![]() |
Na moje oko około 180 h
|
Wiem wiem kto jeszcze sabo skojarzyłem ale mi się przypomniało:PCholerka nie widze nic:(
|
I muszę państwu powiedzieć :D że Żółw spękał :D a chciałem go zabrać na wycieczkę rekreacyjną :) no cóż jego strata :D
|
Cytuj:
|
Mega Big Red X!!!
|
Zolwik idz na jakis hunt.. A jak niemasz z kim to ja sie z checia z Toba zabiore =P
|
Polski smooked xD gratz skilli ale nie szkoda Ci siedziec przy pc tylko trenujac :P??
|
Master Żółwik is gay :(
@down Level mam większe od niego... xP A mówie tak bo to prawda xD |
@up zazroscisz mu lvl i skilli ze tak gadasz ?? lool
|
Cytuj:
Do Szczecina mam niedaleko :P JOKE :D Pogromco : Nie jestem polskim smokedem baldore nim jest ;p ale i tak dzięki :D po za tym trenie dlatego bo lubie ryby łowic :P |
@Up
Nie gram Abraxisem... Sprawdź sobie w moim podpisie kim gram ;) |
ROGAL!@!@!@!@
Ty Gayu :P może masz większy level :P ale Ty mu zrobiłes ile ?:D a ile spadło ? :D Tu cie mam byqu :P |
Tak więc ssy przeciętne jak kit;)Nie no super a te skile to exit train:P??Mógłbyś dowalić ssy z akcji więcej akcji:):S
|
Yo Żółwio :P
Co ty tu ludzi nabierasz :P Same fotomontaże ;) Hehehehehehe :D Gratssss za allllll. |
Zolwik jesteśmy z tego samego miasta!
Na jakims osiedlu mieszkasz? na jakiej ulicy, i ile masz latek? Mam 60 lvl więc bysmy mogli se pogadac :) A i do jakiej budy biegasz? A tak pozatym to wypas ss'y. |
Cytuj:
Bysiu: Hehe konkretnie to jestem z Warszowa a chodzę do Mieszka :D Burned: A kto to wie :P |
Mój stary pracuje w Mieszku ( dozorca) :P
|
Zolwik kolejna prosba o nowe ss :D Jakbys chcial mi mozesz raty poblokowac :)
|
Cytuj:
|
New screens plx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |