![]() |
Cytuj:
No nie powiedzialbym czy zabicie mino maga na rooku z katana to blachostka :< A gra na roku jest ciekawa:d o wiele lepsza niz na main :) I wiem co mowie :) |
Ta gra jest slaba jak dla mnie jak widze szybkiego gracza to czemu z gory wiem ze to jest pall ewentualnie knight? Widzalem na forum fote jak jakis tam kngiht walnol w 100xx ( zgadnijcie jaki prof =]) za 738.
Pewnie myslicie ze to klamstwo itp ale masz skille 100/100 ice rapiera sword ringa 150 lvl i to nie bedzie zdzwienie jak dla mnie seromontis LOOZem moze walnac za 1k w humana.... Gra jest zalatwa wojny dla mnie to porazka poi zaproste itp... Rozumiem jak mag byl potega wojny byly genialne a tera ? zalex. Tylko tyle ... P.s Tak wiem to jest dzial tajemnicy rookgaardu. |
Cytuj:
Tylko tyle... |
Cytuj:
Po tym update dobrze jest jak z ue ktoś walnie 1k+ w potwora, nie mówiąc o playerze |
Ja osobiscie gram na mainie ale chce sie wypowiedziec...
Twierdisz ze na rooku taki 45 rookstayer (chyba tak to sie pisze xD) nie ma juz wyzwan a zastanow sie czy taki MDW lub EO maja jakies wyzwania? Tak samo jak na rooku i na mainie gra polega na zdobyciu jak najwiekszego lvl'a bo ja osobiscie wolal bym miec 100 lvl na rooku niz na mainie... |
Cytuj:
a co ma powiedzieć 300+ level??? dla niego jest podobna gra jak dla rookmastera na 50+ |
rookgaard to przyjaźń, zabawa a nie tylko bicie leveli........ jak dla mnie to glupie pytanie <z calym szacunkiem>...... rowniez zbieranie addonow jest fascynujące... rookgaard nie kazdy lubi :P ja np na mainie nie gram bo tam jak chce sie isc epxic to trzeba kilka godzin... manafluidow nabrac i huncic tak a na rooku moge w kazdej chwili sie lognąć bo tu tylko katanae nosze ze soba
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dla mnie byłoby obciachem, jakby ktos w rlu mnie sie spytał jaką mam postac, a ja bym powiedział, że mam np 30 lvla na rooku ;x
|
gram na rooku zeby go zniszczyc
|
Gram na rooku bo lubie:D...bo mam tam wielu przyjaciół:D....bo lubie pomagać 1 lvl:D i mam to gdzieś co inni myślą o rooku B)
|
ja wam powiem tak: ja gram na rooku i to jest wyzwanie, ja z moimi kumplami na minosy, ja z daleka oni blokuja :D
albo jak boss sie zrespi :) lub robimy loota ze szkieletow to jest zabawa:] a nie ciagle pk cie bije i zamiast isc do przodu to sie cofasz, ja gram spokojnie bez obaw przed pk, huntem :) |
Jeżeli lubisz wyzwania, rozwiązywanie zagadek, pomaganie lub trapowanie 1+ lvli RooK to coś dla Ciebie. Jeżeli lubisz skillowanie uciekanie pzed pk MaiN to coś dla Ciebie.
Pozdrawiam |
Najmocniej przepraszam za double posta ale coś mi się zawiesiło.
|
Moim zdaniem main szybko robi się nudny i łatwo jest osiągnąć wyszszy lvl,a na Rooku niejest to już takie łatwe, pozatym na rooku jest wiele niezgłębionych tajemnic, które tylko czekają na żądnych przygód odkrywców ;)
|
gra na rooku jest super,po prostu fajne...:D
ale by było lepiej jakby nie grała ta %#$% ciufcia!!!!!!!! i jakby tyle noobów nie grało co gra....:evul: |
ja gram na rooku dla urozmaicenia gry w tibie. poza tym na rooku czuc ten klimat RPG :) wg mnie kazdy na rooku ma przed soba jakies wyzwania...np ja chce miec best distance na titanii na rooku...no moze za duzo powiedziane ale zeby byl ladny OO ;p
liczy sie takze trapowanie ^^ swietna zajawka ;p |
. . . . Delete . . . .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |