![]() |
Trzeba zagrać w obie gry a Ci co mówią że wow albo gw sux to są debilami bo nie grali pewnie w tą gre. Oddałem głos na NIC WoW jest bardziej rozbudowany nie jest sztywny więcej questów przedmiotów potworów tallentów czarów, profesje np kowal zbieracz skór ziół, krawiec itp. Ale GW też jest fajne więc nie stawiam na żaden chyba.
|
Cytuj:
gralem tez w wowa na piratach troche zeby sprawdzic najpierw i po prostu odrzuca mnie ta grafika troche. jest jeszcze jedna rzecz ktora cholernie podoba mi sie w wowie- wielkosc swiata i ilosc osob w to grających a zarazem wywazone respawny potworkow |
Gw Lepsza od WoWa ale żadna nie dorówna Gothicwi 3.Gothic rulez!
|
@up
To dopiero dobre porównanie! Gratuluję! Może napiszesz dlaczego GW jest lepsze od WoWa? |
No cóż lubie takie gry jak GW i uwielbiam walczyć z innymi graczami ponieważ zawsze mogą mnie czymś zaskoczyć a potwory zawsze robią to samo, grafika jest b.dobra(G3 lepsza) ale na tym sie nie porównuje.No cóż szkoda że nie widać innych graczy ale przez to ma się przeczucie że nikt ci nie przeszkodzi w robieniu lvla, a tak to idzie koleś a ty już wież że sobie nie poexpisz spokojnie bo ci jakiś nubek zabije stworki.A co do klimatu to WoW i GW własne klimaty które się od siebie różnią. (G3 lepszy :) jestem fanem i good playerem gdyby G3 miał multipayera a nadawałby się to można było by te gry porównywać).
Ps:Czemu jak klikam aby wejść na str. główną forum to mnie odsyła do edytowania posta. |
@Diabliczek:
LMAO ! Padłem. Jak można porównywać grafikę z cRPG do tej z MMORPG (co nie zmienia, że efekt głębi pola wymiata) ? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dla dobra sprawy, mogę napisać co MI w GW się podoba. * Ogrom świata * Świetnie zbalansowane profesje (mowa tylko o podstawce, w resztę nie grałem) * Zróżnicowane questy, wszystkie w jakimś stopniu związane ze sobą * Bez drużyny nie mamy praktycznie szans * Gra nie jest nastawiona na zdobywanie wiekszych cyferek * Świetna grafika * Jeśli przypadkiem znudzi nam się gra PvE, zawsze mamy PvP (które wielu uważa za główną rozrywkę w GW) * Kazdy/a gracz/drużyna dostaje własny kawałek świata, na którym nie spotkamy denerwujących ludzi, którzy uprzykrzają nam grę * Gdy zginiemy, nie tracimy tygodni ciężkiej pracy (jak w Tibii), tylko mamy utrudnione wykonanie misjii/przejście terenu (-60% :() * Gra na dwie profesje, główną i dodatkową * więcej grzechów nie pamiętam, jak sobie przypomne to dopisze |
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie, GW i WoW są porównywane ze sobą na całym świecie i jest to powszechnie uznawane (nie wiem dlaczego miałoby nie być). Co wy ubzduraliście sobie w tym temacie, że tych dwóch gier nie można ze sobą zestawić? Sama nazwa tematu każe nam to robić. @up (edit) Tak, tak, ale to są tylko zalety GW, zestaw je teraz z zaletami WoWa i ukaż wyższość tej pierwszej gry. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Guild Wars ma przynajmniej jakąś fabułę. Głos na GW.
|
Cytuj:
|
Hmmm... no coz. WoW jest superowa giera pod kazdym wzgledem. Nie mialem okazji w niego zagrac ale widzac filmiki i screeny z tej gry to az chce sie zaglosowac. Ale nie! Glos oddaje na GW. Grafika zarowno ladna no i jest za free (free itans plax). ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do ludzi oddający głos na GW bo jest za free - już nawet nie chce mi się waszych wypowiedzi komentować : ) A tutaj najzabawniejsza wypowiedź w temacie: Cytuj:
|
Cytuj:
@Pacz_knight No... |
No i widziałem gw nie sux i wow nie suxw.W Wowa na pewno mniej osób grało niż w guild wars bo ich nie stać i dają głos na gw, chociaż wow jest bardziej rozbudowany.W wowie tylko druid nie jest zbalansowany bo może być blokerem xD
ps no i mają pewnie za cienkie kompy na wowa xD |
Cytuj:
|
Grałem w gw, nie w wowa.Kupiłem Nightfalla, wbiłem 7 lvl i strasznie mnie to znudziło, bo miałem jaką range uzyskać wykojąc questy i bezsensowni chodzić po mapie.Z chęcią zagrałbym w wowa, bo warcrafty mi sie podobały, ale po co mam płacić jak będe grał najwyżej 2 h dziennie.
|
|
Zbyt piękne żeby było prawdziwe-sciągnełem ten installer i myślałem ze to instaluje a to mi ściąga, zostało mi 20h ściągania.Nie da sie tak jak flashget że ściągam wyłanczam kompa i mam ten stat co przed wyłączeniem?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |