![]() |
Cytuj:
|
Transformersi goraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
Cytuj:
hahahaha TRANSFORMERS ROX! =ddddd |
Sorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtop
|
przepraszam czy w warszawie mam hunta¿¿
|
Ja tylko zycze powodzenia obu gildiom ;D Chociaz wole, by wygralo DPFT ;) Narazie to musze zalatwic mojego hunta, kto mi pomoze? :p
@Medivh jak sie expilo na d lair? wbiles lvl :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wy wszyscy jestescie pier*****eci... notop zaklada temat o paymentach chociaz wybulil najwiecej do skarbca dpft... parodia panowie, parodia ;] a hunt w warszawie ? czlowieku jestes za bardzo zalosny zebys mial hunta w wwa... tacy jak ty tu przyjezdzaja za praca lub na zakupy
|
Powrot Linda na forum xDDDDDD?
|
Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/:baby:
w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg |
"dosyć sporo"
Wy jesteście chyba chorzy psychicznie jak myślicie ze wyjde na bitwe z Wami majac 13 osób.jak wy macie 40.Zauważcie ze wiele osób było retired,nie ma pacc,i muszą kupić dlatego nie walczą.Ale wielkie dpft płacze ze nie wychodze na opena jak ich jest 40,a nas 13.zachowujecie sie jak banda debili,a wasze cry mody to aż żenada.xD że sie boimy itd.eh głupi jesteście i tyle.powiedziałem Wam,że postaram się jak najszybciej zrobic opena. |
"boimy się" ?? raczej podchodzimy do tego z dystansem bo jeśli sie robi coś to dobrze więc wole paść po 30 minutach walki i prawdopodobnie zabijając kilku dpft niż po 5 minutach w trapie . Myślcie ludzie.
|
Sb - Wygramy ! :]
|
Cytuj:
|
To po kiego grzyba wywolujecie wojne jak nie walczycie ? Pierw kompletuj team a pozniej wywoluj wojne.
|
Chyba nie można tego nikomu zabronić, prawda ? Poza tym zbyt ogólnikowo wiesz co sie dzieje na tej wojnie (w SB ), więc jesli łaska to powstrzymaj sie z pisaniem tych głupich komentarzy.
|
Filuysh a ty co obronca ucisnionych ? na kazdego posta musisz reagowac?
|
up* jak piszesz post na poziomie malego dziecka to jestes traktowany jak dziecko. Mowie to na podstawie twojego posta odnosnie wojny,gdzie stwierdzasz ze jest nudna~
|
Lamusini wie ze wojna jest przegrana ale stanal za przyjaznia a nie za gra. Wiec pozostaja mu tylko mass logi i uprzykrzanie zycia dpft i sf podczas expa =>
I gadanie o open battle to nie ma sensu bo sf&dpft ma miazdzaca przewage wiec im sie to nie oplaca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |