Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gra na dluzsza mete na Rooku... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147939)

alibi16 25-10-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1656483)
Wiec tak raczej moj temat jest pytaniemi...

Dobrze udalo ci sie zdobyc SS zabic mm ( co teraz nie bylo by wyzwaniem tlyko loozem dla 45 Rookslayera) , I co macie spike sworda ... I koniec po co ta gra co ci z tego ze masz ssa?

POprostu chcialbym zeby kazdy z was powiedzal po co gra na tym rooku...?

No nie powiedzialbym czy zabicie mino maga na rooku z katana to blachostka :< A gra na roku jest ciekawa:d o wiele lepsza niz na main :) I wiem co mowie :)

Salarigoth 25-10-2007 20:27

Ta gra jest slaba jak dla mnie jak widze szybkiego gracza to czemu z gory wiem ze to jest pall ewentualnie knight? Widzalem na forum fote jak jakis tam kngiht walnol w 100xx ( zgadnijcie jaki prof =]) za 738.
Pewnie myslicie ze to klamstwo itp ale masz skille 100/100 ice rapiera sword ringa 150 lvl i to nie bedzie zdzwienie jak dla mnie seromontis LOOZem moze walnac za 1k w humana....
Gra jest zalatwa wojny dla mnie to porazka poi zaproste itp... Rozumiem jak mag byl potega wojny byly genialne a tera ? zalex.

Tylko tyle ...

P.s Tak wiem to jest dzial tajemnicy rookgaardu.

Soberek 26-10-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1711848)
Ta gra jest slaba jak dla mnie jak widze szybkiego gracza to czemu z gory wiem ze to jest pall ewentualnie knight? Widzalem na forum fote jak jakis tam kngiht walnol w 100xx ( zgadnijcie jaki prof =]) za 738.
Pewnie myslicie ze to klamstwo itp ale masz skille 100/100 ice rapiera sword ringa 150 lvl i to nie bedzie zdzwienie jak dla mnie seromontis LOOZem moze walnac za 1k w humana....
Gra jest zalatwa wojny dla mnie to porazka poi zaproste itp... Rozumiem jak mag byl potega wojny byly genialne a tera ? zalex.

Tylko tyle ...

Najpier to siem gosciOO naucz pisac, a jezeli ta gra ci sie neipodoba to niepisz na tym forum albo pszynajmniej nie wtym dziale

Tylko tyle...

Arcan 26-10-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1711848)

Tylko tyle ...

Człowieku, co zastanów się co gadasz?! :confused: Poprostu brak mi słów by to skomentować... 1k w humana ze skillami 100/100 i [ITEM]ice rapier[/ITEM]'em który ma 60 atk?
Po tym update dobrze jest jak z ue ktoś walnie 1k+ w potwora, nie mówiąc o playerze

Grelix 26-10-2007 21:02

Ja osobiscie gram na mainie ale chce sie wypowiedziec...
Twierdisz ze na rooku taki 45 rookstayer (chyba tak to sie pisze xD) nie ma juz wyzwan a zastanow sie czy taki MDW lub EO maja jakies wyzwania? Tak samo jak na rooku i na mainie gra polega na zdobyciu jak najwiekszego lvl'a bo ja osobiscie wolal bym miec 100 lvl na rooku niz na mainie...

Albertus 27-10-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1656483)
Wiec tak raczej moj temat jest pytaniemi...

Co to za sens grac na dluzsza mete na rooku ... Przeciesz tam NIC sie nie dzieje NIE MA WYZWAN nie ma huntow nie ma pvp NIC! poprostu tego nie rozumiem
Pewnie duzo osob powie Ja chce Spike sworda zdobyc jako pierwszy ! No dobrze rozumiem ale to jest taka mala prawdopodobnasc ze hoho...
Dobrze udalo ci sie zdobyc SS zabic mm ( co teraz nie bylo by wyzwaniem tlyko loozem dla 45 Rookslayera) , I co macie spike sworda ... I koniec po co ta gra co ci z tego ze masz ssa?

POprostu chcialbym zeby kazdy z was powiedzal po co gra na tym rooku...?

a co ma powiedzieć 300+ level??? dla niego jest podobna gra jak dla rookmastera na 50+

wariat_17 27-10-2007 22:41

rookgaard to przyjaźń, zabawa a nie tylko bicie leveli........ jak dla mnie to glupie pytanie <z calym szacunkiem>...... rowniez zbieranie addonow jest fascynujące... rookgaard nie kazdy lubi :P ja np na mainie nie gram bo tam jak chce sie isc epxic to trzeba kilka godzin... manafluidow nabrac i huncic tak a na rooku moge w kazdej chwili sie lognąć bo tu tylko katanae nosze ze soba

Salarigoth 28-10-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 1713026)
Człowieku, co zastanów się co gadasz?! :confused: Poprostu brak mi słów by to skomentować... 1k w humana ze skillami 100/100 i [ITEM]ice rapier[/ITEM]'em który ma 60 atk?
Po tym update dobrze jest jak z ue ktoś walnie 1k+ w potwora, nie mówiąc o playerze

Podpowiem ci "normlanie" =].

Cytuj:

Najpier to siem gosciOO naucz pisac, a jezeli ta gra ci sie neipodoba to niepisz na tym forum albo pszynajmniej nie wtym dziale

Tylko tyle...
Jaja se robisz?
Cytuj:

a co ma powiedzieć 300+ level??? dla niego jest podobna gra jak dla rookmastera na 50
Gra na mainie konczy sie na 250 ek a na rooku na 40 no voc.

PanKracy 28-10-2007 16:47

Dla mnie byłoby obciachem, jakby ktos w rlu mnie sie spytał jaką mam postac, a ja bym powiedział, że mam np 30 lvla na rooku ;x

botmaster19 30-10-2007 16:33

gram na rooku zeby go zniszczyc

Soul-Reaver 02-11-2007 15:42

Gram na rooku bo lubie:D...bo mam tam wielu przyjaciół:D....bo lubie pomagać 1 lvl:D i mam to gdzieś co inni myślą o rooku B)

Szczuplak 03-11-2007 10:19

ja wam powiem tak: ja gram na rooku i to jest wyzwanie, ja z moimi kumplami na minosy, ja z daleka oni blokuja :D
albo jak boss sie zrespi
:)
lub robimy loota ze szkieletow
to jest zabawa:]
a nie ciagle pk cie bije i zamiast isc do przodu to sie cofasz, ja gram spokojnie bez obaw przed pk, huntem :)

Banqor 04-11-2007 20:31

Jeżeli lubisz wyzwania, rozwiązywanie zagadek, pomaganie lub trapowanie 1+ lvli RooK to coś dla Ciebie. Jeżeli lubisz skillowanie uciekanie pzed pk MaiN to coś dla Ciebie.

Pozdrawiam

Banqor 04-11-2007 20:32

Najmocniej przepraszam za double posta ale coś mi się zawiesiło.

Feningo 05-11-2007 18:16

Moim zdaniem main szybko robi się nudny i łatwo jest osiągnąć wyszszy lvl,a na Rooku niejest to już takie łatwe, pozatym na rooku jest wiele niezgłębionych tajemnic, które tylko czekają na żądnych przygód odkrywców ;)

lizardpl 05-11-2007 18:39

gra na rooku jest super,po prostu fajne...:D
ale by było lepiej jakby nie grała ta %#$% ciufcia!!!!!!!!
i jakby tyle noobów nie grało co gra....:evul:

Krwawy'Kapiszon 23-11-2007 04:05

ja gram na rooku dla urozmaicenia gry w tibie. poza tym na rooku czuc ten klimat RPG :) wg mnie kazdy na rooku ma przed soba jakies wyzwania...np ja chce miec best distance na titanii na rooku...no moze za duzo powiedziane ale zeby byl ladny OO ;p
liczy sie takze trapowanie ^^ swietna zajawka ;p

Razerka 26-11-2007 17:55

. . . . Delete . . . .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30.