![]() |
Cytuj:
|
Pamiętam jeszcze jak jedną z pierwszych postaci na rooku "pobierałem" krew z deera. I też robiłem to dziesiątki razy i potwór NIE MUSI być w plecaku. Tak samo na mainie z buga, który leżał na ziemi "wytrząsałem" flaska z trucizną.
|
@ Re Kamea
Zgadzam się, ale stwarza to możliwość skradzenia plecaka. Ponadto jaka jest różnica między tym czy potwór jest w worku/plecaku na ziemii czy sam leży na ziemii. Śmiem twierdzić że rzadna. @ Re sir patologia "Chłopaczku" jak sam możesz przeczytać w poście Cebix'a, zgadza się on ze mną w kwestii pobierania krwi. Może lepiej sam spróbuj zrobić to poza plecakiem. |
Potwór NIE musi być w plecaku pod warunkiem, że nie był przestawiony po śmierci (leży na dużej plamie). Nawet jak go przesuniemy, a potem znowu na początkowe miejsce, to i tak nie będzie można uzyskać płynu.
|
:D i co to ma byc za menel.....
|
A ja mam jeszcze jedno pytanko :) Koles jakis z Izraela na rooku cos mowil ze jak sie ma slime to mozna tym zatruc goscia Afk. To prawda? A jesli tak to jak to zrobic?
|
@RE up
Jest to fałsz. - It's false. Nie można zatruć osoby będącej Afk. Slime wylewa się pod nią. |
Urine! Oo
ACHTUNG!
Acha jeszcze ważny błąd! Urine znajduje się jeszcze na Południu Venore! Razem z Wodą ;) w dwóch korytkach. btw. Very good poradnik ;) :cup: |
Lol??
Cytuj:
|
-.-
po 1. krew/slime mozna pobierac z zabitych potworów/ludzi jak sąw pozycji leżącej nie trzerba braćd obackpacka.
po 2. można przesuwaćpotwora ile wlezie a i tak mozna pobrać krew/slime po 3. pobranie krwi/slime staje sie niedostępne jezeli cialo niejest siweze a mianowlicie .. zgnije wiemy ze działa gniją :D |
Witam.
Poradnik bardzo dobry, przydal mi się :) Mam takie pytanie czy da sie zrobić Mana Fluid lub Life Fluid ? Kiedys widzialem jak ktos sprzedawal Mana Fluidy wiec niewiem czy je kupil a pozniej sprzedal albo sam zrobił. Z góry dzieki za info ! |
Nie, nie można robić Mana Fluidów, Life też nie [ale tych drugich to nawet jakby się dało, to i tak nikt by nie robił ^^].
|
Bardzo fajny poradnik.Podoba mi się.Tylko w tytule napisałeś " O napojach-pomoc dla początkujących cz.1.Czyżbyś chciał zrobić drugi poradnik o napojach?
|
haha
może wreszcie ludzie sie dowiedz skad wziac i co to jest MF i LF. kliknijcie sobie Napoje i tam life fluid i mana fluid sa opatrzone formułką : tego przedmioty niemozna blablabla" a przeciez kazdy wie ze mozna to kupic w kazdym duzym miescie w sklepach magicznych:D
|
podobno krew demona ma jakies specjalne wlasciwosci???
wicie cos o tym??? :o |
Jedyną jej specjalną właściwością jest to, że trudno ją zdobyć ;)
|
Cytuj:
|
;/
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: sorka widze ze juz to bylo... ale ze juz nie ma licznika postow to nikt mnie o nabijanie nie posadzi a ty (autor) moze zmienisz to wkoncu w poradniku |
Ludzie!
Jak ja to czytam to mi się śmiać chce :D . A.)Potwór nie musi być w plecaq jak z niego pobieramy płyny. B.)Nie musi być nie ruszany żeby z niego pobrać płyny. C.)Pająki są pajęczakami, a pajęczaki nie należą do owadów! Tylko jedna osoba próbowała to sprostować ale widzę, że i to nie pomogło bo znów lecą pytania czy ten stworek musi byc w plecaq. NIE MUSI!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |