Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   "Filmoteka" - REGULAMIN! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143984)

Femqa 15-09-2007 14:45

Mam problem..
otóż wczoraj skończyłam swój film, wstawiłam na youtube, dziś na rapishara.
Wstawiając link na rapida do postu, wychodzą gwiazdki zmiast wmv.
W związku z tym chciałam zapytać - póki jeszcze mam czas ... - czy to źle, że mam film w formacie wmv.? Robiłam go w Windows Movie Maker i niestety nie potrafie w innym formacie -.- Mam nadzieję, że z tego względu mój film nie podlega dyskwalifikacji ..

Proszę o kompetentną odpowiedź - Czy wmv jest zabroniny? (pytam, bo nigdzie w regulaminie nie znalazłam odpowiedzi)

Rybzor 15-09-2007 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Femqa (Post 1652671)
Mam problem..
W związku z tym chciałam zapytać - póki jeszcze mam czas ... - czy to źle, że mam film w formacie wmv.? Robiłam go w Windows Movie Maker i niestety nie potrafie w innym formacie -.- Mam nadzieję, że z tego względu mój film nie podlega dyskwalifikacji ..

Proszę o kompetentną odpowiedź - Czy wmv jest zabroniny? (pytam, bo nigdzie w regulaminie nie znalazłam odpowiedzi)

Wmv nie jest zabroniony, jest jak najbardziej wskazany. Gwiazdkami się nie przejmuj, mogą być :)

Scobel 15-09-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Femqa (Post 1652671)
Mam problem..

Jest jak najbardziej poprawnym formatem. :) Powodzenia :)

sideford 16-09-2007 13:20

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1652912)
Jest jak najbardziej poprawnym formatem. :) Powodzenia :)

omg napisalem kilka postów wczesniej o tym samym i nikt nieodpisał a tu ten sam problem i odrazu 2 odpowiedzi... bo dziewczyna ma problem to dżentelmeni muszą ruszyć z pomocą! LOL!

Femqa 16-09-2007 17:51

@up - nie przesadzaj ;) mozna bylo nie zauwazyc w spamie, a ze moj post byl ostatni..
@upup i upupup - dziekować :) mam nadzieje, ze macie racje :P

Rybzor 16-09-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sideford (Post 1654205)
omg napisalem kilka postów wczesniej o tym samym i nikt nieodpisał a tu ten sam problem i odrazu 2 odpowiedzi... bo dziewczyna ma problem to dżentelmeni muszą ruszyć z pomocą! LOL!

Dokładnie, nie ma to jak laska na forum!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Femqa (Post 1654682)
@up - nie przesadzaj ;) mozna bylo nie zauwazyc w spamie, a ze moj post byl ostatni..
@upup i upupup - dziekować :) mam nadzieje, ze macie racje :P

Hej :) skont klikash?:) kocham Ciem!
Po prostu nie widziałem, a jej post był ostatni. Przecież gdybym zobaczył Twój post to na pewno bym go nie ominął tylko dlatego, że nie gustuje w chłopcach;<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28.