![]() |
moimi ulubionymi postaciami sa : Anarki, Patriot oraz Bones (quake3) Hellscream , Anub'urak(przerosniety zuk ;p) Samuro(mistrz ostrzy), Medivh(prorok) Blood Mage , Demon Hunter oraz Moutain King (postacie z warcrfafta3 z wersji rozszerzonej the frozen throne fajnie wyglada wladca ognia ( jest dostepny tylko na battle.net byl dodadany w ktoryms tam patchu)) ponadto fajnie wyglada sb u ludzi (lamacz zaklac - jest elfem i ma lajtowa zbroje)
|
Widzialem ze wszyscy daja glownych bochaterow z Finala :P dołączam sie do Nich i sam dodaje :
Final Fantasy 7 - Red XIII - Vincent - Tifa - Sephiroth (Za jeszcze dluzszy miecz niz Clouda :P) Final Fantasy 9 - Zidane Tribal - Vivi Ornitier Final Fantasy X - Tidus (dla posiadaczy wersji japońskiej Tida) - Yuna (bo zajefajne sa z nimi grafiki i ogolnie cala ich historia) Czyż ja nie jestem przewidywalny? Do tego można dopisać jeszcze wszystkich z Wild Arms (1,2,3), Suikoden (1!,2,3,4), Xenogears i w ogole wiekszość jRPG z konsoli @down Co nie znaczy ze nie mozna do niego powrocic ^^ |
OMG... a nie zauważył pan, panie Doom Terror, że ostatni post przed panem jest z listopada.. '04?-.-
|
CJ z GTA SA koles nie byl jakims super mega ekstra koazkiem co wszytkich zabija od tak poprostu byl czlowiekiem ktory popelnia bledy
|
Cloud-ff VII.Fajny gosc.Miecz tez mial wpozo.
Vegeta majn,czy na odwrot ;p-za wszystko.za jego charakter Gorg Scobbart-broken sword 1,2,3.Fajny gsc.teksty ma full wypas.. potem to jeszcze bezimienny z gothica,max "pejn"....chyba wszyscy.A tak wymienie jeszcze 1 z filmu.Xavier z Piły 2.Fajny gosc. :p |
Diego z gothic... umie cos zalatwic i równy ziom
|
Garrett - części Thiefa
Tobias "47" - Hitman Max Payne - Max Payne <zawodzi go pamięć...> |
Gorky 17-Jarek Owicz
Max Payne-Max Payne Mafia-Paul(?) |
Lord Neverar - Morro
Almexia - Morro Vivek - Morro - spoko koles ale leszcz :S Freeman - HL2 Diabel i Aniol - B&W |
Max Payne- Max Payne ( 1,2)
Tobias Reiper- Hitman ( 1,4) Daniel Garner- Painkiller Lee- Gothic( 1,2) A i jeszcze . Kain ( seria Soul River lub Blood Omen nie pamiętam bo na kefeji w to grałem) Lara Croft ( Tomb Raider: Legenda i tylko z tej części) |
mati9630 - pobij mnie za to -.- jak ci temat nie odpowiada to sie nie odzielaj bo spam robisz a mi to <>< ze ktos cos do mnie czuje bo napisalem cos w temacie ktory mnie interesuje
|
Klaymen z Neverhood'a :D
|
Cytuj:
Jeszcze? Max Payne Rayman, Murphy, Globox i w ogóle cała paczka =P Gobliny z Goblinów Kyle Katarn Larry z Larrego Lara Croft (właściwie to kiedyś) Tommy V. z Vice City |
Gothic
Xardas Warcrft III Thral Grom Rayman RAYMAN :p SW : JA Rosh (taki troszk ciemny charakterek ;) Soul Calibur Kilik (to ee taki z kijkiem 8)) |
1. Raziel,
2. Rikimaru z Tenchu, 3. Nordom z Planescape'a, 4. Cespenar z BG, |
Cartman z Cartman's Authoritah (naprawde świetna gra),
Milten z Gothic I. Gorn z Gothic II. Max Payne - Max Payne Hieyan z Amercia's Army. (Czyli moja postać :>) |
Mody- Call of Duty
Różowa Pantera-Pantera :P(kiedyś) No i mój imienniik Pan Max Bolesny a i bym zapomniał Snoop Doog z True Crime |
Raziel - seria Legacy of Kain
Kain - -||- Grom Hellscream- Warcraft III Decard Cain- Diablo Zeratul - Starcraft Brood War |
Ale kluchy odgrzewacie!
Kyle Katarn - SW: JK
Rachel - NfS: U2 Tommy V. - Gta: VC |
Abdel z BG ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |