![]() |
Cytuj:
hahaha ... czemu mnie to nie dziwi ? Brozyn ... a Ty zrób im przyjemność i chociaż tyłek umyj. :D |
Orzech ma 2kk w dupe jak i koljeny server haha xD Bardzo dobrze xD
|
Cytuj:
Hi-wyjebać lojalnego ziomka Białego bo spy- zaufać Mr. Evul Cat Nabu Mateuszzzzz- i cieszyć się z lojalnośći ELO KASZTAN |
|
Wygląda na to, że ludzie z północy nie mają już szans (jeśli w ogóle je mieli). Za pewne większość z was słyszała o hackach Tabiusia i Dury. Ciekawe kto będzie następny xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo to lubisz ??? bo sprawia Ci to przyjemność ?? bo masz taka fantazje erotyczną ?? bo lubisz chłopców ?? po za tym na Pandori jesteś, byleś i będziesz like jeden z ministrow w ocenie L. Millera :d jedyne co potrafisz to kupić kolejna postać i sharowac... jeśli tyle możesz na Pandori to powiedz mi kim jestem. jak chcesz jakieś podpowiedzi to na prv ^^. no chyba ze razem z Tibia acc dostales tez acc na forum.tibia.pl :d |
Cytuj:
a ty nie wiesz ze nie orientujesz sie kto na nim teraz gra :> wiec.. |
Gowno wiesz, pierdolisz od rzeczy. To konto na peel mam od momentu jego zalozenia ;)
|
o jezuuu : >
|
Cytuj:
na Tibi Tie pogromca / Nilostan gra Adrian a ten tu ciec to sam nie wiem kim może być. bo Adriana znam z Reala :P i niema 15 lat tak jak pisze ten dzieciak który tu ma konto. |
Potwierdzasz moje slowa ze gowno wiesz ;)
|
Cytuj:
Sep 11 2007, 19:07:26 CEST Killed at Level 107 by Wulfgar von'Cookie and by Niel Elwoel aktualny wynik 17:11 |
Yeeeee Pinging Edition.:evul: Mało podniecający sposób ale jak bawi pogrywajcie tak.
|
Cytuj:
|
Lepiej wyjść na openik :evul::evul::evul::evul:
|
Vladziu mój fighter :* Zbyniu chodź na wrl a nie pierwdniczysz smuty na forum!!!:evul:
|
oplaca sie zaczac gre na pandorii ?
jakie sa mniej wiecej ceny/jest pa na polakach/i czy ogolnie jest pk ?? |
A Zapraszamy jeżeli tylko nie będziesz botował i kozaczył wszystko będzie ołłki. Ceny nie są zbyt wysokie :):evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |