![]() |
Zdecydowanie sperman :p
Wywyższa sie on tym ze ma bardzo dobre hity oraz w porównaniu do rota lub mino.. ucieka :evul: |
Cytuj:
|
Wczoraj wchodze sobie na Orc's Tower i spearman we mnie za 32,28,16,troche mnie to zdziwiło ale położyłem drania. A rot zrobi max combo 15+17.. phiii:p Dlatego mój głos oddałem na niebieskiego Pana Orca.:D
|
Specjalnie sie potrudziłem i poszedłem sprawdzić :)
Orca Spermana cudem solowałem, ale się udało... Minoska też załatwiłem, ale z rotem... Hmm, nic mi się nie udało :( Głosowałem na rota |
Dla mnie Orc Spearman. Zdecydowanie daje najsilniejsze hity. Ale Rotworm też potrafi zamieszać. Ale i tak lepsze hity od Spearmana. Głosuję na Niego!!! :)
|
lol . wiadomo że MM . ^^
|
lol, wiadomo że do MMa się nie da (?) dostać
@down a pytajnik w nawiasie co miał oznaczać? |
Nah, nie wiadomo.
Dla mnie najsilniejszy jest ofc spearman, mino rzadko hitnie, rot szybko pada i walnie max 5~ a spearman jak sie wkurzy to raz walnie za 20~ wiec on. |
A dla mnie rot bo mi czasem wali po 30 jak sie wnerwi :d A orc spearman to lekko po 15 wali czasem wcale nie walnie :)
|
Rot, jak atakują w grupie to nawet30 lvl padnie... jeśli to naprawde duża grupa :D. Spear man może walić po 38 nawet, ale jak do niego podejdziesz to 5 hit i nie ma xD. Mino łatwy
|
@offtopic Zauważyłem że czasami po updacie orc spearman odchodzi za daleko i nie może dorzucić spearem ;)
@topic Ja stawiam na minosa :) |
Jak dla mnie minotaur. Rot szybko pada.
|
spearman najlepszy. wali combo (xD) ze spearów bo 30 czasem
|
na pewno minosy i orc spermany i chyba terz rotwormy ale dla mnie nie na roku mialem 4 i je spokojnie bilem na pewno nie szkieletory
|
WG. mnie najcięższym do pokonania jest BUG w dużych ilościach .
Pojedynczo głos na minosa i rota. |
Cytuj:
hahaha. a to się uśmiałam. Mino Mag jest lepszy od Ghoula. Z Ghoulem byś może troche powalczył, a MM na hita by Cię miał. =.= |
Zależy z czego się bije danego potworka np. rota z ~18 distem ma się na 2-3 blood hity (zalezy jak siądzie). orc spearman według mnie bez większych problemów więc głos na mino.
|
MM MIno MaG !!
ludzie co wy wkrecacie najsliniejszy bez porownań na roku jest MM!!;):p chcecie wiedziec gdzie jest otoż jak sie robi qesta co sie idzie pod labiryntem to tam gdzie są nagrody tam dalej są drzwi co karzdy muwi ze niema do nich kluczy xD otoz mozna dac podla przed drzwi i przejść nad drzwiami do MM ;)) B)B)B)B) a wtedy on noobkow killa xD:] Mino Mag :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:8o
|
Hmmm...
Moim zdaniem najlepszy jest [MONSTER]rotworm[/MONSTER]:cup:, ponieważ zabiera najwięcej HP...X(
|
Ja głosuję na rota. Wali mocno.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |