Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144747)

paior 24-08-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaxevo (Post 1618936)
Awer witaj w klubie :D Za ile go opchnąłeś?

awera pustego za 300 zl potem za potem kupilem <za kase w tibi> lord khazzar ktorego sprzedalem potem znowu za chyba 200 k kupilem jeyona znudzila mi sie gra nim sprzedalem cala reszte kasy i eq razem z awera mialem okolo tysiaka i 2 chary z tego do jeyona zgubilem pasy i rk i ktos go haknol ;p ale nawet troche sie nie przejolem bo wedlug mnie tibia sie skonczyla od 7.6 ... caly urok znikl jeszcze poczatki kyry bylo z lekka smisznie (czasy xeretzy i Valiasa) pamietam jak zenek mnie kiedys w carlin bil bo mialem skulla xd <xezbethiem> potem wojna Ng Bm mialem skonczyc grac lecz dzieki rhu wrucilem bo zalatwil mi taniego paymeta pozdro all xd

Wszyscy do Poznania

Valtuz88 24-08-2007 15:34

Jak od 7.6, od 7.6 weszly juz wandy i ta poj.bana mana x2, to juz byl krok w piz.u, tibia teraz jest za latwa i wciaz jak upraszczaja i "balansuja". Tibia stracila juz dawno swoj urok...

Kileros fire'son 24-08-2007 16:35

@Up

Zgadzam Się z Tobą w 100%
Niestety :(
Za Łatwa! :(
I Ta Balansacja! :(

Eduardo 24-08-2007 18:43

Teraz jest za łatwa? Nie grałem kiedyś ale wydaje mi się że kiedyś była latwiejsza, bo był amulet of life (50 k ) i nic sie nie traciło a teraz 100 k i tracisz i tak lvl i skille... Kiedyś nie trzeba było walić blood hitow przy skillowaniu wystarczylo na jednym potworku cały dzień skilować nie kontrolując tego, kiedyś nie było wandów ale za to runy kosztowały mało many. Ale to wnioskuje z tego co wiem że było, nie wiem jak w praktyce.

Nutella16 24-08-2007 19:12

Tu chyba mamy pisac o wojnie a nie o tym jaka tibia byla najlepsza a jaka najgorsza xD :p

Rohad 24-08-2007 20:24

Xezbeth

Aug 24 2007, 18:32:52 CEST Killed at Level 112 by Vurzheor and by Paddanogeten

A potem NF pkowało noobami w Veno i dawali hunty każdemu kto ich bił

Sergiej 24-08-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohad (Post 1620729)
Xezbeth

Aug 24 2007, 18:32:52 CEST Killed at Level 112 by Vurzheor and by Paddanogeten

A potem NF pkowało noobami w Veno i dawali hunty każdemu kto ich bił

NF tylko na*******o swe lol! wiec zamknij dupe .

Zaxevo 24-08-2007 21:54

Swe ma jakies w ogole szanse? :b

Dazah 24-08-2007 23:11

A Xolorian zrobił gildie Gedd and Abo, lol :P
z kim on w końcu jest?

Nutella16 25-08-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dazah (Post 1621002)
A Xolorian zrobił gildie Gedd and Abo, lol :P
z kim on w końcu jest?

Domyśl sie xD:p

Valtuz88 25-08-2007 00:37

ANAL :swe:

Valtuz88 25-08-2007 04:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eduardo (Post 1620549)
Teraz jest za łatwa? Nie grałem kiedyś ale wydaje mi się że kiedyś była latwiejsza, bo był amulet of life (50 k ) i nic sie nie traciło a teraz 100 k i tracisz i tak lvl i skille... Kiedyś nie trzeba było walić blood hitow przy skillowaniu wystarczylo na jednym potworku cały dzień skilować nie kontrolując tego, kiedyś nie było wandów ale za to runy kosztowały mało many. Ale to wnioskuje z tego co wiem że było, nie wiem jak w praktyce.

Nietrzeba bylo walic blood hitow, ale co chciales bic bez blood hita caly dzien, zreszta auto log był...

Niebyło wandow to sorce z bs'ami latały i skillem około 23...

Na statku, dywanach niebylo pz

Rzucajac 2 parcele, na nie smieci i podpalajac je, niebylo szansy wyjsc z trapa...

Bywalo z 100lvl+ przypływal na wyspe gdzie na statku czekal juz trap....

Runy kosztowały mało many - odnowiala sie po 1 i wychodzilo dluzej, zreszta niemozna bylo kupic run w sklepie...

Niebylo Hotow

Niemozna bylo walic na battle ludzi

Gdy knight stal w trapie to wybieral czy chce sie uhac czy manasowac, a nie jak teraz...

Mapa byla miejsza, co za tym idzie niebylo tyle expa...

Knight i Palle walily mniej niz teraz...

Mozliwe było spotkanie 11 Druitka z 50+mlvl ktory mogl ciebie zjesc na sniadanie :P

Zle ci sie wydaje moj drogi :)

Krecikcisnie 25-08-2007 13:23

up@
i to właśnie była tibia którą lubiłem , zaskakująca:) nie musiałeś wiele grać żeby się dobrze bawić a teraz...

0lik 25-08-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valtuz88 (Post 1621280)
Runy kosztowały mało many - odnowiala sie po 1 i wychodzilo dluzej, zreszta niemozna bylo kupic run w sklepie...

Ta, nie można było kupić w sklepie, ale runki robiło się i robi się cały czas z taką samą prędkością. Proporcjonalnie do wzrostu szybkości regenerowania się many, wzrosła ilość punktów magicznych potrzebnych na zrobienie runy.
Runy, runami ale ofensywne spelle zależne od many dużo mniej się opłacały bo nie dość, że mana się wolniej regenerowała to manasy kosztowały więcej, i dawały mniej many. Kiedyś PKing low lvl sorcem był bardzo ciekawy, bo można było ubić noobów, którzy nie umieli wcale celować runkami, no i UE nie było od 60 lvla tylko od 34, w ogóle spelle nie były zależne od levela tylko jak miałeś wystarczająco many i wystarczający Mag Lev to używałeś spella hehe.

Kiedyś, kiedyś GSy nie miały haste, potwory nie znikały, nie było czasek.

Można by tak w nieskończoność...

Valtuz88 25-08-2007 15:28

Tak, ale Olik sam musisz przyznac ze lepiej sie grało, a stare war nieprzypominamy tych co teraz, jak by niepatrzec tibia była naprawde trudna... a co do tych run to niebylo takiego czegos jak softy dzieki ktorym teraz ładnie mozna podciagnac mlvl i całkiem niezle sie z tym expi na nogach ^^

ale dosc tego co bylo dobre a co zle, nad tym mozna rozkminiac i rozkminiac... ;)

Elvvons 25-08-2007 16:07

To jest k*** temat o wojnie czy o starej tibi, o której połowa z was wie tylko z opowieści?

Blood Angel 25-08-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1621603)
up@
i to właśnie była tibia którą lubiłem , zaskakująca:) nie musiałeś wiele grać żeby się dobrze bawić a teraz...

ehhh.... ale to nie gra sie zmienila tylko klimat i nastawienie graczy do gry =]

Valtuz88 25-08-2007 18:00

Taaaa, kiedys to wszyscy potrafili stac calymi dniami przed dp rozmawiac, smigac na questy i wogole bawic sie, ta gra to byla sama przyjemnosc, niebyla taka komercyja jak teraz i niebylo takiego pg jak teraz, gdzie wiekszosc ludzi niewie nic o tibii poza droga na exp :/

Abutabu 25-08-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valtuz88 (Post 1622082)
Taaaa, kiedys to wszyscy potrafili stac calymi dniami przed dp rozmawiac, smigac na questy i wogole bawic sie, ta gra to byla sama przyjemnosc, niebyla taka komercyja jak teraz i niebylo takiego pg jak teraz, gdzie wiekszosc ludzi niewie nic o tibii poza droga na exp :/

W 100% sie z toba zgadzam

Yoyoema 26-08-2007 22:11

[CHAR]Phinix[/CHAR] pwned B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41.