![]() |
Cytuj:
ale zal z tego niby-hakerka lol, jakby po raz pierwszy usiadł do Tibii :d |
Cytuj:
@thread Standard w tych czasach xd |
Użytkowników czytających ten temat: 24 (zarejestrowanych: 12, gości: 12)
oO nice ;D |
nie ma co, filmik spoko ;p
|
Hak miazga to sie koles dorobil
|
@Panie Up
Jest jeszcze masa innych sposobów. Jak myślisz, że posiadanie Antywirusa i nie odbieranie plików od "noobów" wystarczy, to grubo się mylisz. :) |
@up
Masa innych sposobów, to wyślij mi na PW chociażby ze 2 albo 3 sposoby, gdzie można komuś coś podrzucić bez jego wiedzy. @topic Nie wydaje mi się, żeby to był hack i nie wierzę żeby taki Herman Dark nie miał podstawowych rzeczy do zabezpieczenia, no chyba, że jest jakimś małolatem, który tylko gra w tibie nie znając zasad bezpieczeństwa |
Hackowanie w najwiekszej mierze polega na wciskaniu ludziom kitu heh czyli to znaczy ze ktos mu niezly kit puscil a on uwierzyl no i bah po itemcach dostal ;P
|
Moze nie mial hacka nawet, moze to ten sam owner byl i specjalnie nagral filmik zeby ludzie mu uwierzyli, obczajcie ze podwalil itemki nie tylko ze swojego domku =)
|
@Xere
Widze że znasz tylko stereotypy. Dla ciebie każdy kto słucha PROSTO, to od razu musi być dres? ^^ I przestan tak płakac w każdym temacie z hackiem, jak by to rl życie było. |
Cytuj:
Po co miał by to robić? |
Cytuj:
Wten do glowy przychodzi ciekawy pomysl.... Wkoncu trzeba sobie jakos zrewanzowac ten niefart losu i wyciagnac ile sie da ze swojej pracy. Ale, zeby nie spalic za soba mostow trzeba by wykombinowac co by tu zrobic... No tak! Zakosic tyle ile sie da, i najlepiej zeby wine zwalic na kogos innego, z itemkow przyjdzie kasa w RL, lub GP na inwestycje w pixelki ;] Satysfakcja gwarantowana ;] cYa ;] |
A czy wy myslicie ze AV wykryje najlepsza wersje owntibi uzywana np przez wizarda i innych?
|
To na bank ten Wezott, czy jakoś tak, co przysłał list z free PACCem. Na bank!
@down: 13 dni. Stary temat. |
@up po co odświezasz? naab plx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak albo wysłał itemki do nowego chara albo został shakowany przez exploita...
Żal mi tego gościa:/ |
Prawdziwy hack...znam kogo trzeba żeby to wiedzieć.
Bye. |
Najlepsza akcja w AB :P:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |