![]() |
Łohohoohhohahaaiaihshiahiasihasihashisaih nie mogę !!!! Khy...Nie mogę mowić...<Puff>
|
@Kalasanty
Powiem jedno: Wymiatasz. |
Roxxxxxxor! Ale się ubawiłem!
|
ushshaha ale sie uśmiałem czytając te fake'i...
Wiatr rox! ...Banzai? xD |
Rąbać!!
Według mnie seria "Wiatr" jest najlepsza. Gabriel, śmiały paladyn walczący w obronie... dobra? Zła? 9/10 Bo zawsze jest jakiś minus. :Noobsonowie: Słabiutko. Pomyślałeś o... A napiszę na pw. 4/10 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@up Będę kontynuował tak długo dopóki z Wiatrem nie przeminie. Hmm... co do tego evul tematu z niedokończonymi fake'ami to mógłbym zrobić nowy aktualny poradnik zamiast tych dwóch. Tylko czy jest sens. |
Omg Double Post...
Nowe odcinki. Wiatr: Selekcja Noobsonowie: Noobsonowie: Zasługi Komentować... @down D'OH :/ poprawię to kiedyś. @Edit2 OmG! Poprawiłem!! |
Blad w noobsonach. Nie dla kizy tylko dla angel chyba.
A tak to spoko :P |
Łohohaihaihaihehihehoho!!! Wymiatasz xDD Tym razem nawet Noobsonowie smieszni byli :P.
|
hehe...Tobie sie pomysły [chyba] nigdy nie wyczerpią :D ^_^
1 raz Noobsonowie są śmieszni xD oceny nie daje bo i tak jest 10/10 =] |
Wiatr wymiata noobsonowie też!
ciasteczkowy potwór znaki xD ale wiat rządzi... ocena: 10\10 za wiatr 9-\10 za noobsonów! |
Wiatr:
9/10 za całokształt. nOObsonowie: 1/10 pomysł 5/10 wykonanie 5/10 dobre chęci. |
Hmm... pojawia się next odcinek, który ma odnośnik do filmu.
Wiatr: Lot Chyba najlepszy jaki zrobiłem wg mnie: Gwiazdy Drganie mocy Noobsonowie: Noobsonowie: Znowu mass log Next powinny być 3 września specjalnie na początek szkoły. @down Zmęczyłem się robieniem 60 obrazków na part. Przestało mnie to bawić. |
Podoba mi sie Wraszk... i cisza z gwiezdnych wojen ^^ ale i tak nice czasem fajnie jest se poogladac takie rzeczy 10/10 A tak w ogole bedziesz jeszcze robil LoD II ??
|
Ghahahahaha !!! Gwiazdy były chyba najlepsze xD ! 10/10 Ofc :P.
|
Sql... załamać się można patrząc co robi mój wychowawca...
Odcinki: Wiatr: Zło niekonieczne Noobsonowie: Noobsonowie: Szkoła Nie śmiać się, żałoba WiatrowoNoobsonowa. |
załamujesz mnie ;( tylko nie to nie tylko nie szkoła
całkiem fajnie z wiatrem, noonbsonowie troche słabiej |
Fake Wiatr 9/10 dlaczego sami faceci walczą z n00bami jak chcesz moge dac outek
Noobsonowie 7/10 nie przypadl mi pasek pt zycie http://img168.imageshack.us/img168/6720/fake9zd3.png otek do wiatru przykładowy |
Wiatr: Ogólnie 10/10
Noobsonowie: Ogólnie 10/10 Ta ocena za to, że oba fake'i są bardzo śmieszne i często aktualizowane. Co do tych odcinków to ten odcinek Wiatru słaby w porównaniu do innych, za to przy Noobsonach prawie z krzesła spadłem. Najlepsze było "Stać na wprost żeby nasze ataki były lepsze". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |