![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Thor of heaven Popieram w 100%. |
Powiem wam tyle.
Najpierw nażekacie, że w Tibii gra wiele noobów, dzieci neo i innych, którzy bez hotkeyów i ich exori visa nie nabiliby nawet 20 poziomu. A teraz sami ich wspomagacie, bo dzięki wam takie dziecko będzie wiedziało co i gdzie jest. Zamiast zwalczać takie niedoroby, które tylko wku**ja ludzi pod depo albo groża swoim pro którego kupili za kasę kupiona na allegro to wy odkrywacie za nich mapke a nawet pokazujecie gdzie co na nich czycha. Padłoby takie dziecko z pare razy i odechciałoby mu sie grać.... Skoro robicie TibiaEarth to dlaczego nie napiszecie wykonania questów (spoilerów) z droga zaznaczona na tej mapce?? @Down UEHauheuaheuahuehauehauheuaheua Na więcej cie nie stać? |
Cytuj:
|
Wszystkich pr0 elo odkrywców zapraszam do supportu, moze nam troche pomozecie? Banda kozaków która nie potrafi docenić czyjejś pracy. Tibia straciła klimat RPG kiedy pierwszy raz została uruchomiona i naprawde jedna mapa respa mniej czy wiecej tego nie zmieni.
|
Cytuj:
|
no niezłe ale jak mi wyskakuje reklama to mam lipe i nic nie widać :/ WHY ?
|
Cytuj:
Ale mapka pomoże wszystkim tym ktorzy boja sie wyjsc z depo... |
Cytuj:
|
[i]Oryginalnie napisane przez Finch
Kawał beznadziejnej roboty..... Dlaczego zabieracie ludziom możliwość poznawania świata Tibii samodzielnie?? ;/ Wiem, że jeżeli nie chce to nie muszę korzystac z tej pomocy. Ale potem macie już odpowiedz na pytanie dlaczego Tibia to tylko monotonne bicie lvla. Cytuj:
|
Bardzo Pomyslowe!!!
bardzo dobry pomysl ;) teraz niemusze sie bac... gdzie co jest przynajmniej wiem troche gdzie co jest :)
|
Moim zdaniem teraz trochę mniej zabawy będzie przy odkrywaniu nowych miejsc. Osobiście z mapy nie będę korzystać, choć szanuję włożoną weń pracę. Może komuś się przyda. Mnie na pewno nie, mimo że zostało mi jeszcze wiele miejsc do zwiedzenia.
|
topicwszys
wszystko fajnie tylko szkoda ze jeszcze niedopracowana ta mapka ;]
|
troche glupio...
ciagle mnie wkurza jak cipsoft w up[date daje wsyztko pacc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |