![]() |
@up To na e-pvp można zabijać się na rooku?
|
Cytuj:
Ironia :~) @down Cytuj:
Cytuj:
|
@up To na e-pvp można zabijać się na rooku?
Cytuj:
Lepiej byscie wszyscy glosowali a nie gadali czy lepsze pvp czy non pvp. Rozchodzi sie jaki typ servera wybrac, czy dodac jakies zmiany a nie czy non pvp sux. Nawiazujac do tematu oczywiscie ze normalny pvp rox, mogli by tylko zmienic straty, expa, skilli po dedzie: Na kazdego typu serverach powinny byc zmniejszone straty expa, skilli, mlvlu po dedzie z reki potwora. Tylko na pvp powinien zostac spadek taki jaki jest teraz pod warunkiem jednak, iz zginie sie z reki czlowieka. (nie ma ze boli :P,wkoncu pvp rox, teraz jeszcze bardziej). Jeszcze fajniej by bylo gdyby dotyczylo to glownie wojen, (wymyslony zostalby system wywolywania wojen) i wtedy kazdy ginacy tracil by expa jak traci sie teraz. PS.Tak naprawde nie rozchodzi sie czy bedzie jakies nowe pvp czy nie, dawac mi tu exura gran dla knighta i ok:) |
no jasne ze na PVP-e nie mozna zabijac na rooku i w templu chyba kogos ładnie pogieło albo jest noobem na maxa x) niech nic juz nie mieszaja z tymi serwami bo to juz jest i tak smiech na sali
|
Może by tak światy non-pvp i pvp-enfo tylko dla pacc? :)
|
Non-pvp
Ja tam gram na non-pvp i mi jest dobrze.... :cup: Nie ma pk i jest bardzo miłe jeśli sobie chcesz poskillowac w SPOKOJU ale niestety jest !!!!!Dużo Noobów!!!!! X(którzy po prostu są chamscy i bija nam potworki... (Chciało by się zabic) ale zawsze pozostają inne metody :> pozbycia sie nieprzepowiadanego Polaka (gram na celscie i jest większość polaków) A polscy gracze są CHAMSCY, nie wszyscy ale są!!!! (Sorry). Wracają do rzeczy druidzi najbardziej korzystają z tego a paladyni tracą :> Cóż tak to już jest :>
Ps. naprawdę można zabijać na pvp-en na rooku? 8o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wole PVP bo możesz powiedzieć na expowisku 'Leave or died' i juz po sprawie :PP PVP - enforced to lipa =\ wychodzisz z depo ded idziesz poexpic ded i tak dalej a non pvp tez lipa beda ci zabijac potworki i nie mozesz sobie powiedziec Leave Man =\ PVP RLLZ :P
|
Cytuj:
|
o.o
Niech zrobia Non-pvp i PVP... xd ja osobiscie wole PVP bo lubie czasem dac komus w pi*** xD a niektore osoby wola spokojna gre na serverach Non-PVP... ;p
|
Wtrącając swoje 3 grosze chciałbym powiedziec ze CipSoft powinien dodac co pewnie jest niemożliwe serwer z clientem 7,2 - 7,6. A czemu ? Bo ta tibia która jest aktualnie jest DO D**Y kazdy moze wbijac szybko lvl co kiedys nie było takiej mozliwosci np. sorcem. Tak samo z PvP klikajac klawisz F1 strzelasz z SD itp co kiedys mozliwosci takiej nie było i to było własnie piekne w tej grze :] Myśle że jakby taki serwer powstał to wszyscy co grali w czasach "lepszej" tibii przeniesli by sie na ten server :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Reszta z No-Pvp to Noob'y!! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zmienisz zdanie jak cię dorwie jakiś pk , dziecko. Teraz lepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwami byś się dalej nie ośmieszał...
up.. właśnie dlatego pvp jest dla prawdziwych graczy! mnie też pekowali, ale jak ktoś jest twardy to potrafi odrobić level; nie mówie że non-pvp to noobownia bo tam też trzeba być dobry zeby zebrać lootbaga, ale najlepszym typem świata jest pvp (ktos zabiera ci lootbaga ty go zabijasz; śmierć za free? mówi sie trudno i trzeba level odrabiać) |
@ALL:
Ci z was co piszą że all grający na n-pvp to nooby to sami jesteście noobami. Każdy wybiera na jakim świecie gra.Sama ta osoba sobie wybiera świat. Ja osobiście wole światy n-pvp fakt są nooby ale lepiej się expi jak dla mnie.Poza tym ja wole spory załatwiać słowem przez dyskusję a nie mieczem. A teraz prosze by TYLKO skomentować mojego posta, A NIE MNIE ZBLUZGAĆ. Dziękuję. |
PVP i PVP E. ROX
non pvp = all wydygane noobs xD |
Cytuj:
Ludzie, czy wy macie jakieś kompleksy na punkcie non-pvp? Jakoś nikt z non-pvp na temat graczy z pvp się tu nie wypowiada, a ci z pvp natomiast cały czas raczą nas swoimi "głębokimi przemyśleniami". A pewnie większość z was nawet nigdy na non-pvp nie grała. Równie dobrze ja na podstawie zacytowanej wyżej wypowiedzi mógłbym powiedzieć, że wszyscy gracze ze światów pvp i pvp enforced nie potrafią mówić poprawnie po polsku... |
Zgadzam sie ze swoim przedmowca. Poza tym, nie ma gorszych i lepszych serwerow. Kazdy rodzaj ma zarowno wady, jak i zalety. Zadaniem gracza jest wybor najlepszego dla siebie serwera. Jesli komus odpowiada non-pvp to niech tam idzie.. Taki wybor wcale nie znaczy, ze dana osoba jest nobem. Jesli zas woli pv, lub pvp-enf - to czemu mialby co innego wybrac? Na kazdym swiecie, zarowno non-pvp, jak i pvp czy tez pvp-enf sa nobki. Ich ilosc nie zalezy od rodzaju swiata...
Osobiscie zaczelam gre na pvp-enf i juz tam pozostane, mimo slabych umiejetnosci walki pvp. Nauczylam sie ja omijac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |