![]() |
Jape Darklight w We Run it... WTF?!
|
Cytuj:
|
Ludzie mówcie co¶ bo nie ma z czego się ¶miać??
Berochool został zgładozny przez gracza i imieniu Firiux. Co wy powieta na to ?? |
Firek sie rozkozaczyl i szaleje :D
|
Co¶ mi się wydaje że Firiux zostanie Pro narodowym Polaków na Elysii.
|
Ma predyspozycje :D
|
Mnie też protuje firiux, ode mnie się zaczęło, evil kafrak here :P
http://forum.tibia.com/forum/?action...2#post16312252 -a to azur w akcji |
22:39 Azur Dark[147]: s*******aj albo cie zabije!!!1
rotfl :D |
niezle, lepiej idĽcie na wybory
|
Kafes "Mordo ty moja"
|
Bylem na wyborach, Kaczynscy owned i to lubie :)
|
Witam,
Jestem nowy na serverze Eysia, zrobilem tutaj najta i mam zamiar grac tu mozliwie jak najdluzej. Nie jest to moj pierwszy server, bo mam za soba: Valorie, Kyre, Harmonie. Nie mam zamiaru sie przechwalac lvlami jakie tam posiadam, bo moim zdaniem mijaloby sie to z celem. Sadze, ze gra tutaj bedzie mila i owocna. Wyznaje takze pewne przekonanie, ze na TYM forum zostane zaakceptowany :D Z wyrazami szacunku, Vatian. Ps. Z tego co wczesniej przeczytalem, wywnioskowalem, ze Elysia ma wiele wspolnego z Valoria, bo tam tez utrzymala sie legenda o nastepujacej tresci ' Valoria ? Valoria to specyficzny swiat, nie bylo tam pokoju dluzej niz 3 miesiace ' jak ktos moze slyszal, Valoria potocznie zwana - Warloria. :) To wszystko co mam do powiedzenia na poczatek. Pozdrawiam :) |
mozecie isc na grzyby
|
@Vatian
Witamy na forum:) szczerze?:P wybrales kiepski serwer;p chybaz e sie nie bedziesz przyznawal na poczatku tak jak kAFES <,celowo z malej ;p ze jestes polakiem a nastepnie bedziesz asslickerem jak tez ten wymieniny co nie ma prawa nic powiedziec i siedzi cichutko jak mysz pod miotla zeby nie wylecial z gildi i zeby hunta nie miec to bedziesz mial spokoj ;D mozesz tez wybrac bardziej hardcorowa wersje ;D dolaczyc do Enerisa itp i walczyc o honor Polakow:) Pozdrawiam ;D |
Nie no haha kafes od czasu do czasu pisze z 2-3 słowa typa "bump" :D
|
@Marian87
Nie zamierzam nic udawac ;) zobaczymy jak to bedzie. @Flager. Harmonia...kolega hackerow. Chyba wiesz o co chodzi ? wsumie nie wiem czy mam Ci dziekowac, po tym co powiedziales ;o |
Cytuj:
|
hard albo normal, wersji easy nie posiadamy na tym servie :<
|
To i tak jest niezle. Na Valorii posiadalismy jedynie: Hard i World Clas.
To, ze nie zostalem zjechany przez wszystkich na forum (czemu sie dziwie ;o po takim wstepie xD) to juz polowa sukcesu ;) |
zaprzyjaznij sie z kafesem ,on cie wypromuje w kazdym dp
/pyro @edit zajebisty podpis |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |