![]() |
Dobra, dobra, kazdy sobie sam umie sprawdzic statistcis wiec nie mowic kto ma jaki poziom itd. bo bede kasowal posty i tak bo to bezsensu.
|
Czego nie stworzą swiata w polsce?
daroslaw(secura) 13 lvl sorcerer skile lepiej nie mówić daroslaw palladyn 12 lvl palek skile 54/32 i rosną |
Jak stworzą grafę 3d to napewno stracą dużooo graczyw tym i mnie. Ja gram w nią dlatego bo jest to chyba już ostatni dobry mmorpg opierający sie o spritey a oni chcą z tego to kichowate mu zrobić...
|
grafa 3D w tibii?
to by byla komletna porażka. X( Tibia ma swój unikalny klimat właśnie przez taką grafę a poza tym ile wtedy musiała by zajmować miejsca na dysku? :confused: |
no z cala pewnoscia minomum kilkadziesiat MB to tak minimum... chyba ze zrobia swiat 3d a gracze i potwory beda statycznymi bitmapami obracanymi co ilestam stopni... ale to juz bylo i nie wroci wiecej... jak ktos pamieta czasy dooma i dooma 2 to wie o co chodzi, ale niestety wiekszosc forumowiczow w tym czasie nie potrafila by przeczytac zdania albo miala na sobie sportowe spodenki pamperz...
|
Grafa 3D =/ Jak bysmy trapowali =P
|
Gdzie
Dobra Dobra! Niby nowe światy ale na serwerach w USA??!! Mogli by w końcu zorbić polski! Czekamy dalej...
|
@up
Już mnie w****iają posty na temat Polskiego servera. Nikt tu nie zrobi servera bo nie ma poco, obok w Niemczech mamy servery i to nie starczy? Co mają powiedzieć ludzie z Azji? -.- |
Ja bym chcial aby nowe servery dochodzily jeszcze szybciej.... Wtedy byly by luzy na innych serverach. i bylby wypas a teraz...... nadal jest ciezko wpic sie na starszcze srevery :/
|
Raul ma racje
O czym w wogule marzycie!!!???!!!
Powiecmy sobie definitywnie raz na zawsz prawde POLSKI SERWER NIE POWSTANIE NIGDY Kilka faktów*: -- jeżeli Cipy chciały by założyć polski serwer musałyby skorzystać z usłóg Telekomuny polskiej. -- zapłacić podatek 69% na rzecz kupna nowych, firmowych kserokopiarek dla rządu -- LPR zażądała by polskich znaków dialektycznych w nazwie serwera czego tibia nie obsługuje -- kościół by zorganizował strajki i pikiety na ulicach przeciwko brutalnym grom -- wykupić lub zbudować elektrownie by mieć stały dostęp do prądu o stałym napięciu Jak widicie te argumenty sa przważające i decydujące. Powstanie serwera w polsce jest nimożliwe *niekoniecznie poważne |
Ej a czy to może być te z***ane servery i problemy z logowaniem moga byc wywolanymi spooooooorymi lagami?
|
eeee tam ja se zaczekam na nowy niemiecki serv ;D bo na niemieckich wiencej polaków
|
Cytuj:
co do powstawania serwera polskiego. stwierdzenie ze nigdy w zyciu nie powstanie serwer polski jest albo bardzo nierozwazne, albo autor posta wrozy sobie przedwczesny koniec... kto z was rok temu przypuszczal ze bedzie serwer u "br?" |
Więc tak... Nowy serwer niemiecki, lub dwa serwery niemieckie powstaną albo w poniedziałek albo we wtorek... Możecie nie wierzyć ale tak będzie^^
|
Cytuj:
|
Czekam tylko na niemiecki server i lece tam grac ......polacy idzcie tam i wybijajcie Swe....
Fuitsu here 60lvl//Azura Pozdrowienia dla olecka :evul: |
eee tam powinni wkoncu zrobic 2 polskie swaty to wtedy było by fajnie B)
|
kiedy facce bedą mogli wejść na forterę/lucerę?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |