Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sposoby zdobywania lvla (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142603)

Kajulec 06-08-2007 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1588065)
Z takimi argumentami to wypie*dalaj. Nie bede z toba nawet podejmowac dyskusji.

Nie musze przedstawiac argumentow, bo zrobil to za mnie Piotrek Marycha. Poza tym Tibia Rules jest calkowicie po naszej stronie, wiec nie sadze, zeby ta dyskusja miala jakikolwiek sens.

piotrek259 06-08-2007 12:37

Cytuj:

wszystkie proby pojscia na skroty skoncza sie utrata przez ciebie postaci
Moja osoba zdaje sie temu zaprzeczac.

Automatyczne zaprzestanie wykonywania czynnosci przez bot po pojawieniu sie gma zawsze zalatwia sprawe. Co najwyzej padne ale lepiej to niz dostac bana na 30 dni za "macro use".

Ancient900 06-08-2007 17:09

@piotrek259
Nie mieszaj polskiego prawa z tibia rules, bo to są dwa różne światy. Jeśli przyznajesz się do uzywania botów, ba nawet jesteś z tego dumny, to ludzie Cię oceniają jako gracza tibijskiego a nie obywatela Polski, więc przestań pieprzyć o prawie naszego kraju...
Wnioskując- Jako obywatel może i jesteś przykładem dla innych, ale nie jako gracz tibijski.

piotrek259 06-08-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient900 (Post 1589030)
@piotrek259
Nie mieszaj polskiego prawa z tibia rules, bo to są dwa różne światy. Jeśli przyznajesz się do uzywania botów, ba nawet jesteś z tego dumny, to ludzie Cię oceniają jako gracza tibijskiego a nie obywatela Polski, więc przestań pieprzyć o prawie naszego kraju...
Wnioskując- Jako obywatel może i jesteś przykładem dla innych, ale nie jako gracz tibijski.

No to przeciez caly czas im to probuje wytlumaczyc a oni dalej mowia ze jestem frajer, czyli o mnie jako czlowieku a nie graczu. I na dodatek mieszaja botowanie w tibii z kradziezami na realu.

Withord 06-08-2007 18:46

Wracając do tematu....

a gdzie opcja "wcale"? :)

Hmm... kiedy jeszcze grałem w tibie expiłem sam, ewentualnie z kolegą i bynajmniej nie było to nudne kiedy połaczyło się to ze zwiedzaniem czy odgrywaniem postaci (RPG). Ech... gdzie te czasy się podziały...

Maksous 07-08-2007 11:10

Cleaning~

100 znakuf

Pulaski 07-08-2007 11:23

Zawsze sam wbijałem lvl. Ale czasami zanim osiągnę ten 20-25 lvl to czuje że przydałby sie ten bot bo co za satysfakcja że wbiłeś 20lvl? Każdy to potrafi. Marnujesz ino czas na tych rotach/dwarfach. Granie na niskim levelu jest takie monotonne (no i przed tym 20 lvl to jeszcze skillujesz co sprawia że gra jest jeszcze bardziej nudna).

Notah 07-08-2007 17:55

A dlaczego w tej sondzie nie ma opcji: Sharuje konto?!

Piotrek Marycha 11-08-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek259 (Post 1587890)
Chyba nie zrozumiales.

po prostu az oniemialem, naparwde nie wpadlbym an to gdybys mi nie powiedzial!

Cytuj:

Nie czy byl notowany tylko jak postepuje.
wyraznie napisales ze na podstawie "zgodnosci czynow z prawem", czyli ktos moze byc dwulicowym sku****em ale jako ze nie zlamal prawa wiec jest ok?

Cytuj:

Jeszcze raz powtarzam ze mnie jako CZŁOWIEKA nie obowiązuje "tibia rules" a jedynie jako gracza. Nie mozna okreslac czlowieka po tym jak uczciwym jest graczem.
czytanie ze zrozumieniem plx

Cytuj:

Jak ma mi ledwo co starczac na chleb to wole troszke zaryzykowac i czesc swoich pieniedzy przeznaczyc na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej
.
TROSZKE? wyjrzyj ze swojej kołyski i sie rozejrzyj ile hajsu trzeba miec na otworzenie byle knajpy z piwem i hot dogami...

PS: jako ze rozmówca pożegnal sie z forum na pewnien czas (ciekawe czemu...) , to dalsza dyskusja nie ma sensu :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00.