Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Eizix 15-08-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1604498)
ttt dolaczylo do sb
p.s. ttt maja jeszcze kase na blessy?

to aktywni membersi ttt zrobili sb i dodali zawodnikow lamusa. ;) i tak, o nasze blessy sie nie martw. ;D

gienkos 15-08-2007 19:05

Transformersi goraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mordor 15-08-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1604901)
Czemu gildia SB nazywana jest jako Transformers ??
A gildia DPFT wyzywana jest od Żydów ??8o

hahahaha TRANSFORMERS ROX! =ddddd

Filush 15-08-2007 22:04

Sorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtop

notop 16-08-2007 13:14

przepraszam czy w warszawie mam hunta¿¿

Ziker 16-08-2007 14:42

Ja tylko zycze powodzenia obu gildiom ;D Chociaz wole, by wygralo DPFT ;) Narazie to musze zalatwic mojego hunta, kto mi pomoze? :p
@Medivh
jak sie expilo na d lair? wbiles lvl :>

Filush 16-08-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziker (Post 1606087)
Ja tylko zycze powodzenia obu gildiom ;D Chociaz wole, by wygralo DPFT ;) Narazie to musze zalatwic mojego hunta, kto mi pomoze? :p
@Medivh
jak sie expilo na d lair? wbiles lvl :>

Po Twojej wypowiedzi odnosze mocne wrażenie, że hunta masz od turtli ... i próbujesz zminimalizować payment.

Eizix 16-08-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1605956)
przepraszam czy w warszawie mam hunta¿¿

lol myslisz ze bedziemy jakiegos 30 latka ktory jeszcze mieszka ze starymi bo gra w tibie i nie ma czasu na prace huntowac na rl? xD ogarnij sie czlowieku

Arm 16-08-2007 17:34

wy wszyscy jestescie pier*****eci... notop zaklada temat o paymentach chociaz wybulil najwiecej do skarbca dpft... parodia panowie, parodia ;] a hunt w warszawie ? czlowieku jestes za bardzo zalosny zebys mial hunta w wwa... tacy jak ty tu przyjezdzaja za praca lub na zakupy

Mordor 16-08-2007 18:05

Powrot Linda na forum xDDDDDD?

Smokuu 16-08-2007 19:24

Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/:baby:
w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg

Poll 16-08-2007 20:00

"dosyć sporo"
Wy jesteście chyba chorzy psychicznie jak myślicie ze wyjde na bitwe z Wami majac 13 osób.jak wy macie 40.Zauważcie ze wiele osób było retired,nie ma pacc,i muszą kupić dlatego nie walczą.Ale wielkie dpft płacze ze nie wychodze na opena jak ich jest 40,a nas 13.zachowujecie sie jak banda debili,a wasze cry mody to aż żenada.xD
że sie boimy itd.eh głupi jesteście i tyle.powiedziałem Wam,że postaram się jak najszybciej zrobic opena.

Legionista1916 16-08-2007 20:11

"boimy się" ?? raczej podchodzimy do tego z dystansem bo jeśli sie robi coś to dobrze więc wole paść po 30 minutach walki i prawdopodobnie zabijając kilku dpft niż po 5 minutach w trapie . Myślcie ludzie.

gienkos 16-08-2007 20:38

Sb - Wygramy ! :]

Filush 16-08-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1606523)
Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/:baby:
w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg

Ty jestes na prawde ograniczony. SB zamiast kupić pacc-i złoży sie dla Ciebie na leki. Na prawde jak widze taką żałosną postać na forum co pierdoli teksty w stylu "zal.br" które to były smieszne kiedy Mannow Canavi robił Noble Armor Quest to mi sie rzygać chce. Weź się debilu ogarnij i pomyśl na jakiego kurw.a chuj.a mamy wychodzić (jak już Lamus i Val~ powiedizeli) na pewną smierć. Przez niektorych zachowanie SB jest traktowane jako zdrowy rozsądek a przez takich jak ty jako brak honoru. Na miejscu SB ty pewnie zgrywał byś kozaka co sie to niczego nie boi, wyszedł byś na ten battle i twoje dowodzenie skonczyło by sie na 2sqm od pz kiedy to Luki siedzący na Aata Arhari władował by Ci sd między oczy. Walnij sie kolego klawiaturą w ten pusty łeb, łyknij prochy i dopiero wracaj na forum i pisz coś sensownego, bo na razie to pierdolisz takie bzdury i herezje, że każdy ma na prawde dośc tego głupiego pierdole.nia.

Smokuu 16-08-2007 20:48

To po kiego grzyba wywolujecie wojne jak nie walczycie ? Pierw kompletuj team a pozniej wywoluj wojne.

Filush 16-08-2007 20:55

Chyba nie można tego nikomu zabronić, prawda ? Poza tym zbyt ogólnikowo wiesz co sie dzieje na tej wojnie (w SB ), więc jesli łaska to powstrzymaj sie z pisaniem tych głupich komentarzy.

Smokuu 16-08-2007 21:15

Filuysh a ty co obronca ucisnionych ? na kazdego posta musisz reagowac?

Doom Terror 16-08-2007 21:42

up* jak piszesz post na poziomie malego dziecka to jestes traktowany jak dziecko. Mowie to na podstawie twojego posta odnosnie wojny,gdzie stwierdzasz ze jest nudna~

gibonek 16-08-2007 22:06

Lamusini wie ze wojna jest przegrana ale stanal za przyjaznia a nie za gra. Wiec pozostaja mu tylko mass logi i uprzykrzanie zycia dpft i sf podczas expa =>
I gadanie o open battle to nie ma sensu bo sf&dpft ma miazdzaca przewage wiec im sie to nie oplaca.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13.