![]() |
100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nam!
Brawo Ray. |
Cytuj:
Największy pogromca keyloggerów odszedł? To co, chłopaki, kogo chakierujemy? ;> |
Heh ten wyczekiwany przez niego dzień nadszedł..
Wszystkiego najlepszego dla Raynolda jego ukochanej otaz wielkie dzięki za czas, który poświęciłeś na tym forum i nie tylko (pomaganie na gg itp.).. Nie raz mi pomogłeś i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś pomożesz :p Twój Regusek :* |
Wielkie Gratulacje :)
Życze powodzenia w dalszym życiu, pociechy z dzieci, żebyś nigdy niemiał problemów finansowych (choć w dzisiejszych czasach ciężko do tego dojść) no i oczywiście jak najlepszych chwil spędzonych ze swoją rodziną :) |
No to już po chłopie :(
|
gl ...............
|
Zdrowie młodej pary!
Wielkie gratulacje! Wypadło akurat na moje urodziny :P.
|
@Ray: szkoda człowieka, taki młody... : /
|
Co tu dużo można napisać? Szczerze dziękujemy i nie zapomnimy o Tobie. Życzymy wytrwałości i wszystkiego najlepszego w prawdziwym życiu.
|
Napisałeś tego posta jakby go już nie było między nami :] Taka to straszna opowieść, że się żeni? ;>
Good luck & have fun !! cYa |
ojjjjjj ray za młody jesteś ale powodzenia w all ;]
|
Wszystkiego na nowej drodze życia!~
Emcess. |
Zdrowie nowej pary i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.:)
|
Zycze przedewszystkim zdrowia, i abyscie byli razem az do smierci poniewaz z wszystkimi innymi problemami jakos sobie poradzicie.
Dzieki za prace i pomoc na tibia.pl Powodzenia :) |
Oczywiście, życzę wszystkiego najlepszego~:) Będziemy o Tobie pamiętać.
|
Wszystkieo Naj Naj na nowej drodze życia!!!;);)
|
wspaniałego wieczorku kawalerskiego życze, ślub mniej ważny :D
|
Chociaż kiedyś mnie zbanowałeś myśle, że byłeś jednym z lepszysz moderatorów tego forum.Wszystkiego najlepszego !
|
A że Was nie było na wieczorze kawalerskim to tylko żałujcie :P
Mnie zresztą też nie było i żałuję na równi z Wami ; P |
Ja tam jestem nowym użytkownikiem jednak wiele jego poradnikow
pomoglo mi w zrozumieniu tibi. A więc nie pamiętam go tylko jako moderatora jak to bylo napisane. Acha no i życze szczęscia młodej parze ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |