![]() |
Pod koniec, gdybym nie wiedział, że to małe brazole to bym pomyśłał, że to jakaś dziewica krzyczy.
Boję się o nich. Skoro tak wyglądała reakcja na zdobycie itemów, to po ich stracie pewnie by popełnili harakiri. |
Cytuj:
|
Co za dzieci ;D
|
Nie mogę! hahahhahahaha naprawdę!!!!!!!!!!!! hhaahhahahahaha
|
lol,chyb a bardziej sie cieszyli z mms'a a nie dsm...
btw zawsze sie zastanawialem czemu oni w tibi pisza zamiast "hahaha" to "hauwhaubwuhsuahsuawhabwu",teraz juz wiem :confused: a o to co na polski oznaczyaly ich okrzyki : woow,pacca ma !!! WWOOOOOOWWWW DUZO PIENIONSZKUF awyawuha A!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA FIRE FIELDY WOOOOOOOOOOOOOOW MMS 2 down raczej jak jakies malpy ; o DSM KURWAAA jeee KURWAAAA RZUCE SIE NA GLEBE NAPEIRDOLE Z BANI KLAWIATURE jeeee ja pierdoleee ZARA SE CRYRFORWE W DUPE WSADZE o kurwaa nei ma addonowww OMYYYGGYYYY ja peirdole,8 PARCELI auhwauwhuawhau |
@up
owned :D @topic Takie małe a już hakiery? ;p to co będzie jak urosną ? xD |
Mogę się założyć, że tak wygląda 90% brasiliano/espanol/portguese grających w tibię... pwnt xxxxD i do tego ta murzyńska muza! AAAAaaaaa! Normalnie uga buga xd.
|
Kwiczały jak pikachu! =PP filmik roxuje
|
Cytuj:
|
hahaha świetny filmik xD o to prawdziwi BR :P
|
dla mnie tu nic smiesznego. wstyd dawac takie cos na neta. piszcza pojeby i zachwycaja sie eq za ktore nie wiem czy 100k by bylo. a tego co dals ie haknac to glupek. takie dzieci nie sa jakiemis pr0 hackerami. pewnie przedszkolu poinstalowali keyloggery ktore oczywiscie sciagneli z neta a jakis kiep loguje si epoza domem na nie sprzwdzanych kompach to ma.
rzeczywistosc jest smutna ... |
buahahahahahahahah
szkoda gotki :P hahahahahahaha |
Nie no zieja... ciekawie co by zrobili jakby hakneli .. hmm mpa albo sca? btw ich radośc na widok k arma była ... :D
|
Mi sie wydaje ze to nie byl prawdziwy hack... tylko char kręcącego :P ale jak kto woli.
Najlepsze bylo 'dp dp dp dpdpdpdpdpdp dp dp ! ' @UP Na widok mpa pewno by poumierali na zawal :D co by zrobili jakby hackneli jakiegos typa z Anntici i g helmet mial Oo' |
Hahahah, takiego orgazmu jak ten młody to nikt z nas zapewne jeszcze nie doznał :D
|
Cytuj:
to nas nie lubią.. No bo można się zdenerwować ; )) |
Cytuj:
|
płakać mi się chcę... ;D A jeszcze ta nazwa "Hackers Professionals". Film bajer :)
|
HAHAHAHAHA! A myślałem, że gorzej niż w Polszy być już nie może.
|
Cytuj:
A ciekawe czy byście się śmiali, gdyby to była wasza postać... Ps. Można by odczytać jakoś nick tego chara i wysłać temu kolesiowi link z tym filmem. Wiedział by kto go shackowal i mógłby załatwić to z nimi osobiście ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |