![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Automatyczne zaprzestanie wykonywania czynnosci przez bot po pojawieniu sie gma zawsze zalatwia sprawe. Co najwyzej padne ale lepiej to niz dostac bana na 30 dni za "macro use". |
@piotrek259
Nie mieszaj polskiego prawa z tibia rules, bo to są dwa różne światy. Jeśli przyznajesz się do uzywania botów, ba nawet jesteś z tego dumny, to ludzie Cię oceniają jako gracza tibijskiego a nie obywatela Polski, więc przestań pieprzyć o prawie naszego kraju... Wnioskując- Jako obywatel może i jesteś przykładem dla innych, ale nie jako gracz tibijski. |
Cytuj:
|
Wracając do tematu....
a gdzie opcja "wcale"? :) Hmm... kiedy jeszcze grałem w tibie expiłem sam, ewentualnie z kolegą i bynajmniej nie było to nudne kiedy połaczyło się to ze zwiedzaniem czy odgrywaniem postaci (RPG). Ech... gdzie te czasy się podziały... |
Cleaning~
100 znakuf |
Zawsze sam wbijałem lvl. Ale czasami zanim osiągnę ten 20-25 lvl to czuje że przydałby sie ten bot bo co za satysfakcja że wbiłeś 20lvl? Każdy to potrafi. Marnujesz ino czas na tych rotach/dwarfach. Granie na niskim levelu jest takie monotonne (no i przed tym 20 lvl to jeszcze skillujesz co sprawia że gra jest jeszcze bardziej nudna).
|
A dlaczego w tej sondzie nie ma opcji: Sharuje konto?!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
TROSZKE? wyjrzyj ze swojej kołyski i sie rozejrzyj ile hajsu trzeba miec na otworzenie byle knajpy z piwem i hot dogami... PS: jako ze rozmówca pożegnal sie z forum na pewnien czas (ciekawe czemu...) , to dalsza dyskusja nie ma sensu :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |