![]() |
popieram całkowicie mordiego i raxxela, bo ich troche znam. Może zacznę od samego początku, czyli od 1 przewinienia Untu. Jak była wojna polsko-szwedzka ( dgzie duzo osob straciło chary np> Nadin, Avare..) to Unit nasłał heat na Polaków potem zwracając sie przeciwko nim ( w międzyczasie wojna heat vs freedom - nie znam szczegółów) Unit zabijając Chrissa Basso pokazał ze im nie można ufać i zaczynają się rządzić jak Del'Toro na Isarze tyle ,że deltoro mają szanse na win a Unit nie gdyz jak codziennie sie loguje w Thais w DP i widze cały heat i freedom i wielu polaków słynnych to wiem ze panowanie unitu zbliża sie ku końcowi, tylko muszą się zgrać.
Co do wiadomości o heat i unit to wiem to od Waltheera, szkoda że nie mam good charu na titanii bo biłbym sie bez wachania po stronie Fearless. btw pozdro dla avare, mordiego i raxxela |
Przed chwila sie lognalem na Titanie w Thais w DEpo.. a tu patrze polowa Unit siedzi przed depo z czaszkami i wali kilku kolesi z Fearless... Jeżeli Unit wygra to Titania bedzie skonczona.. ;( Fearless trzymamy za was kciuki! Postarajcie sie! :)
|
Cytuj:
Hehe. |
Wlasnie obserwowalem wojne moim 2 charem ale jest zbyt powolny zeby ich dogonic.Wiem tylko tyle ze od ok 18.30 trwa wojna kolo molts, Unit sie tam kitra i trapa montuje :D Od 20 walka przeniosla sie do thais a dalej niewiem :P
kto ma chara na titani niech sie zaloguje i obserwuje bo naprawde jest co... |
Hmm...
hmm jakos niemoge sciongnonc:/
|
Mordii dzis z toba gadalem :P
Naxxel widzialem cie na wojnie piszcie na PW sie umowimy :P Musze pojsc ostatnio nie bylem bo nie mialem eq :P -_- |
dzisiaj tez byl dzien i unici again win.......... nei am co i tak wygraja.... mzoe nawet sa lepsi od del'toro? mhm zobaczymy kto z serwa wyleci lol
|
Qrde kto mi wytlumaczy to ze Fearless majac w swoich szeregach ponad 70 najlepszych graczy na titanii przegrywa z Unitami ktorzy maja bodajze 28 i to niektorzy niezbyt wysokie lvle?
Przeciez Fearless ma taki potencjal ze komedia bedzie jak przegraja :( Baban jak jezcze nie mial takiego akompaniamentu pokonywal wiekszosc highlvli na titanii, a teraz jest wielka lipa :(( |
Hehe sporo osób mówi ze Unit to mistrzowie PvP, a poza tym chyba najlepsi Paladyni i sorce są wlasnie w Unicie. I tak licze ze Fearless zatriumfuje chociarz chyba troche brakuje im zgrania :)
|
Ehhhh
Eh
Fearless wygra to ponieważ ma O WIELE WIĘKSZA GRUPĘ Ludzi od Unitu i Wreszcie padnie UNIT !!! HAHAHA i TAK MA BYC :evul: |
You recognize Vateriel. He was killed by Jonino de Kopenga.
:) |
Unit wygra oni są w stanie poświęcić dla druigiego a pozatym mają wysoki lvl
|
No Rakieta dobrz gada Unit win !!!!! Unit wygra unit wygra!!!!!!!!!! :tongue:
|
Ja wcale nie jestem na unitem. Hehe nareście vateriel dedną x) i kilka inncyh osób z unita
|
Bozee woźny takich cepów jak ty to powinno się tepic!!
Przeciez Unit to same PA, ich czas na Titanii powinien dobiec już konca! Mordii jak bedziesz mial wiecej filmow z pola bitwy to plzzz o wiecej bo tamten byl fachowy :) |
|
LOL Vateriel padł ! Gratz ludzie z Fearless, btw myslalem ze ci Kopenga to swe :P
|
osoby ktore sa za unit na 100% nie maja lvlu 30+ i nie wiedza co tak naprawde dzieje sie na tytani ...
thx mordii tego filmiku wlasnie szukalem :D GL Fearless |
Nom, po smierci Vateriela mysle ze Fearless ruszy na calego i Unit przegra te wojne:P
|
Ajajajaj hail Mordii! xD
Dzieki ci za film i zapodawaj na bierząco nowe :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |