![]() |
To jest tylko gra ktora ma sprawiac przyjemnosc. Ludzie kiedys ta przyjemnosc czerpali nie patrzac na koszty i czy zwraca sie z hunta czy nie. Teraz kazde gp sie liczy bo knight nie traci na hita a Sorc tak. Czy ktos wzial pod uwage ze sorc to postac magiczna i raczej bedzie bil z takich magicznych kamyczkow ktore kosztuja. Na tym sie gra opiera. Ale nic nigdy wam nie pasuje i tylko expic i by bylo ekonomicznie nie moze byc nawet 10 gp na "-" bo zawału można dostać.
Jak by w tibii było od początku tak jak jest po uptade`dzie to nikt by nei narzekał bo zawsze tak było ale ludzie przywykneli do duzych hitow i wielce nie zadowoleni. Knight kiedys ledwo za 300 walnął. Ktos mnie wysmieje, zdementuje , znajdzie jakis blad i go zbeszta. No coz www.tibia.pl :) |
Prosze nie porownujcie trenienia mlvla i skilowania knightem. Wszyscy, a przynajmniej wiekszosc powinna wiedziec jak to sie ma do siebie. Jesli nie odsylam na erig.net
|
Nie wiem, ja was nie rozumiem :)
Co was te hity z sd obchodzą ? Ten knight razem z pallem wzięci podczas całej wyprawy nie zgarnęli połowy expa którą zgarnął mdw ? A przed update nie zgarnęli by nawet 1/10 bo wtedy mdw na 5 hitów miał demca... Więc o co wam chodzi ? Ten update naprawdę to naprawił .. |
Cytuj:
Zeby walic 300 trzeba bylo uzywac ice rapierow. a teraz to np walic 300+ i bardzo dobrze! |
@up
gratuluje marzen.. bandit na hita to pociac sie ze szczescia oO |
Jednak trochę przesadzili z tym up'em ^^. To jest poniżające jakie teraz postacie magiczne są słabe ;/. Zresztą zobaczcie na erig.net - 90% top 100 w expie to są Knighci i Pallowie.
|
Cytuj:
@topic Co tu mówić, funny ^^ Pozdrawiam, Jesion |
Cytuj:
~~ |
Mialo to byc update balansujace, a powstalo update ktore zrobili Knight'a i Palldyn'a lepszego niz postacie magiczneX( Mam nadzieje ze cos w nastepnym upie poprawia bo tez gram druidem (Druid Rox:cup:) co do filmiku spoko.:DB)
|
Cytuj:
Tłumacząc , chodziło mi o sdka |
moglbym prosic w formacie rec ?:D z gory thx
|
Śmieszne hity, ale w końcu są jakieś wyrównane szanse.
|
No i po co magiczni płaczecie i tak na zime wszystko sie zmieni
|
Znając cipsoft znowu coś spierdzielą.
|
Zauważcie , że sorc & Druid wali z exori mort ,vis ,flam tyle samo na ture co 1 sec , knight wali co 1.5 sec iles tam... Moim skromnym zdaniem są wyrownane szanse Proste ;] duzo ludzi sie przestraszylo i zaczelo grac knightem :D ( tak wiem ja tez gram) no ale co z tego ? :]
|
no torche przesadzili ale wole to niz zeby walil po 1.8k w demce ;ddd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |