![]() |
Rzadko. najczęsciej jak jade do babci do Poznania ;]. Czyli srednio trzy -4 razy w roku. cZasem częsciej, jak pojade do siostry do Gorzowa. ;].
|
Ja idę wtedy, kiedy jest coś wartościowego do obejrzenia. Niech no policzę...(w pustyni i w puszczy, harry potter 1-5, władca pierścieni 2 i 3, katyń, tylko mnie kochaj)... 10 razy!:P
|
Dzisiaj byłem z klasą na "Katyniu", końcówka naprawdę poruszająca ;s
|
Adner:
Rzeczywiście żeś ambitne i wartościowe filmy wymienił.... |
Chodzę tylko wtedy kiedy mam hajs i jest coś ciekawego, a poza tym to raz na miesiąc bo w szkole mamy edukacje filmową i chodzimy do kina
|
Cytuj:
Dla każdego wartością jest coś innego.;-) A poza tym, oglądanie filmów człowieka nie zmieni; ale za to miło się dowartościować, wymieniając filmy powszechnie uznane za "ambitne". |
ja Częściej niż raz w tygodniu.
:D :D :D |
Raz na pare miesiecy =d ostatnio to ja chyba bylam na Harrym Potterze xd heheh po co wydawac kase na kino jezli ma sie lepsze rozrywki :)
|
Zalezy ile kozłów ofiarnych postawi mi kino: d
|
Tak często,jak w kinie jakiś dobry film a ja mam kasę ; p Ostatnio na Never Back Down.
|
Raz na kilka miesięcy z klasą, arch rox.
|
Wole maratony w domu ^^.
|
Zależy czy jest jakiś film- zresztą wolę anime :P. Kilka razy na rok.
|
Ogółem to raz na kilka miesięcy. Ostatnio tylko chodzę co tydzień. W sobotę byłem na super - elo - wypasionym Indjana Dżonsie i jestem z siebie dumny.
|
Raz na kilka miesięcy a to dlatego, że w mojej mieścinie zamknęli kino jakieś 2 lata temuX( .
|
archeolodzy...
|
Gz Arczeolodży
ps. Raz na kilka miechów. |
Żeby to w Płocku było jakieś normalne kino...
|
Jak mi odwali to kilka razy w tygodniu a jak nic nie ma to nawet raz na kilka (2 max) miesięcy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |