![]() |
Fajnie Fajnie ;p 9/10 bo drzwi sie troche rozpikselowaly chociaz pomysl dobry ;]]
Czekam na moja role :D |
Daje 9/10 przez drzwi i przez to ZE MNIE NIE MA!111oneoneone
Ogolnie fake dobry ;] |
Hauhauhaha. Boskie to jest Boskie, prawie. Piękne i tyle dam ci moje ulepszone koniki. Część ta jest prawie doskonała. Mam pytanie czy mogę zapożyczyć patent na zmianę kamery i nazwę miejsca gdyż to nadało temu fake'owi stylu.
@ Będę w fake'u? xD Konik http://img503.imageshack.us/img503/968/konielpsq2.png Napisałem prawie, bo jestem katolikiem. |
Jedziem.
@Szufi Twój Szael już jest w fake'u przypatrz się. @Alphadron Nie ma potrzeby z historią. @DracoR (z dużej R!) A natrudziłem się ;], na początku zrobiłem je nie pod ukosem \ tylko prosto | ale sux wyglądało i pokombinowałem trochę i tak wyszło. @Darkrot Darota, bo Darkrot mi się kojarzy z Dark Rotem :/. @Pietr, Szlaja, Gargoin, Raley, Jir, Alphadron i może kogoś zapomniałem, aha Speed Wszyscy będą w fake'u, co do niektórych już mam pomysł. @Speed A konik, zobaczę, zobaczę. Ale ja jestem Bosko-Boski, w całości. :| "Heretyk! Huzia brać go!" <frag> A możesz zapożyczyć, ale niektóre lokacje się hardo robi ze zmianą kamery xD. Ja się staram tutaj zrobić taki film fake'owy. @Zapowiedź Następny epizod (jak mi się uda myśli na obrazki przelać) będzie rox/git/evul/itp/etc/itd.! |
Masz jeszcze mojego konia.
http://img230.imageshack.us/img230/5416/konv2rw2.png Zdecyduj, ktory lepszy. A co do fake to najlepsza jest zmiana kamery :P |
Wiec...ładne i fajne:confused:....ale znalazłem jeden bład:
-Niema mnie !! ;<<.... @KalasantyX Każdy może sie pomylić :p |
to po co on te drzwi rozwalał xD? nie mógł po ludzku otworzyć xD? 10/10
|
Niech Bedzie Darota jakos te wytrzymam ;(
|
prosze o usunięcie posta...
|
No tera z siodłem
http://img218.imageshack.us/img218/7908/konielpsn9.png Spróbuj sam siodło założyć na szybko. |
Fake prawie doskonały bo doskonały jest tylko Bóg! 9/10
Te wywarzone drzwi troche sux wygladaja ;/ Czekam na moja pozycje wfake :) Kiedy next part? :P |
Cytuj:
Tzn. jak pierwszy raz oglądałem pierwszy odcinek, to myślałem że on z tymi dwoma typami poszedł gdzie indziej xD Dopiero później zauważyłem - to to samo miejsce! @topic: Fajne, lubię sceny walki... +sceny walki -brak minusów ;p Grafika: 10/10 Fabuła: 9/10 Ocena:10/10 :) |
Hahah mnie też to dobiło "Niema czasu Pedzieju" Oczywiście pozytywnie :D
A co to fake to ocieka dżemem brzoskwiniowym <palce lizać! ;)> 10/10 |
Bardzo mi się podoba ;] Lecz niestety sama gadanina :/ Mogłeś dać jedynie więcej akcji. I te konie są bardzo, ale i to bardzo dziwne :P
9/10 za te konie :/ |
Niezłe, tylko raz zmieniłeś kamerę ;)
BTW: Jak masz jakiś outfit, i wolne miejsce to wrzuć mnie na handlarza imieniem Magnar, który trzyma na swym składzie masę dziwnych przedmiotów :) No co, mimo że potrzeba na taką postać miejsca, to jakże oryginalnie :P |
Kiedy next part? Bo doczekac sie nie moge. A z ta kamera to tez sie troche nie polapalem ale jest ok. ;)
|
Nie wiadomo. Kalaś zarzuca fake... (nie ma to jak długi i treściwy post, nie?)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |