![]() |
Turniej
Zgłaszam się
Mazur/AS Roma/1mb/zmienne/8821724 Jednak zmiana na Celtic... Hmm lubię zmiany i po przemyśleniach głębszych chciałbym zmiany na Valencia CF, a więc: Mazur/Valencia CF/1mb/zmienne/8821724 |
zmieniam team na arsenal london
NIE ZAUWAżYłEM żE ZAJęTY ARSENAL SORRY Arsenal london (meryba) 5-3 Bayern monachium (hoom) była dogrywka na 3-3 i jakoś zfarciłem 2 gole |
Meryba vs hoomik
ManUtd 1 - 3 Bayern Arsenal 5 - 3 Bayern wyglada na to, ze jak ktos chce mnie pojechac, to musi grac Arsenalem ;] |
Turniej
Zgłaszam się
Jędrek/Olympique Lyon/256kbs/138103 |
Cytuj:
|
Zbysio_xD/Corinthias/256kbs/zmienne/644265
|
Lech poznać5-4 arsenal
od 5 minuty bez 2 obrońców grałem xD Albo raz ja sam na sam z bramkarzem i zamiast stzrelić podałem za bramke xD Czasami też miałem farta ;] |
A może być tak, że zapiszemy się z kolegą i razem będziemy grać "z" mojego kompa (Ostatecznie może On założyć konto na forum)?
Pozdrawiam |
Cytuj:
A co do mojego udziału w turnieju - wypisuje się, nie dam rady zagrać :/ |
Cytuj:
|
spar z Hoomik'iem
ja: 1 mecz - Liverpool; 2 mecz-AC Milan Hoomik: 2 mecze - Bayern Monachium 1 mecz - Bayern~ (3)4: (1)3 Liverpool 2 mecz - Bayern~ 2: (2)3 AC Milan w 80 minucie 2 meczu był disconnect i nie dokończyliśmy. @edit Zmieniam team na Juventus. Powód? Liverpool słaby. |
Cytuj:
|
Sparingi
Spar z Sven_dark:
Ja Inter , Sven Milan Inter 6:6 Milan w karnych 6:7 dla Svena Super derby na San Siro Spar z Hoomkiem: Ja Inter , Hoom Bayern Inter 8:6 Bayern |
Dark na 16 osobach już zamykamy listę no nie?? Bo myślę że 4 grupy po 4 drużyny nam wystarczy. No ewentualnie można zrobić 6 grup.
btw jutro kolege namówie więc będzie dodatkowy "ludzio" xD |
Sprobuje sil Arsenalem :PP .. mozna ?xD bo wszystko jz zajete..moj Milan tez :((
|
JohnyV3/Arsenal/512/89.79.62.9 zmienne/ 7372350 :PP:PP ;D
|
Muahaha, mam. Gram Juve kurna, miałeś swojego Live to go miej.
Nadrill/Juventus/1mb/zmienne/3764880 |
niestety... Juve jest moje ;)
@edit spójrz na listę na 1 stronie too late. |
Cytuj:
Zmiana w regulaminie! |
Cytuj:
Sparing z bezimiennym13: Mediolan(b13) - Juve(ja) 9-1 Drugi mecz: 13-1 Wymiatam ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |