Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Thoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=204)
-   -   Pytanie do byłych Berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145625)

krzysiek033 03-10-2007 18:29

@R3t
Nie o tym mowa

@ Tiques
Dalej ten sam problem. Widzisz wszystko na swoja korzysc. Robisz wszystko zeby oczernic wszystkich naokolo a sam swiety zostac.
"ja zrobilem to po co mam wracac?" - nawet gdybys chcial to niemasz do czego.
Zapamietaj chlopcze, niema takiego czlowieka na ziemi zeby mial zawsze racjie. Twoj problem natomiast jest taki ze chcesz zawsze ja miec, i gdy tylko ktos ma inne zdanie niz ty od razu jest glupi itp.

Co to nama mojego, to co ci na nim tak zalezy. Wiedz ze nie jestem odosobniony w moich pogladach. Odwruciles sie odemnie (i od innych) swoich "kolegow" i udajech jakiegos super pro tylko dlatego ze spedzasz wiecej czasu na ta gre i PG robisz. Palisz mosty za soba.

Bound for Glory 08-10-2007 07:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R3T (Post 1678269)
Ale o co chodzi krzysiu, kazdy gra tam gdzie chce.

Wygraliscie wojne z kh ktore tak naprawde nic nie potrafi tylko znaja obsluge ***********.
Natomiast oni potrafili pokonac graczy ktorzy grali na tym serwerze od poczatku i expia.

Z tym pokonaniem to niezupelnie sie zgodze - bo gracze Ci byli rozbici i podzieleni miedzy siebie. Prawdziwa zabawa dopiero sie zaczyna ;)

R3T 08-10-2007 17:40

@Bound of Glory
Jo

tikues 08-10-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1678477)
@R3t
Nie o tym mowa

@ Tiques
Dalej ten sam problem. Widzisz wszystko na swoja korzysc. Robisz wszystko zeby oczernic wszystkich naokolo a sam swiety zostac.
"ja zrobilem to po co mam wracac?" - nawet gdybys chcial to niemasz do czego.
Zapamietaj chlopcze, niema takiego czlowieka na ziemi zeby mial zawsze racjie. Twoj problem natomiast jest taki ze chcesz zawsze ja miec, i gdy tylko ktos ma inne zdanie niz ty od razu jest glupi itp.

Co to nama mojego, to co ci na nim tak zalezy. Wiedz ze nie jestem odosobniony w moich pogladach. Odwruciles sie odemnie (i od innych) swoich "kolegow" i udajech jakiegos super pro tylko dlatego ze spedzasz wiecej czasu na ta gre i PG robisz. Palisz mosty za soba.

nie chce mi sie rozpisywacccc, daj name poprostu joł !

Bound for Glory 10-10-2007 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tikues (Post 1686267)
nie chce mi sie rozpisywacccc, daj name poprostu joł !

Brakuje Ci argumentow i musisz odreagowac zabijajac go w grze?:o

Krecikcisnie 11-10-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bound for Glory (Post 1688131)
Brakuje Ci argumentow i musisz odreagowac zabijajac go w grze?:o

A co zabijanie w grze jakieś nie dozwolone czy co , że mu wypominasz ?

Rev'ico 22-10-2007 11:10

Peace & Love plz

Bound for Glory 12-11-2007 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1690402)
A co zabijanie w grze jakieś nie dozwolone czy co , że mu wypominasz ?

Oczywiscie ,ze nie jest ale patrzac na to z innego punktu widzenia to ktos tu ma najwyrazniej problemy emocjonalne z samym soba...

Ok'rzes 25-12-2007 01:37

@rev...

Peace and love to tylko na non pvp... HAIL noon! xD

Bound for Glory 25-12-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1805563)
@rev...

Peace and love to tylko na non pvp... HAIL noon! xD

Tylko z pozoru B)

redfaction 06-05-2009 08:55

siemanio siemano, Kamils Thor / Kenshavi z tej strony, jak tam się trzymacie ludziska?:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11.