![]() |
Fajne filmiki :D i fajne teksty lubie oglądać takie coś ,ale najlepsza scenka była z 'czekajcie mam laga' hueheueheuehueheueheu
|
lol... żałosne... n/c i nikt teraz nie zaprzeczy ^.- że tibia to niektórym uderza
do głowy ... ŻAL ! .. zresztą tylko Polacy mają takie pomysły ^.- .. |
Cytuj:
@down mowilem o tym jak on wyzywa kraj w ktorym mieszkam ja i moja rodzina, ty lepiej odwiedz lekarza i lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno tak btw. to sie nie wypowiadaj na tematy narodowe smieciu skoro nie masz o nich zielonego pojecia. gram w to dlugo i zdazylem zauwazyc pewne prawidlowosci, a to ze nie potrafisz zobaczyc tego ze rodak rodaka okrada w kazdej narodowosci to jest twoj problem. pojmij to ze nie widzisz tego bo mowia w innych jezykach, a to ze widzisz najwiecej polakow to dlatego ze ich najwiecej gra |
up ~ rozjebałeś mnie hahaha : D ia ty moze masz "zielone pojęcie" kto jest śmieciem tutaj ? :> i wiekszość Polaków którzy grają w tibie używają botów, tak jak ty więc sobie daruj
Kyrfal? heheh żałosne to jest ^^ jeśli Tobie się takie yhmm.. żarty podobają to naprawde :P odwiedź lekarza, a pozatym co Ty mieszasz kraje do tibi ? pewnie uważasz że wszyscy z Brazyli gracze to nooby nie ? i że Polska jest the best ? ^.- prawie jak wszyscy Polacy ^.- bo tak właśnie sądzą ... Dać inny przykład ? polak polaka ujebie w tibi :) za głupi p-armor ^^ a taki szwed szweda ? nigdy będą woleli ubić takiego sobie nooba z Polski ? ^.- |
Cytuj:
topic@ filmik 1 zajebisty (jestes najedzony xD) filmik 2 taki gorszy troche (you lose 59 hp by orszabaal xDDDD) 3 ogladam |
@aloth death 17
sorki ale to ty masz niedowala mozgu bo pisalismy ze to parodia i my mamy wszystko na miejscu we lbie i chcemy uswiadomic innym (takim jak ty) w co sie bawia, bo juz powoli konczymy z tibia |
Ja spamuje? A kto x razy napisał "to parodia!"? Zastanów się napierw co mówisz. Wątpię, czy ktoś wziąłby to za parodie >.> Jak się chce osiągnąć jakiś cel i nie słuchać tyle krytyki to się do czegoś przykłada...
|
2x up ? L O L ile ty masz lat dzieciaku? ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie i nadal UWAŻAM te filmy za ŻAŁOSNE !
Down! ZGADZAM SIĘ :) i popieram |
Za takie filmy powinni banować, normalnie domowe przedszkole albo 5,10,15 ROTFL
|
Cytuj:
Dobrze ze chociaz tego tibia was nauczyla ze light to swiatlo. Ps. popieram przedmowce ;s |
:o
:o Blak najt się zataczał ze śmiechu ;D W ogóle to oni myśleli że rozpoznawanie mowy Tibia ma wbudowane czy jak? xD No mogłoby być bardziej realistyczne, jakieś wiecie, strzelanie z kuszy, rzucanie kamieniami (sdkami) w bk xD Powinno być "Wyczytałem że klucz jest w skrzynce na south od nas, znaczy się chyba na północ nie?" A, no i nie widze tam exhausta :( Ciągle "sd, sd, sd"! Ale na końcu "Kombo, oberwał kombo" mnie rozłożyło :D A w ogóle nie żeby coś ale ile oni mieli lat? ^^ tyle co leweli? W drugim filmie jak było haj tikuanda jes mogłeś dodać jakiś fajny rozbłysk światła jak w tibii, można to łatwo zrobić w adobe premiere "Będziemy mieli na uhyyyyyy" :x Ogółem podoba mi się :) |
Jak wszystkie trzy części oglądałem i słyszałem "SD!! UHAM CIE!! MANAS"
to aż mnie skręcało... Te machanie brońmi bez sensu, mogliście jakąś nute "realizmu" dodać ale dobra >,,> Shit jak niewiem, jak ktoś bedzie chcioal zagrać w tibie i zobaczy wasz filmik to już mu sie odechce btw. niewiele rzeczy było wizualnie z tibią związane. |
Cytuj:
|
@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania. |
Ehhh... A pisałeś, że słowa krytyki też weźmiesz do siebie >.>
|
No nie zaje**te, najfajniejszy ten koles co mowil ''utewo luks, utewo luks''
:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
aaa rozumiem! to na zachete xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
pardzioch30001 czy Ty naprawdę oczekujesz od ludzi żeby napisali "JAKI JESTEŚ ZAJEBISTY SUPER FILMIKI ROBISZ". ? Człowieku tymi bzdurnymi filmikami udowodniłeś że nie masz równo pod sufitem, normalni ludzie nie robią czegoś takiego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |