![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dla jednego grą roku będzie Wiedźmin, dla innego nawet FIFA. I co z tego? Niektórzy nie trawią sportówek (w tym ja), inni je uwielbiają. Kto ma rację? Wszyscy.
|
Fakt, w każdej kolejnej części PES'a można dostrzec więcej zmian niż ma to miejsce w Fifa, lecz nie są to dość znaczące zmiany, a na pewno nie takie, dzięki którym okrzykniętoby nowego PES'a grą roku.
|
grą roku będzie wiedźmin i Bioshock!
Crysis pewnie będzie mial opóźnienie :) w clicku jest coś o BETA teście... |
Dziś o godzinie 00:00 miała miejsce premiera. Grał ktoś? Jakie wrażenia? Może się screenami podzielicie?;)
|
Mysza ma szfeckiego po ankielsq.
|
Ja mam wiedźmina już od wtorku bardzo fajna gra polecam.
|
Gra fajna w mediamarkt była w piątek za 80 zeta :D
szkoda tylko ,że 3 dni przed premierą można ją było znaleźć w sieci;( |
Wiedźmin... jest świetny! Serio, polecam. Mile mnie zaskoczył. Ciekawa fabuła, sensowne postacie i... WALKA! Tak, walka to prawdziwy majstersztyk tutaj. Chociaż spodziewałem się jednak większej nieliniowości, ta tutaj jest dość mała.
|
Ostatnio coś zaczeli praktycznie co dziennie patche wydawać :P
wczoraj 1.1 dzisiaj 1.1a pewnie jutro będzie 1.1b :o |
juz od wczoraj na torrentach mozna zassac dzialajaca wersje :d
wiedzmin jako pijak nawalony rox xD(wtajemniczeni wiedza) |
Ciągnie sie jakby niechciało :D ( 28,2% dopiero ) Prędkość 8,2 kB/s.
Pewnie za tydzień będzie ... ( 5,31 Gb :confused: ) @Up : Nom , właśnie to mi sie podoba , np w gothicu możesz pić i nic sie nie stanie a tutaj jeszcze cie okradną :D ... @Down : I to jest właśnie minus .. ale jak chcesz gre z super grafą to musisz mieć maszynke niezłą :P |
Okeeeeeeeeej, kto mi sprezentuje nowy komputer? Albo chociaz plyte glowna, jakies 3GB DDR2 SDRAM i nowego procka? ;f
|
Cytuj:
|
Dlaczego ściągacie pirackie wersje przyczyniając się do strat znakomitej polskiej produkcji:o
Nie wierzę ,że nie stać was na wydanie 80zł na grę roku 2007. Wystarczy ,że przez kilka piątków wypijecie mniej browarków i macie na grę. Nie będę w tym temacie rozwijał dyskusji na temat nielegalnego oprogramowania bo jeszcze mi się dostanie ale proszę was nie ściągajcie przynajmniej Polskich gier:D Jak nie macie kasy na kompa to tak trudno się poświęcić i zostać kilka godzin dłużej w pracy?? albo dla uczących się iść na budowę popracować w piątki i soboty za co będziecie mogli sobie kupić te 2gb ramu?? |
Nie, nie stać mnie na wydanie 80 zł. I co teraz :(
Dla niektórych naprawde nie są to małe pieniądze. |
No to proste, nie graj. Przegrywanie gier, granie w nie, sprzedawanie jest nielegalne i jest kradzieżą. To tak jakbyś wyniósł super telewizor plazmowy ze sklepu, a jak przyszliby policjanci powiedziałbyś że nie stać Cię na niego więc go wyniosłeś.
|
@Do wszystkich, którzy uważają że gry nie maja wpływu i PEGI jest nie potrzebne.
http://www.gram.pl/news_9QfiHe5_Bede...ntrolerem.html |
i co z tego ,że PEGI da znaczek 18+ jak 8 latek pójdzie do empiku kupi sobie gierkę i nie chcą dowodu?? albo wujek kupi pod choinkę grę i co tam ,że jest od 18 lat ale jest promocja.
Teraz do wszystkich którzy odpalali Wiedźmina na max detalach. Jakie mieliście fps i na jakim sprzęcie. Wiem ,że to może głupie ale chcę zobaczyć ile osób przekroczy 30fps:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |