![]() |
Ci wpadli... A ilu jest jeszcze takich jak oni? ;]
Play for fun - and do with your cash what you want... |
HaHaHa
haha, też znam ich z real.
Uczniowie gimnazjum.. co tam, że nie zdali przynajmniej 2 razy ;-D Są tacy puści, że wcale nie dziwie się, że dali się złapać. I myślicie, że co zrobili z tymi pieniędzmi ? Przepili, przećpali, przepalili. |
1.A ja ukradłem " japko " z warzywniaka i mnie nie złapali :p
2.Dobrze, że ich złapali, mają za swoje :p 3.Cipsoft powinien wystawiać tibijską kase na allegro i temu kto licytował niech wlepią bana :D |
@up
Masz się czym chwalić |
Ciekawe czy sie zdziwli jak policja zapukala :D
|
Ech tak sobie czytam i niektóre posty to po prostu jakieś dzieci neo chyba pisały. Otóż oni wyłudzali (czyli kradli) od ludzi pieniądze są zatem oszustami. Odpowiedzą za to że okradli ludzi i dobrze. A to że niektórzy kupują kase,itemy czy chary na allegro cóż to ich pieniądze i ich sprawa. Jakkolwiek by ta sprawa głupia nie była oszustwo zawsze jest złe i nie ma tu żadnego tłumaczenia. A argumenty w stylu: "I dobrze że paru noobów okradli" są na poziomie szympansa z ZOO (przepraszam szympansy) :P
|
I bardzo dobrze , jak najwiecej tych "12" odcinac od internetu _/
|
Cytuj:
(PUK PUK) -kto tam *policja! -a panowie do kogo? *a my do synka, po gpeki -Synku przestań męczyć trole w thais i chodź panu sprzedać gpeki Jestem Dumny Z Naszej Policji :D |
Cytuj:
Bardzo dobrze! Należało się gówniażom!!! Pasem na gołą dupę powinni dostać! Beszczelne psy! |
Regulamin Tibii stanowi, że nie wolno sprzedawać niczego w tibii poza grą i pieniędzmi tibijskimi. Oczywiście, inną sprawą jest handel paccami i kontami w grze. Ale sprzedaż eq i kasy na aukcjach jest nielegalne, choć trudne do wychwycenia, no i w zasadzie grozi tylko banem, bo jeśli dostarczali by faktycznie to co oferowali, nikt by ich nie aresztował.
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobaczcie jak u nas dzieciaki sobie rade daja heh :) Jeśli myślicie, że to co oni zrobili to jakiś wielki myk to sie bardzo mylicie... loko z kumplami z 2-3 lata temu dorwali sie do konta bankowego z 15 tys $, wydali wszystko w 2h na domeny, pacc etc. ale i tak po 2 dniach wszystkie opercaję zostały wycofane. Poza tym z 60% ludzi ktorzy mieli kiedyś hacka mogą zawdziędzac Kevinowi :) Najsprytniejszemu hackerowi jakiego poznalem :) |
Ale ulga, teraz jestem pewien, że mnie już nikt nie oszuka!
Polska milicja rlz! |
Niech się cieszą ze koalicja się rozpadła, bo Roman (pedał) zamiast mundurków dałby im kaftany xD bachory jedne :D nie ma bo to jak balować za kogoś kasę :D
|
uhaSHAuhshUAS
Jak zwykle jakimś noobą z mojego miasta zachcialo sie oszukiwac ludzi ^^ Zaled . See ya ^^ |
Cytuj:
Po drugie jak bedziesz wracal kiedys od dziewczyny wieczorem a ja ci wy**bie w lampe zabiore pieniadze i telefon to to jest ok tak? No bo przeciez glupi byles, kazdy normalny czlowiek wie ze niebezpiecznie jest chodzic po ulicach jak juz jest ciemno. Albo wpadne do ciebie kiedys z "rozbita glowa"/ spisac gaz/ cos bym wymyslil nie martw sie a ty w przyplywie ludzkich uczuc pozwolisz mi zadzwonic i powiadomoc rodzine oraz wezwac pogotowie a sam polecisz szukac bandazy/przyniesc szklanke wody a ja ci w tym czasie wy***rdole bizuterie kase i powiedzmy aparat cyfrowy to takze jest ok? No przeciez to z powodu "twojej glupoty" nie? |
Cytuj:
a ich to znam ;d;d i niema posrod nich 1 own3ra Tetra ;) Gimazjum ale chyba nie wszyscy xd nawet oni nie wiedza ile oni maja lat ;d BRANIEWO RLZ !! |
Właśnie było o tym mowa w Teleexpresie :D
|
Ja się cieszę
Szczerze mówiąc cieszę się że jest o 3 oszustów mniej
|
Te pały chyba w betoniarce kołysali.
|
...
Gratulacje dla policji z Mojego Miasta \o/
Olsztyn Roxior xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |