![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam Wiadomość Dla Fanów Fallouta.
Mam Wiadomość Dla Fanów Fallouta.
Fallout 3 Został Przejęty Przez Bethesde ( Poprzednia Firma Zbankrutowała ) Przez co Zmieni Sie trochę Klimat Gry Ponieważ Nowy Fallout 3 Bedzie miał Grafikę 3D Oto Kilka SS Z Nowej Wersji 3D: http://fallout.bethsoft.com/home/home.php ( Trzeba Bendei Wybrac Date Urodzenia I Wybierzcie Tak żeby Wyszło ze macie 18 + lat Bo SS z Headshotem Jest Naprawde Powalajoncy Jak Na Fallouta 3 W wykonaniu Bethesade. :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
no Wypraszam Sobie ja Gram W tibię Dla Zabawy X( |
Cytuj:
@Topic Co do MoHAA, D-day - najlepsza misja w tego typu grach, a w CoD, Stalingrad miażdzy suty |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jeszcze ad. lepszej fizyki - przykład z brzegu - Dark Messiah. Tu masz przykład prawidłowo działającej fizyki. Wszystko zachowuje się tak jak w normalnym świecie, nie masz żadnych przekłamań jak w Oblivionie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie grałem w Oblviona, ale jeśli tylko w stosunku do Morrowinda poprawili NPC (w Morrowind zachowują się jak roboty - każdy gada tak samo i to samo, kiedy do nich podejdziesz zawsze zaczepiają cię niepytani, każdy z nich spytany np. o swój zawód zacznie referować wszystkie jego aspekty, jakby odpowiadał przy tablicy) i questy (większość jest typu "przynieś, podaj, pozamiataj" a poziom trudności rośnie jedynie w tym sensie, że trzeba podróżować dalej za każdym razem i trudniej znaleźć osoby/rzeczy, o które chodzi), to już byłby dla mnie naprawdę świetną grą (pomijając jeszcze denerwujący system walki, ale już takie założenie sobie przyjęli twórcy, no i da się do tego przyzwyczaić).
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do dziś nie wiem, czy większy bajzel się robi przy dyskusjach o grach, czy muzyce =p Ale jak już jestem, to (bez szczególnej kolejności) -
Icewind Dale Seria Battlefield Sacred Morrowind Manhunt ... ... ... Robot Arena 2? Pewnie o kilku jeszcze zapomniałem, bo Tibia wyżarła mi mój niby-mózg. |
To tak:
-GTA forever (również SA:MP) -Gran Turismo 4 -Tibia -Diablo 2 -Kiedyś jak miałem z 8 lat: Abe Odysey i Abe exodus, przeszedłem je chyba po 20 razy xD -Spellforce -Heros 3 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hm, hm, ulubione gry... no więc tak(Tibii nie będę wymieniał, gdyż każdy ją kocha):
- Heroes(na Commodore), Heroes II, Heroes III na PC. No dobra, może być Heroes V. -Abe's Oddysee - PC -Test Drive: Unlimited - PC -Jade Empire - PC -wszystkie części Guild Wars - PC -jakieśtam Crashe - PSX -Disciples 2 -PC -Black & White - PC -Rayman: Raving Rabbids - Wii -Age of Empires I i II - PC -Lost Planet - PC -Worms World Party - PC -Minigolf - SE T630i Wyróżnione: -Saper - PS3 -Pasjans - X360 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |