![]() |
TAk najpierw karz wyjść 200 osobom z serwera ! :P
P.S. Karz albo Każ bo niewiem :P . |
ja mam postac na valorii o nazwie LOSOS
bede sorckiem :D ALE LIPA NIE DA SIE ZALOGOWAC JAK JEST 150 PERSONSOW :/ mam pytanie: kiedy na valori jest restart? |
Oby o 9.
|
zna ktos sposoba na dostanie sie na Valorie (oprocz pacc) plz powiedzcie
dziex!!!!!!! |
jak ktos zna to i tak ci nie powie bo mu miejsce zajmiesz wiec nie oczekuj odpowiedzi innej niz : PACC :P (chociaz teraz to nawet na pacc mozna sie nie dostac)
|
Nowe swiaty
Tez mam ten problem z Valoria. A poza tym co to za nowe swiaty?! Valoria do 150 a ten drugi (Jumela czy jakos tak) bylo 233 osoby i mialem "Too many players online" Jak przeczytalem prosbe Cipow ze mamy korzystac z swiatow blizej nas to odrazu skasowalem kolesia na Jumeli.
Jestem na tibia.com i tam w tym newsie pisze cos takiego "...Both servers are "normal" game worlds with enabled player vs. player combat. As always we will raise the player limit of the new worlds during the next weeks. ..." Wiec moze to znaczy ze za tydzien wszystko wroci do normy. "Both servers are "normal" game worlds (...) the player limit of the new worlds durning the next weeks" to moze znaczyc ze nowe swiaty beda "normalne"... limit graczy ustabilizuje sie w nastepnym tygodniu ?( |
Ale to too many ppl online jest wku***ące juz 5 godzine neimoge wejsc
|
Valoria to powalony serw tera to eternia jest pusta nereszcie
|
Ja tam se postac zalozylem (Mortivor Jahwe i droga postac Liberate Tutenes) ale i tak bede gral na mojej ukochnej danubii hehe. :D Jak wiecie jakas gildia czy klanik to piszcie ale szybko nie wbije bo.....wiecie
|
tak, swietnie
idzcie wszyscy na nowe swiaty, idzcie ;) przynajmniej bedzie luz gdzie indziej ;P a swoja droga to na tych nowych swiatach musi byc masakra na rooku ;) |
Witam ponownie!!! nareszcie w czwartek sie zalogowale na Valori!! :) (2 godzinki logowania a dostalem sie tak kolo 7)
radosc moja trwala jednak krutko :( na jednego szczura przypada srednio 4 graczy!! a jak by tego bylo malo to zadnych nOObow tam nie ma i trza walczyc nawet o scierwo takiego szczurka. Jedyna metoda na dotanie sie na server jest wstanie o 8:45 i logowanie sie podczas restartu serva non stop (jak ktos juz gral to najlepiej sie wylogowac przy jakichs szczurkach bo po restarcie jest co zabic :D) Niestety hamstwo sie tam szerzy :( az sie boje pomyslec co bedzie na mainie.... dobrzeze przynajmniej kilku kumpli tam jest :) a jeden juz na mainie :D jakby co to szukajcie ludzikow z Do'Urden w nazwie :) moi kumple no i przede wszystkim polacy ktorzy pomoga o ile beda mogli:) zycze milej gry a narazie ide na moja isarke se lvla nabic bo i tak sie nie zaloguje :D moze o 9 bede na valori ale nie obiecuje |
too many players
wie tkos moze ile osub mzoe maxymalnie wejsc zeby niepisalo to many player wczoraj bylo 160 chcialem wejsc a tu tio many players
|
Hmmm...Valorie powaliło chyba !!! Pisze mi tylko że Valoria jest tylko dla pacców !!! CO KU*** JEST !?
|
Nie zrozumialem jednej rzeczy.
Dzisiaj po restarcie non stop probowalem wejsc na Valorie. Jest 9:12 i caly czas wyswietla sie komunikat: "tylko postacie z paccem moge wejsc na ten serv" wtf?! |
Mam taki sam problem ^^.
Nasuwa sie jedno pytanie wtf? |
Czy to ma być żart?!!!!
przecież dzisiaj nie 1 kwietnia. Jak wszyscy dzisiaj próbowałem się wbić ... ale mnie zatkał ten komunikat (w.w) ... jeśli tak zostanie, że świat tylko dla pacc to będzie absurd i przesada. I to ma być "normal server"?!!!!
|
hehe pacce dostaja chyba pare dni free ekspowania zeby sobie levele spokojnie mogli nabic i wyrzywac sie pozniej na facc .. mogliby sie pospieszyc z moim paccem, tez tak chce :P
Valoria - Kassus - lev 8 sorcer Venore ->200 expa do lev 9 braklo i juz nie moge sie lognac :( |
ale cos mnie dziwi
nareszcie ruszyl na tibia.com serwis statystyk i tam mozna looknac co ile i kiedy bylo zabite no i lekke zdziwko mnie wzielo jak zobaczylem ze juz sa zabite 3 demoni i takie tam inne doze stworki. jak to jest mozliwe ze na srewerze ktory jest od niecale 2 tygodnie napiszcie jak wiecie plz pozdrawiam |
Bobercjusz:
Nie wiem gdzie cos takiego wyczytales. Sprawdz dokladniej bo to co napisales jest nieprawda. Rowniez pozdro. |
Druid 4
Knight 22 None 940 Paladin 53 Sorcerer 23 Oto statyskiki z Valorii (te ww) Widać że Valoria będzie chyba serwer palladynków ... największy lvl na Valori to 21 :/ (DUŻY !!!!!!!!) A to z Amery: a sercerersorcerer 1 (co to znaczy ???!!!! ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |