Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

Viltherius 06-08-2007 14:49

Viltherius Dendettus
Aug 06 2007, 12:07:04 CEST Killed at Level 62 by Athwood and by Gnistarn
Na chu* placic :confused:

Ampowski 06-08-2007 14:58

Na chu* red skullem robisz pz'ta ?

Viltherius 06-08-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ampowski (Post 1588797)
Na chu* red skullem robisz pz'ta ?

Bo mi sie chcialo?
Na chu* dupę liżesz szwedą?

Ampowski 06-08-2007 15:03

Czyżbyś zazdrościł ? Ja teraz wbijam 111 lvl a ty odrabiasz 62 ?

A jeżeli chodzi Ci dlaczego jestem z szwedami to zaznaczam po raz kolejny iż Falcon Morales to moj real friend i trzymamy sie razem od zawsze..X(

ps. A jak chcesz też polizać zapraszam do mnie bo mam szorstki papier ;)

Master Bonczek 06-08-2007 15:55

To od kiedy na Xerenie nie można pz wbić? Jakieś nowe rozporządzenia weszły :)
Zapłacił to chyba może grać normalnie, a częścią gry na światach PvP jest atakowanie innych i dopóki nie atakował nikogo z tengu to co się czepiacie?
@Shus - mi nie przeszkadza, że trzymacie ze Szwedami - przeszkadza mi to, że bawicie się w jakieś szpiegowania, a nie umiecie walczyć uczciwie i od razu pokazywać swojego stanowiska.. dzięki temu straciliście duuuużo w moich oczach :-)

CO TO ZA WOLNOŚĆ JAK NIE MOŻECIE WBIĆ PZ'TA NA KOLEDZE?!

Freddd 06-08-2007 17:36

wiedzialemz ze tak bedzie dlatego opuscilem xerene juz dawno temu. Tam gdzie teraz gram nie ma czegos takiego ze jak sie ma skulla to odrazu cie klepia :)

Pavvulonik 06-08-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1589065)
wiedzialemz ze tak bedzie dlatego opuscilem xerene juz dawno temu. Tam gdzie teraz gram nie ma czegos takiego ze jak sie ma skulla to odrazu cie klepia :)

Harmonia :P

Ampowski 06-08-2007 22:09

Nie chodzi tutaj o wbicie pz'ta osobą które zapłaciły, ale ja jeżeli miałbym 62 lvl i miałbym red skulla nie robił bym pz locka (nawet jeżeli bym zapłacił bo nie można nikomu ufać 100%). Apropo szpiega to ja spy'owałem czy Elenros bo nie pamiętam ?

Freddd 06-08-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1589369)
Harmonia :P

wlasnie ze nie. Gram na serwie pvp. Nie rozumiem ludzi jak oni moga grac na serwerach non pvp :P

Viltherius 07-08-2007 08:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ampowski (Post 1589504)
(nawet jeżeli bym zapłacił bo nie można nikomu ufać 100%).

Szczególnie Tengu&Octal tu masz racje.

To Phanis Emberius podpier* dla swe ze pz mam ofc polaczek. Chciało sie wam free itemsów (ale tak nic wam nie zostawilem:)). Przypominacie bandę noobów z pod dp w Carlin czekającą aż jakis 6-7 lvl wbije WS by rzucić się na niego z vortexami. Tylko że jedyna różnica międzi wami a nimi to to, że wy macie większe lvl.

Bye Xerena Welcome Thoria;)

Dypek 07-08-2007 10:56

Nie wiem czy thoria to dobry serw ;p duzo tam randomow jak mialem 23 lvl to 2 razy mnie zabili 50+ lvl z fe :) jak ktos chce kupic moge sellnac chara za items na xerenie jest to knight 20+ skile chyba 57 czy 58 w axe jak cos to Pm

Pavvulonik 07-08-2007 17:37

No no poi sie szykuje :]

Viltherius 07-08-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1590886)
No no poi sie szykuje :]

Nawet 2 ekipy sie szykują;)

Djkwaku 07-08-2007 22:54

sry post nieważny, zaczynam grac na Xerenie :].

Skramer 08-08-2007 02:27

Sup boyz? :)

Ampowski 08-08-2007 11:09

Bored. Szukam ekipy na anni :D

armagedox 08-08-2007 23:48

dawno tutaj nie zaglądałem bo grałem na nerenie :p
teraz postanowiłem wrucic na stara dobra xerene ;) ( to tutaj zaczełem swoją przygodę z tibia miałem tutaj ok 6 charów :P )
zaczełem grać kinem i jakoś nie widze za dużo pk itp.
chyba duzo sie tutaj zmienilo :)
Pozdro i powodzenia w grze teraz będe troche częściej zaglądał do tego teamtu ;P

Luksus 09-08-2007 02:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1584949)
@st1L

ktos kiedys powiedzial "Trzeba być głupkiem aby mając władzę nie wykorzystywać jej" - bardzo dobry i trafny cytat, bo jak narazie to MY rządzimy na servie i to MY ustalamy na nim zasady a jeśli się komuś nie podoba to niech nie gra, proste.

Ciekawe kiedy wsród tych zasad zabraknie Ciebie?

Cytuj:

@Dadinz
"Zgadzam się. Tylko problem tkwi w tym, że nie przepadają za Polakami. I wcale im się czasem nie dziwię."

- uważam, że nie powinno się oceniać ludzi po ich narodowości, ale jest w tym trochę prawdy. Większość polaków w tibii to niestety nooby, a jeśli trafi się lepszy gracz to albo nie umie angielskiego, albo myśli że sam może zdobyć serwer chcąc pokazać "co on to nie jest" , a potem jest płacz, narzekanie i napinka na forum jakie to swe są niedobre i w ogóle.. :baby:

Jesli chcesz przez to powiedziec, ze ja i reszta Synergy to nooby, nie znaja angielskiego ( no moze jest kilku), narzekamy i płaczemy to chyba nie wiesz co mówisz. Ta wojna zaczeła się z prostej przyczyny... nuda wśród Tengu. Postanowili się zabawić i na wstępie uwalili 3 czy tam 4 Polaków z gildii Inferno. Tak naprawde to my się broniliśmy przed Tengusami, zawsze nami pomiatali i w końcu stawiliśmy opór. To że wbiliśmy tyle fragów uważam za ogromny sukces. Lvl to nie wszystko a wygraliście tylko dzięki szpiegom, bo czarne zagrywki to już chyba wasza specjalność. A z drugiej strony czy to duży sukces tłuc się z gildią teoretycznie silniejszą lecz wywalaną już z bodajże 3 serwerów? Idąc dalej... Wiele osób zarzucało nam, że to my odwalamy PA, PK, randomy itp. To niestety prawda, ale nie mieszałem się do tej paskudnej roboty, bo swojego się dorobiłem żeby godnie walczyć. Co prawda 70% majątku nadal leży u Ciebie, a skoro nie ma już wojny to 1,5mln gp Allken / Venore. To co zdobyłem, straciłem podczas tej wojny to moje i nikt mi tego nie zabierze, nowe doświadczenia są. A na pewno płacić nie zamierzam za wolność, którą chcieliście mi odebrać siłą. Zapłata była by formą przyznania się do winy i kolejnego zniewolenia nieprawdaż? A swój honor mam.

Cytuj:

Ciekawostki
- za niecały miesiąc POI

I aż się prosi żeby wyjeb** na zbity pysk kilku kolejnych graczy po quescie, mam racje? :)

Ampowski 09-08-2007 14:46

Allken tak z ciekawości chce tylko zapytać na ilu OB byłeś ^^ ?

Luksus 09-08-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ampowski (Post 1594314)
Allken tak z ciekawości chce tylko zapytać na ilu OB byłeś ^^ ?

Na 2 albo 3. A co to ma do rzeczy?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49.