Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Zabawmy sie raz jeszcze! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148565)

Lynx 01-10-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1675941)
boli cie to ze wiesniak ma najwyzszy level na nebuli?

Najwiekszy lvl na Nebuli to Vura a on jest z zabrza i nie jest wiesniakiem!!!!111

lycha_ziom 02-10-2007 00:16

hidek dojebales teraz :) nigdy nie lizalem VU bo nie bylo takiej potrzeby jesli chcieli abym kogos zabil to robilem to z czystej przyjemnosci takich psow jak Ty moglbym zabijac bez konca ,nigdy nie mialem brazowego jezyka w porownaniu z toba wiem ze lubisz czesto zmieniac ciuchy jeden co 2 sekundy poniewaz ten smrod co chwile przechodzi ale dobrze ze masz blisko domu ,,ciuszek na wage" co do tego gp nie kumam bo moj nick na allegro to Gosia1946 i nigdy zadnych gp nie kupywalem raczej sprzedawalem :) wiec idz zmien outfit i ,,zabij" kogos z VU HAHAHHAHAHA pro evul master zmieniaczu outfitow :)

PS.bylbym zerem tak jak wy gdyby moi kumple przegrywali ta wojne jednak sobie bardzo dobrze radza a nie tak jak tana daja loga wolalbym zachowac honor tak jak Frida czy Heiks i walczyc do konca i za to ich podziwiam :)

smakosz 02-10-2007 02:16

Co chlopaki z Vanum miny wam zbrzydly?Moze teraz posmiejemy sie wszyscy razem?Gdzie te smieszne historyjki, i zarciki o wiesniakach?Xaem co sie z Toba dzieje?Prawda jest taka ze wiesniaki zaorali wami swoje pole:)Pozostalo wam jedynie wymyslac beznadziejne hasla, przyglupawe historyjki i opisywac jacy wy to nie jestescie mocni, bo kiedy przychodzi co do czego to nawet nie ma co zbierac:)Jestescie tak bezradni, ze chyba, az wam jest glupio;>No nic pozostawiam reszte bez komentarza bo nie warto.Pozdro

Sonik'ex 02-10-2007 07:08

^^

up zgadzam sie z toba w 100%,Lynx o Vurze zapomnialem (sorry),xaemus niewiem ile bo niliczylem ale z pare miesiecy byles z wiesnakami w gidi nieprzeszkadzlo ci to? wiesz zastanawia mnie czy ty naprawde jestes taki KLUPI czy to twoj stl prowokacji chyba to i to;)

Adikeen 02-10-2007 08:10

Dobra... przestańcie pierdolic o nie wiadomo czym... Zabili Castora i Lapke potem bylo trudno bo zle stali i sami sie zablokowali, więc nie ma sie co dziwić, ale następnym razem bedzie inaczej ;-)

Zen 02-10-2007 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 1676630)
Dobra... przestańcie pierdolic o nie wiadomo czym... Zabili Castora i Lapke potem bylo trudno bo zle stali i sami sie zablokowali, więc nie ma sie co dziwić, ale następnym razem bedzie inaczej ;-)

uhauhaa tych nastepnych razow to pewnie bedzie tyle ile stare vanum mialo nie? i beda one zapewne zakonczone tak samo jak kazdy z tych nastepnych razow :D
Wy juz tej wojny nigdy nie wygracie, bo nie jestescie wogole zgrani i kazdy martwi sie o swoja dupe, zreszta z ta ekipa zawsze tak bylo (procz 3-4 osob)
niebyliscie, ale teraz jestescie i zapewne bedziecie dla mnie ZEREM

August 02-10-2007 17:01

Jak zuk specjalnie w tego trapa wbiec zeby was poraz kolejny wyjebac w pien, a wy sie ciagle tlumaczycie ze wszystko tak mialo byc mieliscie raszowac itp znowu niewyszlo. Ile bedzie nastepnych razow?

Safe 02-10-2007 17:18

Synek Tana daje loga, tak? wez Ty sobie pomysl od czego zaczela sie ta wojna a pozniej sie wypowiadaj, Friida, Xaemus, Estana, Redeo... sa to postacie - legendy na tym servie i nikt nie powinien ich nazywac 0rami, bo odeszli od potegi i zaczeli walczyc za kolegow, czego np. taki Grosiu nigdy nie zrozumie. "A co tam, niech mi zabijaja rli wkoncu to tylko gra!"
Ciagnac temat z dawaniem loga - daje loga to Twoj jeden z idoli Archer na poczatku opena - tana, war macia, hidek czy inni dali loga po tym jak mielismy to zrobi i dostalismy pozwolenie, bo na chuj wydawac 1kk na blessy jak mozna wydac 500 a wygrac bez bota i tak bysmy tego nei wygrali, tak wiec elo

Maarco123 02-10-2007 17:26

Zal Pl Br Ue Cz Itd Itd

Kurwa ludzie żal dupe ściska jak sie to czyta... zamiast znaleść sobie inne zajęcie na*******acie w jebane piksele i sie klucicie kto komu co zrobil zabral zabil jakby to kurwa byl prawdziwy swiat... sam kiedys na*******alem w tibie 24 na dobe i wiem jak to jest ale wkoncu trzeba dorosnac... jedyna rzecza jaka jest madra na tym forum to : ""Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot.
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.""

Weś sobie to przeczytaj puki nie jest zapuzno ta gra to nie wszytko co mozna w zyciu osiągnąc

KTO JEST W TIBI KOZAKIEM JEST W REALU ZEREM!!! (dlatego chce pokazac jak jest wielki w tej grze ) POZDRO!!!

El_payaso 02-10-2007 20:15

Wiesz Klocek kiedyś bym Ci nawet odpisał, ale teraz mi się już nie chce, nie ma sensu, żyj sobie w swoim świecie, pozdro "HEROSI I LEGENDY" NEBULI.

lycha_ziom 02-10-2007 22:17

xaem,redeo legendy? co oni takiego zrobili? gau~ jest legenda bo dobrze walczyl,wizz bo rzadzil tym servem jako druid a wtedy bylo ciezko taka postac wytrenowac, a xaem i redeo?walczyli za kumpli? i to sa legendy,kazdy walczy za kumpli tylko frajer sie odwroci od przyjaciol

Kapitan Chrupek 02-10-2007 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maarco123 (Post 1677023)

Weś sobie to przeczytaj puki nie jest zapuzno ta gra to nie wszytko co mozna w zyciu osiągnąc

KTO JEST W TIBI KOZAKIEM JEST W REALU ZEREM!!! (dlatego chce pokazac jak jest wielki w tej grze ) POZDRO!!!

nie weś.. nie pUki nie za pUzno :D zasada sie nie sprawdza ... patrz na lisa hhehehheheheh xDDD i na mnie :)

@up
pokazali ze sa prawdziwymi kolegami "przyjaciółmi" w grze"...

August 03-10-2007 11:35

Xaem za kumpli? bauahhahha szczegolnie za Xefiego i Rafala -.-'
Legenda to jest Jacek aka Friida gral od poczatku uczestniczyl w kazdej wojnie i napewno zapisal sie na kartach histori tego serva. Reszta to niebardzo jak dla mnie. Niemowie ze ktos z vu to legenda czy cos, ale tych co wymieniliscie to ciezko przyrownac do legedy.

adriannowara 03-10-2007 15:49

:cup::cup:X(:baby:;(X(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 1664625)
A wiec z dniem 23.09.2007 roku o godzinie 13.41 zaczelismy nowa zabawe!

Wszyskich chetnych zaprawszamy do uczestnictwa.

Nodois Tyranyn
Sep 23 2007, 13:42:18 CEST Killed at Level 145 by War Macia and by Heiks

Maledrus
Sep 23 2007, 13:43:39 CEST Killed at Level 160 by Vicka and by War Macia

:)

Zolzoller 03-10-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1677656)
tylko frajer sie odwroci od przyjaciol

np Grosiu Nodois i Andrenos XD

@adriannowara .. kolejne dziecko neo ?

BOtter 03-10-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1677656)
xaem,redeo legendy? co oni takiego zrobili? gau~ jest legenda bo dobrze walczyl,wizz bo rzadzil tym servem jako druid a wtedy bylo ciezko taka postac wytrenowac, a xaem i redeo?walczyli za kumpli? i to sa legendy,kazdy walczy za kumpli tylko frajer sie odwroci od przyjaciol

Ta, Gauwart to legenda, która zabijała ludzi na afk, w tym Pyrokara i Morrderce :confused: Na Nebuli nie ma żadnych legend, dzikus równy dla dzikusa.

Zolzoller 03-10-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 1678512)
Ta, Gauwart to legenda, która zabijała ludzi na afk, w tym Pyrokara i Morrderce :confused: Na Nebuli nie ma żadnych legend, dzikus równy dla dzikusa.

Jedyna legenda na nebuli jest Juroqu .. i chyba do tego nie ma zadnych watpliwosci , zaraz po nim legenda jestem JA

Adikeen 06-10-2007 10:07

I co chlopaki, cos upada wam to forum ;-):evul:

Maksym89 06-10-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 1681509)
I co chlopaki, cos upada wam to forum ;-):evul:

Nom wy*******aj

Draxin 06-10-2007 15:23

ZIomki z Nebuli :D
Zaczynam tam grę i kto chce mi pomóc na początku to niech pisze do
[CHAR]Czipindejs z Afrykji[/CHAR] :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.