![]() |
http://www.newgrounds.com/portal/view/365143
Think outside the box. |
Mowilem juz ze idiot test rządzi i bije to wszystko na głowę. Wszystkie 4 części.
|
OS daj link do testu idioty
|
właśnie jak możecie to dajcie link do tego testu :P
|
|
Cytuj:
|
Ja miałem 90%. W dwóch ostatnich strzelałem. ;)
|
Dark_sven zjadl kanapkę. Byla z pomidorem, ziemniakiem i trawą morską. Czy dark sven to strawi?
|
Jezeli dwom mezczyznom wykopanie dziury zajmuje cale 6 godzin, to ile zajmie tym samym dwom mezczyznom wykopanie pol dziury?
|
Cytuj:
|
pol dziury to tez dziura :]
|
Teraz moja
ile to jest 2+2x2 |
@up:
super trudne aż 6 :] niestety ja nieznam żadnych ciekawych zagadek. |
Sędziwy pasterz pewnego dnia rzekł do swoich synów: “Podaruję wam część swoich owieczek, ale musicie podzielić je sprawiedliwie. Najstarszy z was dostanie połowę, młodszy weźmie czwartą część, a najmłodszemu- piątą” - po czym przyprowadził 19 owiec. Synowie szybko zabrali się do dzielenia prezentu ale natrafili na problem: przecież 19 nie dzieli się anie przez 2, ani przez 4, ani przez 5. Wrócili więc do ojca, przekonani, że starcowi zawodzi intelekt. Gdy jednak ten dowiedział się o ich kłopocie błyskawicznie go rozwiązał.
Co powiedział swoim synom pasterz? Kto zgadnie dam mu medal :-p @down Nie, przykro mi @Michoss Dokladnie. |
Pasterz powiedział: Idźcie do sąsiadów, aby pożyczyć 1 owieczkę. Wtedy będzie 20 owieczek. 20 : 2 = 10 20 : 5 = 4 20 : 4 = 5 10 + 4 + 5 = 19 Jedną owieczkę można oddać do sąsiadów, żeby się nie strzępili. Ale w tej zagadce jest mały kruczek, 10 nie jest 2 częścią 19, 5 nie jest 4, a 4 nie jest 5.
|
@Tuba
"Podaruję wam część swoich owieczek" Pasterz miał ich więcej, więc: 1) Dorzucił ich jeszcze 2) Miało być 20, ale wtedy by została jedna, i już nie chciało mu się przyprowadzać xP. |
Jesli maciek ma zatwardzenie. Najadł sie jogurtów, popił mleczkiem, + zjadł arbuza i zjadł cała tube musztrady. Czy rozwali mu kiszki czy mu srani pójdzie?
Jeśli śmieciarz musi zdobyć 10 gołebi. Koledzy kazali mu zucić w nie kamieniem. Poczym one odlatuja i latuja 5 metrów dalej i co każda ture odlatują nie parzyscie. Ile jest gołebi ? |
Cytuj:
Emcess. |
Cytuj:
2. Gołębi jest dokładnie 4 godziny i 28 minut. Też proste. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |