![]() |
Wiecie co innego jest jak grasz normalnie (w sesie expisz, skillujesz) a jak nie grasz i masz wszystko w dupie... A po za tym dawergo coś tam pisałeś że na combo by go nie zdjeli, i mylisz się ;p, widziałem filmik jak 140 lvl knight i 160 knight padl od 9 ek na combo.
|
@up
ich bylo 9 nie 6 ;) a ty byl zawarty jeszcze palek i 1 mag @down nie na to samo ich e gran to okolo 200-250 hp a w tym czasie sie uchnie, pamietajmy o tym rowniez ze to BR wiec... ;d |
Cytuj:
Edit: To akurat nie ma róznicy czy br czy pl jakoś go zabili i trap też był niezły więc nie wiem czego sie czepiasz;P |
Cytuj:
|
ta ale to silvera polowa z nich wybotowala postacie a na wojnach jada z combo atack, sam mnie pipao prosil o kupno ng -.-
|
First pl z Full barb outfit... Yea \0/ JuP i:cup:
Foto wkleje jak bede miał chwile... |
Cytuj:
Jakos nie widac na wojnach jak jada na coombo attack, ale oki... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba niektórzy pomylili sobie tematy -.-
Ale niech będzie po co zakładać nowy temat:p Może macie jakieś fajne foto np z huntów? xD:D Acha i odchodząc od tematu to nie wiecie przypadkiem czy po zimowym upade dla druidów wejdą nowe światy?? Słyszałem że profesja druida ma być SPORO ulepszona i mają dojść nowe rużdżki dla sorka i drutka;) Mówili też że mają powstać nowe światy. Jak coś wiecie to piszcie:] Pozdro |
Cytuj:
rotfl hahaha nie moge _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko nie bij... |
ludzie czego wy sie klucicie przeciez wiadomo ze rekin ma duzo huntow a szczegulnie u brazoli jak ktos dlugo gra na silverze to powinien to wiedziec ze rekin i neoxer duzo pkowali kiedys i dlatego brazole za to go dedaja ta postac juz niema gry na silverze
|
Gz Wiadro :)
|
Cytuj:
@Edit Co do pk, to rekinem tyle fragów było że masakra... UHhuauhauhahuahua Jak koleś nie wiesz to sie nie odzywaj ;d |
Cytuj:
wszystkie hunty były popłacone, a nowy właściciel grając przez ponad miesiąc w spokoju mógł sie spodziewać, ze w końcu i jego sprobują zabić (brazole bija KAŻDEGO) |
Prezentacja Wiadro jako First Polish Player who done Full Barbarian Outfit.:D
http://img204.imageshack.us/img204/2093/uo0001yj5.jpg http://img126.imageshack.us/img126/2592/uo0002ob9.jpg |
oooo niezle:)
|
Gz Wiadro:] Spoko outfit ;)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |