy bierzecie klikacie na taka brazowa galazke i przeciągacie LPM na największy, taki troche szarawy kocioł. Potem bierzecie żółtawą gałązkę i tez dajecie do kociołka.Potem bierzecie taki ciemny kamien i tez dajecie do kociolka. pojawi sie Wam okno i klikacie " teleport " i przeniesie Was , albo na statek piracki , albo na taka wyspe na ktorej zabicie 3 potworow na raz to dostajecie 1 life potion i 1 mana potion. Jak dostaniecie sie na statek piracki to Tam macie quiz. jak zbierzecie 20 poprawnych odpowiedzi pod rzad to cos tam dostajecie (nie wiem co bo jeszcze go nie zdalem). A jak powiecie źle to cie wyrzucaja za burte i musisz pokonac 1 potwora zanim wrocisz na statek. Probujcie z tymi 3 skladnikami (zoltawa i brazowa galazka i kamien) roznych kombinacji. Dziekuje. |
Cytuj:
|
pisac mi na 2377749 znam sie na tym baaaardzo xD
|
apropos potion of life
Life fluidy można zdobyć w frogzard quescie "Part 3"
Zabijacie komara a potem te śmieszną zieloną koze a ona wam daje 10 life fluidów :D . Można mieć 10x life fluid i mana fluid. Mana fluid można zdobyć trenując inteligencje w Stattrainers u maga. On wam je daje za free :D. Ograniczenie jest różnie, zależy od pory. Kiedyś widziałem ograniczenie do 23000. Ja mam 38 lvl. Nawet wymiatam. Tylko mnie troche kolejki wkurzają :S |
Ja dopiero zaczełem grać i chciałbym sie spytac jaka profesje wybrac najlepiej ?
Prosze o odpowiedz... |
ja juz od wielu miesiecy nie gralem w ta gre.
|
ja mam 38lvl i caly czas pisze, że pełny serv ;/ idzie cos na to poradzic ? oprucz kupienia "PACCa
|
Czekaj, mi tam łatwo wbić chociaż nie mam guardiana... Btw. moja postać.
|
mam pytanie gdzie mozna trenować profesję ninja ??? bo mam 40 lvl shinobo shozoku miecz ninja i 0 lvl w profesjii ninja (LOL)
|
dragon slayer morzna byc po zabicu smoka potrzebujesz terz dragon slayer armor
|
Cytuj:
zostaw gry i wroc do szkoly....to bedzie dla ciebie duzo lepsze... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A propos : Sorry za mojego poprzedniego posta. wlasnie to na mapce znalazlem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
aha i a propos tu jest moja postac : http://www.battleon.com/aq-chardetai...?temp=17824444
PS. jesli myslicie ze to nie moja postac bo mam nick piotr potter a na forum hydes cart to wiedzcie ze na forum osoba o nicku piotr potter to ja bo zapomnialem hasla a cos mi sie konto e - mail zdupcylo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |