![]() |
Dziewczęta prześliczne :) cóż nie wszystkie ale śliczne są ;) :* buziak dla nich :D .... ;) pozdr.
|
Cytuj:
|
@up
W next filmiku daj fotki Gandala :) Maggiego, Korixa - ich z rl nie widziałem Wizaka :) Masaka i tą cala resztę high lvli :P |
Cytuj:
A jakby ktoś nie wiedział to sprzedawanie Dreadów to normalna rzecz, wiem, że to troche śmieszne :D |
Cytuj:
Prosze.To Ci powinno wiele wyjasnić.Nie musisz mu dziekowac ,ze powiększyłem Twój zasób słownictwa.Lecz jeżeli chcesz mi sie odwdzięczyć to pomyśl dwa razy i dopiero coś napisz. |
Cytuj:
Czekam na nastepny filmik, mam nadzieje ze juz za niedlugo |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic- Filmlik chyba dzis wieczorem bedzie xd. |
No no, to tylko pozostaję życzyć powodzenia, oby był tak dobry jak ten ;)
Pozdrowienia dla wszystkich ładnych dziewczyn z Aldory <Big Hug> |
Cytuj:
KURWA NIE BĘDĘ SŁAWNY !!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( btw Wiktor dodaj swoją fotę bo po avatarQ widzę że ładna jesteś ;] |
Cytuj:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
Film świetny, ładne dziewczyny :), czekam na II część pozdro (:
Cytuj:
|
Banicja i Pomfrey to jak dwa kotki;).Pozdro dla pań
i czekam na filmik numer 2:) a i oczywiście pozdrawiam Autorkę tego Tematu;) i dodam że muzyka ładnie dobrana Patrice Soulstorm:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh...
Nie każda dziewczyna musi być idealna i każda ma w sobie to coś, więc nie będe mówił, że ta jest piękna a tamta obrzydliwa (to sie tyczy tylko Fireplex xd).. Wszystkie są ładne i to nie podlega wątpliwości! @topic Filmik ładny, ale zauważyłem błąd przy napisie Reigo Dragon Heart :p @Renion Wyśle Ci moją fotke jeżeli jeszcze nie zmontowałeś filmiku (napisz mi na gg) Pozdrawiam!! |
Wiec gdzie moge znalesc druga czesc xD
|
Cytuj:
Chyba jeszcze niema :( |
ja również chciałbym być zamieszczony na filmiku :D jak ten msg me priv dam moje bomba foto ;D
@Renion 26 sierpnia w Gliwicach jest RAP Fest 2007 mam zamiar się tam wybrać a że nie znam Gliwic zaprowadził byś moją mini ekipke na Plac Krakowski tam sie to wszytko będzie odbywać xD? |
ey man xD tez chce byc na filmiku hehe msg me ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |