![]() |
Podobno loot miał być losowany a tu beka,kumpel stracił 10 bp mf i SDki i nic na tym nie zyskał.
|
Taaaaaaaaak!!!! Uu Naaas!!! Na Candiii!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba To OblaĆ Xdddd
Gratz Dla Wszyskich KtÓrzy Polegli I Tych KtÓrzy Go Zabili!! |
Ten Club jak jakieś gówno wygląda jeśli chodzi o grafiki nowych broni to są coraz gorsze ;[ ps. na Candi piszą ze jeszcze d legsy spadły ? ktos pewnie podjebał i sie nie przyzna :P
|
Cytuj:
@topic Mega Gratulacje!!! hahha |
Cytuj:
GZ. |
Cytuj:
|
Loota chyba pierwszy Tai'kioku wziął nie?
|
Poul nie dostanie loota
@UP Tai jedynie pierwszy dobiegł do ciała. |
BANDA NOOBóW, SPAMMERóW!!! NIKT NIE SłUCHAł POULA KAżDY ROBI SWOJE!! KRZYCZą NIE BIć, A NUBY WALą JAK GłUPIE...!! Poul mówi Siochać a nikt nie siował... Jeden Siocher i Poul by przeżył.. ale żal, bo każdy musiał sd walnąć... !! SZACUNEK DLA POULA ZE TO WSZYSTKO BLOKNAL SZKODA ZE PADL, Madame Rosa za to ze non stop brala na siebie Death~ ;)
A teksty niektórych były naprawde owned _/ ktos mowi: trzymaj death~ 120ek: mam za maly lvl on mocno wali... No to żal jak 120ek nie może bloknąć JEDNEGO Death~... |
Da ktoś rehosta na rapida? :\ Bo jak ściągam z tibicams to mi się zatrzymuje na kilku % :\
|
Szkoda, że mam bana :( Tak to bym też tam był X(
|
xd
zgranie macie zajebiste xddddddddd
ale liczy sie fakt ubicia :] gz |
Cytuj:
|
Wielkie Graty dla calej Candii tym bardziej ze gracza z Celesty sie nie udalo
a jeszcze wieksze poniewaz jest to pierwszy Ghazbaran ktorego zabito :D |
Jestem dumny z tego powodu , poniewaz gram na candi ^^
|
Fakt, n00by są wszedzie.
btw. ogladam filmik, a tu nagle w połowie się wylącza. O co chodzi??? :( |
gratz :) ale on ma hity o.0 2300 widzialem o.o
|
Cytuj:
|
bardzo dziwne... ogladnalem film, poszedlem do babci, wracam i avast na start " ze wykryto trojana " hmm .... nie mowie do autora, ze film ma keya, ale to dziwne, ze tak nagle mi wykrlo konia, a nazwa tego jest taka sama jak od owntibi, ze podobna nazwa do procesu systemowego
|
Hehe, nice akcja, jednak i tak graty dla 1 blokera, bo co pod koniec filmiku bloknął... ;P
@edit Teraz Ghaz~ będzie jak Morg~ druga "ciota" :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |