Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk
(Post 1584949)
@st1L
ktos kiedys powiedzial "Trzeba być głupkiem aby mając władzę nie wykorzystywać jej" - bardzo dobry i trafny cytat, bo jak narazie to MY rządzimy na servie i to MY ustalamy na nim zasady a jeśli się komuś nie podoba to niech nie gra, proste.
|
Ciekawe kiedy wsród tych zasad zabraknie Ciebie?
Cytuj:
(Post 1584949)
@Dadinz
"Zgadzam się. Tylko problem tkwi w tym, że nie przepadają za Polakami. I wcale im się czasem nie dziwię."
- uważam, że nie powinno się oceniać ludzi po ich narodowości, ale jest w tym trochę prawdy. Większość polaków w tibii to niestety nooby, a jeśli trafi się lepszy gracz to albo nie umie angielskiego, albo myśli że sam może zdobyć serwer chcąc pokazać "co on to nie jest" , a potem jest płacz, narzekanie i napinka na forum jakie to swe są niedobre i w ogóle.. :baby:
|
Jesli chcesz przez to powiedziec, ze ja i reszta Synergy to nooby, nie znaja angielskiego ( no moze jest kilku), narzekamy i płaczemy to chyba nie wiesz co mówisz. Ta wojna zaczeła się z prostej przyczyny... nuda wśród Tengu. Postanowili się zabawić i na wstępie uwalili 3 czy tam 4 Polaków z gildii Inferno. Tak naprawde to my się broniliśmy przed Tengusami, zawsze nami pomiatali i w końcu stawiliśmy opór. To że wbiliśmy tyle fragów uważam za ogromny sukces. Lvl to nie wszystko a wygraliście tylko dzięki szpiegom, bo czarne zagrywki to już chyba wasza specjalność. A z drugiej strony czy to duży sukces tłuc się z gildią teoretycznie silniejszą lecz wywalaną już z bodajże 3 serwerów? Idąc dalej... Wiele osób zarzucało nam, że to my odwalamy PA, PK, randomy itp. To niestety prawda, ale nie mieszałem się do tej paskudnej roboty, bo swojego się dorobiłem żeby godnie walczyć. Co prawda 70% majątku nadal leży u Ciebie, a skoro nie ma już wojny to 1,5mln gp Allken / Venore. To co zdobyłem, straciłem podczas tej wojny to moje i nikt mi tego nie zabierze, nowe doświadczenia są. A na pewno płacić nie zamierzam za wolność, którą chcieliście mi odebrać siłą. Zapłata była by formą przyznania się do winy i kolejnego zniewolenia nieprawdaż? A swój honor mam.
Cytuj:
(Post 1584949)
Ciekawostki
- za niecały miesiąc POI
|
I aż się prosi żeby wyjeb** na zbity pysk kilku kolejnych graczy po quescie, mam racje? :)
|