![]() |
No to tera ja
1.Ramks
2.Vampir 3.50 |
Aeglos to nie ten link. jest nowy en.darkeden.com
|
Cytuj:
ta jest nowy ale mi ten tez dziala ;] wiec looz jestes wampem szkoda ze nie slayerem ;] ja gram nowym charem teraz zaraz updatne tamtego posta :P |
Aeglos spoko chcesz to moge pomuc. Ale będziesz miał mało expa bo masz mały lvl;/ ale zawsze coś. Pisz na gg: 4471158 wypad do adama planuje dzisiaj paro godzinny niedługo:P
|
No to ja też napisze:p
Xehebefi Vamp 18lv:p Szczeże to w tą gre grałem jakoś pod koniec wakacji ale mi się znudziła bo czułem się w niej jak w singlu:( Ale chyba do niej wróce:p Poszukuje mentora od zaraz:p |
Cytuj:
wiesz no tak napisalbym ale niestety masz status tylko dla znajomych zmien to albo napisz do mnie 5901971 :) |
;(
Ale bym hcial sprubowac muonline ale jak :( hehe napiszcie podnumer gg --8773682 zawsze dopsepny ale jestes z chicago takrze 7 godzin do tylu zagadajcie pogadamy o rpg xD
|
Vampus :D
Więc teraz ja :P
1. Kolcz (Bezele rox:D) 2. Vampir 3. 43 A tak btw. kumpel to Bezel xD Jakby ktoś się chciał gdzieś no wiecie w... party :P wybrac to PW albo w grze lub gg :D |
MasterKuba
Vamp 25(staram sie szybko expic) Dopiero zaczynam |
nick: Cosik
Slayer: Sworder LVL: 66 wpadnie dzisiaj 70 może lepiej :D |
ojczul
vamp 30 |
cosik
Slayer Sworder 76 ludzie tylko ja tu posty edytuje ??????? 8o |
1.Xykos
2.Vamp ofkorz 3.około 30 :) 1.Xendras 2.Slayer 3.15 domain lvl |
boshe zrobiłem nową kolekcje :O
Slayerzy: MadTipsy/32lvl/gun Pingwin/113lvl/sworder/ MIST się rozpadł:/ CallOnMePL/102lvl/heal kaliber44/47lvl/gunner DamianoPL/26lvl/enhant Vampy: Remstin/126lvl/clan : Revenge KaatiaPL/20lvl/ robi za depo:P Muahaha/1lvl/też depo :] brakuje enhanta tylko slayerem:D(mam bladera ale passy zna pół serva:D od kumpla go dostałem;] teraz pracujemy nad przypomnieniem priv keya Oo) |
Elo
Oto moje postacie
1.DjjojoPL 2.Slayer 3.Gun 86 lvl 1.AlfaPL 2.Vamp 3.42 lvl Narazie pykam gunem :) |
Mam prosbe
Mugl by ktos powiedziec czy t gra free czy trezba miac plyty czy co?
Jak niepotrzebne plyto to prosze o pomoc powiedzcie jaka to stronka aleb gdziesciagnac pls ?Cchce se pograc w darkeden |
1. rokitapl
2. vampir - STR 3. 121lvl ------------- 1.ptasznikpl 2.vampir - INT 3.75lvl ---------------- powyżej setnego lvl'a nieprzeszkadają speed hackerzy SH = NOOB !!! |
Cytuj:
|
Remcio12
Slayer 9 jak ROBIC CZARY!!! |
1. AegloseK
2. Slayer 3. Blader (PoWaH) 4. 108 (?) nie pamiętam :P i to na tyle ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |