![]() |
Cytuj:
A gdybym dostał Obliviona w grafice z Gothica to tak, grał bym nadal ponieważ nie spędzam czasu przy Oblivionie oglądając zachody słońca odbijające się w wodzie... nie zaprzeczam, jest to bardzo miły aspekt gry ale nie jest dla mnie najważniejszy. I jeżeli stawianie przez mnie innych aspektów nad grafiką jest dla ciebie śmieszne to rispect... -.-" a klimat też jest rzeczą gustu... dla ciebie grafika przy tworzeniu klimatu jest ważna dla mnie nie dla mnie grafika jest w tyle listy ważnych elementów... aVe |
Cytuj:
Po prostu znowu występuje u nas zbieżność zdań - dla mnie grafika jest dość ważną częścią układanki który decyduje o tym czy gra jest fajna czy nie. IMO nie ma sensu dalej się w tym babrać. @Down: Wypisz wymaluj - Oblivion. |
Właśnie miałem pisać o Gothicu i zrobię to, mimo że już ktoś mnie uprzedził. Pierwszą część tej gry przeszedłem stosunkowo niedawno, rok, może dwa lata temu. Na grafikę w ogóle nie zwracałem uwagi i grało mi się wyśmienicie, niemal nie mogłem oderwać się od komputera (nie bierzcie tego zbyt dosłownie...). Co prawda, grafika może w znacznym stopniu zastępować klimat, bo gra ze słabą fabułą oraz ponadprzeciętną grafiką i tak przyciągnie do siebie rzesze wiernych fanów.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |