![]() |
Świetny Poradnik. Ktoś, kto chciałby robić fake powinien tu zajrzeć, bo wszystko jest wytłumaczone jasno i konkretnie + przykłady :]
10/10 |
Elevo? Elevo! Jak ja cię dawno nie widziałem! Nareszcie jakiś fajny użytkownik powrócił na forum! Hip, hip, hurra!
Topic@ Poradnik bardzo dobry, uzupełnia się z innymi, jak np. "How-to-simple-effects in gimp". Jest wszystko o podstawach, jak ktoś chce to linki do starych poradników. Nic dodać, nic ująć. |
Dobry poradnik 9/10 !!!!
|
Poradnik świetny ;). Aż mi się zachciało wrócić do robienia fake'ów. Niezbyt dobrze mi to szło, ale teraz jest tyle poradników że jakoś dam sobie radę. Dzięki ;).
|
A właśnie, zajebisty poradnik. ;p
|
zegnam i cze
|
ss
Naprawde Świetne.. PodziwiaC Tylko..
|
Spoko przydało się :)
|
J
ja mam pytanko :/... niewiem jak gdy konwertuje tekst jest biala plama jak mam zrobic aby jej niebylo :P? troche trudno jest kopiowanie trawy w takich ilosciach
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Nie masz tam białego miejsca obok obrazka: Ukryty tekst:
@edit: Nie zrozumiałem :< |
Znaczy tło jest za tekstem? Wystarczy włączyć przezroczystość w paincie xD
|
|
Proszę was zuuploadujcie na jakiś serwer jeszcze raz fake fonts convertera bo nie mogę ściągnąć z tego s p e d y s h a r e a linki z innych tematów wygasły! :(
|
http://rapidshare.com/files/89725905/FFC. rar .html
Masz, a jak nie będzie chodzić albo uważasz, że to wirus to mam to w d**ie. @Edit Ofc. bez spacji przy rar |
Wielkie dzięki! Tylko czy trzeba tak nerwowo pisać? Ja tylko poprosiłem! Nie denerwuj się tak. Nie pisałem że jesteście debilami bo link nie działa albo coś. Spokojnie!
Wielkie dzięki po raz drugi! |
Cytuj:
@edit: Albo lepiej nie pisz, bo jak jedno słowo Cię tak...wkurza? to możesz zawału dostać xd |
EJ kto wytłumaczy ,,lepiej" jak kolorować jakąś postać bo to niejasne...
|
najłatwiej będzie ci "pokolorować" ze skreena w tibi, tzn wchodzisz w tibie, wyłączasz nicki i hp a następnie zmieniasz se quifit
na taki jaki chcesz mieć w fake, pstrykasz screena, a potem w paincie wymazujesz tło (ofc pod lupą) i w zasadzie to wszystko, masz quifit! mam nadzieję że pomogłem :) |
NoxSpr nie chce mi sie odpalic...
plik jest bez ikonki taki jak tyibia.spr i nie wiem co z tym zrobic... @topic Nice poradnik swiezy i wszystko fajniusnie...:] @edit ah sry siostra nie ma programu do rozpakowania na kompiea siedze u niej na laptopie... |
Gz
Świetny poradnik dzięki niemu nauczyłem sie robic fake :D (fejki?) xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |