Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyłudzali pieniądze od grających w Tibię. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144914)

Napalxx 22-08-2007 16:08

Ci wpadli... A ilu jest jeszcze takich jak oni? ;]
Play for fun - and do with your cash what you want...

Pro'Evuler 22-08-2007 16:26

HaHaHa

haha, też znam ich z real.
Uczniowie gimnazjum.. co tam, że nie zdali przynajmniej 2 razy ;-D
Są tacy puści, że wcale nie dziwie się, że dali się złapać.
I myślicie, że co zrobili z tymi pieniędzmi ? Przepili, przećpali, przepalili.

Vyohman 22-08-2007 16:37

1.A ja ukradłem " japko " z warzywniaka i mnie nie złapali :p
2.Dobrze, że ich złapali, mają za swoje :p
3.Cipsoft powinien wystawiać tibijską kase na allegro i temu kto licytował niech wlepią bana :D

PijmlekoBedzieszWielki 22-08-2007 16:39

@up

Masz się czym chwalić

--Cienius-- 22-08-2007 16:42

Ciekawe czy sie zdziwli jak policja zapukala :D

Reflux 22-08-2007 16:42

Ech tak sobie czytam i niektóre posty to po prostu jakieś dzieci neo chyba pisały. Otóż oni wyłudzali (czyli kradli) od ludzi pieniądze są zatem oszustami. Odpowiedzą za to że okradli ludzi i dobrze. A to że niektórzy kupują kase,itemy czy chary na allegro cóż to ich pieniądze i ich sprawa. Jakkolwiek by ta sprawa głupia nie była oszustwo zawsze jest złe i nie ma tu żadnego tłumaczenia. A argumenty w stylu: "I dobrze że paru noobów okradli" są na poziomie szympansa z ZOO (przepraszam szympansy) :P

Qras 22-08-2007 16:44

I bardzo dobrze , jak najwiecej tych "12" odcinac od internetu _/

Cossma 22-08-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 1616848)
Ciekawe czy sie zdziwli jak policja zapukala :D

to wyglądało tak:
(PUK PUK)
-kto tam
*policja!
-a panowie do kogo?
*a my do synka, po gpeki
-Synku przestań męczyć trole w thais i chodź panu sprzedać gpeki

Jestem Dumny Z Naszej Policji :D

X3R3 22-08-2007 17:11

Cytuj:

W wielu przypadkach sprzedający nie dostarczali zakupionych "karatów"
Leże xDDDD

Bardzo dobrze! Należało się gówniażom!!! Pasem na gołą dupę powinni dostać! Beszczelne psy!

Gangrel 22-08-2007 17:14

Regulamin Tibii stanowi, że nie wolno sprzedawać niczego w tibii poza grą i pieniędzmi tibijskimi. Oczywiście, inną sprawą jest handel paccami i kontami w grze. Ale sprzedaż eq i kasy na aukcjach jest nielegalne, choć trudne do wychwycenia, no i w zasadzie grozi tylko banem, bo jeśli dostarczali by faktycznie to co oferowali, nikt by ich nie aresztował.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yamaroo
Tak tak wszystko super gówniarzy złapali ale to co na konću tego newsa napisali to jest moim zdaniem troche głupie. Poco marnować te 4 zl na 10k? Jak masz znajomego kto ci napewno dostarczy to dlaczego nie! Niekturym sie niechce ciągle szmalu zbierać to sobie kupują na allegro bozee. Tibia.pl sugeruje że lepiej uzbierać te 85+zł i kupić od nich pacca niż kupować od kogos innego kase LOL!!!!!!

Tak, to było jakies 10 razy zasugerowane w newsie. W ogóle, to cieszymy się bardzo że oni wpadli, bo tracimy konkurencje. Reasumując, strasznie głupi jesteś.

Ka$z3r 22-08-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaNiO149 (Post 1616751)
haha Braniewo? czy to nie miasto słynnego penerstwa i sharowania ? Hahuahau mam nadzieje ze w tej grupie jest 1 owner starego Tetra~ Hail

Jakby Śrem nie sharował :D

Zobaczcie jak u nas dzieciaki sobie rade daja heh :)

Jeśli myślicie, że to co oni zrobili to jakiś wielki myk to sie bardzo mylicie... loko z kumplami z 2-3 lata temu dorwali sie do konta bankowego z 15 tys $, wydali wszystko w 2h na domeny, pacc etc. ale i tak po 2 dniach wszystkie opercaję zostały wycofane.

Poza tym z 60% ludzi ktorzy mieli kiedyś hacka mogą zawdziędzac Kevinowi :) Najsprytniejszemu hackerowi jakiego poznalem :)

Maver 22-08-2007 17:26

Ale ulga, teraz jestem pewien, że mnie już nikt nie oszuka!

Polska milicja rlz!

Lexii 22-08-2007 17:27

Niech się cieszą ze koalicja się rozpadła, bo Roman (pedał) zamiast mundurków dałby im kaftany xD bachory jedne :D nie ma bo to jak balować za kogoś kasę :D

Chi Chi 22-08-2007 17:41

uhaSHAuhshUAS

Jak zwykle jakimś noobą z mojego miasta zachcialo sie oszukiwac ludzi ^^

Zaled .

See ya ^^

Ivanov Galil 22-08-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brando (Post 1616771)
zal "Wyludzali pianiadze" - jakie okreslenie.
oni nie okradali tylko, jak ktos glupi to sam tracil na tym

Po pierwsze to "zalem" qrwa jest uzywanie tego przy***ebanego zwrotu...

Po drugie jak bedziesz wracal kiedys od dziewczyny wieczorem a ja ci wy**bie w lampe zabiore pieniadze i telefon to to jest ok tak? No bo przeciez glupi byles, kazdy normalny czlowiek wie ze niebezpiecznie jest chodzic po ulicach jak juz jest ciemno.

Albo wpadne do ciebie kiedys z "rozbita glowa"/ spisac gaz/ cos bym wymyslil nie martw sie a ty w przyplywie ludzkich uczuc pozwolisz mi zadzwonic i powiadomoc rodzine oraz wezwac pogotowie a sam polecisz szukac bandazy/przyniesc szklanke wody a ja ci w tym czasie wy***rdole bizuterie kase i powiedzmy aparat cyfrowy to takze jest ok? No przeciez to z powodu "twojej glupoty" nie?

Kossity 22-08-2007 18:15

Cytuj:

DaNiO149
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Śrem
Profesja: Rookstayer
haha Braniewo? czy to nie miasto słynnego penerstwa i sharowania ? Hahuahau mam nadzieje ze w tej grupie jest 1 owner starego Tetra~ Hail
To ten kolo mnie rozjebal-.-8o8o
a ich to znam ;d;d i niema posrod nich 1 own3ra Tetra ;)
Gimazjum ale chyba nie wszyscy xd nawet oni nie wiedza ile oni maja lat ;d

BRANIEWO RLZ !!

Wald_Kerius 22-08-2007 18:25

Właśnie było o tym mowa w Teleexpresie :D

Mati77 22-08-2007 22:01

Ja się cieszę

Szczerze mówiąc cieszę się że jest o 3 oszustów mniej

Mati77 22-08-2007 22:09

Te pały chyba w betoniarce kołysali.

IceGacus 22-08-2007 22:36

...

Gratulacje dla policji z Mojego Miasta \o/
Olsztyn Roxior xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10.