![]() |
@UP:
Sam Amas pisał że po sprzedaży Garlerdona za rl kupił sobie laptopa. Tak wiec stfu. |
Cytuj:
|
@elvons: ja tylko silverisa porownywalem do zenka HAHA ,ktory nakupowywal chary ,splacal sie i wiele wiele innych zalosnych bledow popelnial. (,ktorych oczywiscie nie bede wypisywal ) natomiast moje pytanie brzmi co z tego ma??
Opdowiedz jest prosta wielkie gowno ,a silveris?? Gra dalej lol. B) @nutella, nie wypowiadaj sie ,bo nic nie wiesz o kyrze ,90% twoich postow to sa bzdury ,ktore uslyszales od kumpli z podworka.:( pozdro lol. |
Cytuj:
|
Widze ze Pan Nutella16 wpadł tu i pieprzy glupoty i mocno sie tego trzyma :baby:
|
Cytuj:
|
@Up
Dokladnie , dodam ze z3n3k mimo tego ze kupuje chary to sie nie poddaje i walczy mimo tego iz jest na znacznie przegranej pozycji, np po to byscie mieli tu lepiej wiec nie jezdzijcie po nim non stop. |
Cytuj:
|
Hahaha, tyle na ten temat.... :D
|
Cytuj:
|
7lvl raczej niepodniesie takich free itemsow... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
19:07 You lose 130 hitpoints due to an attack by Silveris.
19:08 You lose 108 hitpoints due to an attack by Silveris. no patrzcie ;p wkoncu zaczyna reagowac na exora gran ;] |
Coś się pozmieniało na tej kyrze ;d
|
Silveris miazdzy i tyle xD
|
Silveris 8o to noob i tyle
17:36 Silveris [120]: co Ty poi chcesz solowac? 17:36 Arystos [167]: ta 17:37 Silveris [120]: powiesz mi jakim codem 17:37 Arystos [167]: ja mam wszystko 17:37 Arystos [167]: wyliczone i opracowane 17:37 Silveris [120]: bo moim zdaniem na 97% padniesz xD (...) 17:38 Silveris [120]: bo ja wiem ze ty go chcesz przebiegnac.. hahaha a tak pozatym silveris padles jak szmata pozdro viceroy'pox ;)):baby: |
Wiecie co, zal mi was poprostu wszystkich z Kyry.
Gralem na tym serverze, na samym poczatku bylem w czolowce do 50 levela:) Lecz potem przestalem grac, poniewazdostalem hunta o Abo. Z ta sama sytuacja spotkal sie moj kumpel z rl (Silveris) ,a w zasadzie 2-och kumpli :) . Po 1 paymencie dla Abo i jakis innych matolow znowu mial placic. Nie chcial zaplacic wiec po niego przyszli. Strapowali Silvera , a ze chcial uciec z trapa zabil jakiegos noobka przez przypadek i zrobil rs'a. Avorian wzial mu eq ,a Silveris padl. Eq odzyskal, a postac spadla z levela 93 na 91. No i zaczelo sie skillowanie :P Skillowalismy na foldzie ooo i jeszcze pamietam z Laronerico :D. Po chyba tygodniu przyszli po niego znowu. Ja stalem na boocie wiec nie widzialem tej akcji mam tylko gdzies zdjecia jak cialo lezy :P Jak znajde to potem wrzuce. No i level spadl na 89. Na tym levelu postac zostala sprzedana. Ktos tam w postach powyzej mial racje:P Jestesmy z Bydgoszczy. Obecnie 2och 1 ownerow Silverisa: Akira Tiger 113 RP Lee Tiger 101 RP Silverisa posiada ta sama osoba od levela 89 wiec nie pierd***c mi tutaj jakis glupot bo chyba wiem i z nim gadam. A tak btw to gra on jeszcze na moim serverze (Empera) i czasem mu pomagam jak go bija :D I wiecie co? , Kyra jest do D! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |