![]() |
@up
Mmmm ... 69 :D |
22:21 You see a backpack (Vol:20).
It weighs 23199.00 oz. n/c .. ;] |
22:21 You see a backpack (Vol:20).
It weighs 23199.00 oz. n/c .. ;] ps. blad w temacie, nie sharsha tylko shashra |
up: Rotfl
<secret msg, znaczki> |
O sie przejechal z tymi ice rapierami ciekawe co z nimi teraz zrobi xD
Widzieliscie rary w domku do tego domku inva ma z 10 osob jak narazie widzialem sashre i embermane:D |
03:21 Sashra [211]: frostheart spire
03:21 Hjaern: Do you bring frostheart shards for our spell? 03:21 Sashra [211]: yes 03:21 Hjaern: Excellent, you brought 101 of them. Here are 202000 gold pieces. wie ktoś moze co on sprzedawał ?? |
@up
Sprzedawał frostheart shards. |
Jajca, ale co tam dla niego 600k...koles ma 2x 200+ lvl postacie, wiec....
|
A jaka jest ta druga psotać?
|
Z tego co wiem to on nie mial haka , tylko sie zdolowal przez sprawy rodzinne i sie zjechal do 181 lvl.
|
Embermane nie jest jego postacia..
|
Cytuj:
|
Z wrazenia zrobie sobie podpis ;p
pozatym napewno wolalby wydac ten hajs na uhy jak na ice rapiery >.> |
Cytuj:
Napisałem, że pomyłka z djinami bo u Alesara sie kupuje ice rapiery, a u Nah'Boba sie sprzedaje, no ale jak ktoś nie potrafi czytać to później takie jaja wychodzą. A treść filmiku nie była zdradzona zaraz pod linkiem tylko na drugiej stronie. |
Cytuj:
|
Nie wiem czy ktos pisal czy nie.
Jakby nie bylo, widzieliscie jego domek? D set, blue tome, broken amulet, rary z poi monsters, 2 yellow rose, 500k+ na pierwszym pietrze, wiec mysle, ze te 500k go nie zmusi do samobojstwa. ..Chociaz zawsze ta nutka goryczki pozostaje.. |
a to peszek :p
za nieuwage sie placi... ja w zyciu nie mialem tyle kasy co on za tamten loot. pozatym po domku widac ze na brak gotowki to on nie moze narzekac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Film rox xD Sashra: FUCK XDDD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |