![]() |
Hmm może jakaś rewolucja na kyrze będzie? xD! Oby : P
|
[CHAR]Enud Xozath[/CHAR]
Aug 13 2007, 19:28:22 CEST Killed at Level 132 by [CHAR]Johny Aurelius [/CHAR] and by [CHAR]Misi'ek Yo [/CHAR] |
sprzatneli go na afku/kicku/waleniu ;p
|
Nie ważne jak :P liczy się frag!
|
Cytuj:
|
Dizisaj mianowicie odbyl sie battle przed 24.
Rap Battle xD |
szwagiereczek mozna i tak :p
|
Cytuj:
Jest jakiś filmik?? hahahhaa xd |
Chyba niema XD podobno wygral szycha XD
|
Mistrzami freestylowych bitew na kyrze są Azeris i Gib'on a Szycha do nich sie nie umywa
|
Szycha się zna na rapie jak mój wujek na balecie kiedy w nocy chrapie
To zwykłe hejterskie dziecko neostrady bo nie pojmuje jednej ważnej zasady Liczą sie przyjaciele nawet jak mają jakieś wady a nie dziecięce podwórkowe układy Pozdro dla Gib'ona tibijskiego zioma Przyjedz do krakowa bo czas spalić jakiegoś batona Niedlugo się zaloguje to o tym pogadamy a narazie strzała ide zanieść zakupy mamy Dla Solanixa ostatnie wersy bo mam dość lania dalej w pampersy 15K dalej nie oddał ! I myśli sobie: Azeris pewnie zapomniał Oj ja pamietam lecz wole teraz spalić sobie skręta Dług anulowany Solanix uradowany Mam troche boltów postrzelasz do wolfów Ale już spadam pogadamy na gg jak coś wszamam |
Cytuj:
|
Hip-Hop i Sex to te rzeczy dwie do których ty Nutella nie nadajesz się!
|
On tylko smaruje kanapki i rucha stare babki :D
|
Hahaha azeris jestes zajebisty :D
|
OLIKKKK pozdrow szarlotke xd !
|
szarlotka pojechała wpizdu :p
|
HA xD
A ja se szarlotke dotykałem a ty nie paior xD Wogóle hardkorowo sie robi na kyrze |
Cytuj:
powiedzial ten co jedzie na ajmie a jego stara sprząta respa na freeztajmie bez urazy ale to tylko freestyle |
hahahahah
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |