Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   3 czesci parodii tibii by pardzioch30001 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144945)

Michalakmee 23-08-2007 14:31

Fajne filmiki :D i fajne teksty lubie oglądać takie coś ,ale najlepsza scenka była z 'czekajcie mam laga' hueheueheuehueheueheu

AlortDeath_17 23-08-2007 14:34

lol... żałosne... n/c i nikt teraz nie zaprzeczy ^.- że tibia to niektórym uderza
do głowy ... ŻAL !
.. zresztą tylko Polacy mają takie pomysły ^.- ..

Kyrfal 23-08-2007 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AlortDeath_17 (Post 1618580)
lol... żałosne... n/c i nikt teraz nie zaprzeczy ^.- że tibia to niektórym uderza
do głowy ... ŻAL !
.. zresztą tylko Polacy mają takie pomysły ^.- ..

odezwal sie wielki swiatowiec, w takim razie powiedz o jaki typ zartu ci chodzi i powiedz w ilu krajach byles na swiecie ze masz prawo tak demonizowac moja ojczyzne

@down
mowilem o tym jak on wyzywa kraj w ktorym mieszkam ja i moja rodzina, ty lepiej odwiedz lekarza i lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno
tak btw. to sie nie wypowiadaj na tematy narodowe smieciu skoro nie masz o nich zielonego pojecia. gram w to dlugo i zdazylem zauwazyc pewne prawidlowosci, a to ze nie potrafisz zobaczyc tego ze rodak rodaka okrada w kazdej narodowosci to jest twoj problem. pojmij to ze nie widzisz tego bo mowia w innych jezykach, a to ze widzisz najwiecej polakow to dlatego ze ich najwiecej gra

AlortDeath_17 23-08-2007 15:11

up ~ rozjebałeś mnie hahaha : D ia ty moze masz "zielone pojęcie" kto jest śmieciem tutaj ? :> i wiekszość Polaków którzy grają w tibie używają botów, tak jak ty więc sobie daruj
Kyrfal? heheh żałosne to jest ^^ jeśli Tobie się takie yhmm.. żarty podobają
to naprawde :P odwiedź lekarza, a pozatym co Ty mieszasz kraje do tibi ?
pewnie uważasz że wszyscy z Brazyli gracze to nooby nie ? i że
Polska jest the best ? ^.- prawie jak wszyscy Polacy ^.- bo tak właśnie sądzą ... Dać inny przykład ?
polak polaka ujebie w tibi :) za głupi p-armor ^^ a taki szwed szweda ?
nigdy będą woleli ubić takiego sobie nooba z Polski ? ^.-

Zalgadis 23-08-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misti (Post 1616867)
Zaaalosne.

to ze nalezysz do gildii sexy team to jest dopiero zalosne lol

topic@ filmik 1 zajebisty (jestes najedzony xD)
filmik 2 taki gorszy troche (you lose 59 hp by orszabaal xDDDD)
3 ogladam

pardzioch30001 23-08-2007 17:59

@aloth death 17
sorki ale to ty masz niedowala mozgu bo pisalismy ze to parodia i my mamy wszystko na miejscu we lbie i chcemy uswiadomic innym (takim jak ty) w co sie bawia, bo juz powoli konczymy z tibia

Gelt 23-08-2007 18:49

Ja spamuje? A kto x razy napisał "to parodia!"? Zastanów się napierw co mówisz. Wątpię, czy ktoś wziąłby to za parodie >.> Jak się chce osiągnąć jakiś cel i nie słuchać tyle krytyki to się do czegoś przykłada...

AlortDeath_17 23-08-2007 18:50

2x up ? L O L ile ty masz lat dzieciaku? ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie i nadal UWAŻAM te filmy za ŻAŁOSNE !

Down! ZGADZAM SIĘ :) i popieram

Skurka 23-08-2007 18:58

Za takie filmy powinni banować, normalnie domowe przedszkole albo 5,10,15 ROTFL

Zhukova 23-08-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pardzioch30001 (Post 1618082)
UWAGA! UWAGA! wiadomosc porzadana: ja mam 14 lat, drugi kolega 15, najmniejszy 13, a najstarszy 17. i my jestesmy ,,dzieci?" no przestancie pieprzyc wy myslicie ze tylko licealisci graja w tibie?
@Zhukova
sorry wielkie, ale zauwazylismy jak 8 lvl walil potwora z utevo lux. gramy w tibie od 2 lat i wiemy co to jest. swiatlo.

Walil potwora? Hmm chyba ze swiatla sie nie bije potwora wiec dobieraj dobrze slowa.
Dobrze ze chociaz tego tibia was nauczyla ze light to swiatlo.

Ps.

popieram przedmowce ;s

Rebell 23-08-2007 20:30

:o
:o
Blak najt się zataczał ze śmiechu ;D
W ogóle to oni myśleli że rozpoznawanie mowy Tibia ma wbudowane czy jak? xD
No mogłoby być bardziej realistyczne, jakieś wiecie, strzelanie z kuszy, rzucanie kamieniami (sdkami) w bk xD
Powinno być "Wyczytałem że klucz jest w skrzynce na south od nas, znaczy się chyba na północ nie?"
A, no i nie widze tam exhausta :(
Ciągle "sd, sd, sd"!
Ale na końcu "Kombo, oberwał kombo" mnie rozłożyło :D
A w ogóle nie żeby coś ale ile oni mieli lat? ^^ tyle co leweli?

W drugim filmie jak było haj tikuanda jes mogłeś dodać jakiś fajny rozbłysk światła jak w tibii, można to łatwo zrobić w adobe premiere

"Będziemy mieli na uhyyyyyy" :x
Ogółem podoba mi się :)

Kimo36 23-08-2007 20:41

Jak wszystkie trzy części oglądałem i słyszałem "SD!! UHAM CIE!! MANAS"
to aż mnie skręcało...
Te machanie brońmi bez sensu, mogliście jakąś nute "realizmu" dodać ale dobra >,,>
Shit jak niewiem, jak ktoś bedzie chcioal zagrać w tibie i zobaczy wasz filmik to już mu sie odechce

btw. niewiele rzeczy było wizualnie z tibią związane.

Misti 24-08-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 1618854)
to ze nalezysz do gildii sexy team to jest dopiero zalosne lol

Hahahaha no nie no jaki zal typ.

pardzioch30001 24-08-2007 11:50

@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl
hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania.

Gelt 24-08-2007 11:58

Ehhh... A pisałeś, że słowa krytyki też weźmiesz do siebie >.>

Vez 24-08-2007 13:17

No nie zaje**te, najfajniejszy ten koles co mowil ''utewo luks, utewo luks''
:]

Kogutt 24-08-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pardzioch30001 (Post 1619757)
@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl
hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania.

No, a jednak krytyki nie przyjmujesz żadnej. Być może komuś się spobodało, ale też bardzo dużej liczbie osób się nie podobało. Ci co mówią, że fajne to spoko, ale jak ktoś ma inne zdanie (swoje zdanie), to odrazu mówisz, że debil, bo twój NĘDZNY filmik go nie zachwycił?

dukos 24-08-2007 18:56

Cytuj:

[...]NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA![...]

a myslalem zeby pokazac jacy to wy jestescie powaleni. nikt normalny by sie tak nie zachowaywal. przebieral sie w jakies szmaty i biegal z patykami. nie wiem... klockami lego sie zacznijcie bawic moze jak inne dzieci :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogutt (Post 1618321)
[...]Moja ocena filmiku: -1/10

az tyle? :D:D:D

aaa rozumiem! to na zachete xD

Marek Tibioman 24-08-2007 19:31

Cytuj:

@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK.

Ten nick akurat zrobilem jak zaczynalem grac w Tibie, nie wiedzialem zupelnie jaki nick wymyslec, a spieszylo mi sie wiec wyszlo takie cos. Poza tym moj nick jest juz i tak lepszy od tych nickow w tych filmikach :D Zreszta mniejsza...

Cytuj:

AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila)

Nie musisz miec neostrady zeby byc dzieckiem neo ;) Po to jest temat i po to sa komentarze, zeby wyrazic swoje zdanie na temat tego filmiku, wiec chyba powinniscie sie cieszyc ze ktos cos o was pisze, ze temat zaciekawil wiele osob nabki.

Cytuj:

TO NIE RADZE BYC ONLINE.

Bo co ubijesz mnie swoim 10lvlem?

Dark Brozyn 24-08-2007 19:41

pardzioch30001 czy Ty naprawdę oczekujesz od ludzi żeby napisali "JAKI JESTEŚ ZAJEBISTY SUPER FILMIKI ROBISZ". ? Człowieku tymi bzdurnymi filmikami udowodniłeś że nie masz równo pod sufitem, normalni ludzie nie robią czegoś takiego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27.