Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs Filmoteka Tibia.pl - Wyniki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=149189)

Artezz 30-09-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1674123)
Ludzie ale mnie i wielu innych nie obchodzi wasze zdanie. Wygrali ci a nie inni dajcie sobie siana.

Cytuj:

Wasze żale nic nie pomogą, a w moich oczach świadczą jedynie o tym że nie umiecie przegrywać.
Po 1 to nie są żale tylko wyrażenie własnej opinii na temat "zwycięskich" filmów. Jak nie umiecie tego odróznić to sie nie odzywajcie. Forum jest publiczne i moge wyrazić swoje zdanie temat tego czy mi sie podobał dany film.

Rywin_Capy 30-09-2007 13:35

Film ryby wymiata i jest duzo lepszy niz ta durna rozprawa!

Gawus 30-09-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rywin_Capy (Post 1674141)
Film ryby wymiata i jest duzo lepszy niz ta durna rozprawa!

Akurat z tym sie zgodze.
Film ryby jest o wiele śmieszniejszy niż ta rozprawa.
Glosy podłożone pod osoby są żenujące.. Do tego te ich dialogi..

Ale, glosowanie bylo.. Kazdy ma inne gusta.. :)

Rohas 30-09-2007 13:44

*topic
Ech. Film Ryby byl o wiele lepszy od tej 'rozprawy'.
Cytuj:

Ludzie ale mnie i wielu innych nie obchodzi wasze zdanie.
A od czego sluzy forum, jak nie do wyrazania swoich opinii?
Cytuj:

Nauczcie się przyjmować porażkę z honorem
I zeby nie bylo - nie bralem udzialu ;)

Aval'yah 30-09-2007 13:46

Film, który wygrał w kategorii humorystycznych- wstyd, duży wstyd. ;\

Rybzor 30-09-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artezz (Post 1674138)
Po 1 to nie są żale tylko wyrażenie własnej opinii na temat "zwycięskich" filmów. Jak nie umiecie tego odróznić to sie nie odzywajcie. Forum jest publiczne i moge wyrazić swoje zdanie temat tego czy mi sie podobał dany film.

Teksty typu "co za żal filmy! inni by wybrali lepsze!!" to nie jest wyrażanie własnej opinii na temat filmów.

@film ryby
No tak, film Ryby roksi, jest megaturbosuper i w ogóle total roxoneone, zgadzam się z Wami :P.

@modki
Jak chcecie przyznać się do błędu to możecie mi wysłać tego pacca, nie obrażę się : PPPPPPPPP

Tibia6669 30-09-2007 14:10

Ryba powinien wygrać w najbardziej humorystycznym filmie!!! 1st film zrobiła osoba która napewno nie ma więcej niż 12 lat!! To wogule nie było śmieszne.
Chcę sprawiedliwości!!! Ryba pokazał oblicze forum, śmieszne oblicze tego forum.
Moim zdaniem własnie on powinien wygrać ten konkurs ;;)
@Up
Widzisz ten konkurs jest nie sprawiedliwy. Liberty Bay jest lepszy od twojego poradnika, ale masz napewno leprzy poradnik od 2 miejsca ;;)

Artezz 30-09-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1674179)
Teksty typu "co za żal filmy! inni by wybrali lepsze!!" to nie jest wyrażanie własnej opinii na temat filmów.

To jest wyrażenie opini (co za żal - nie podobało się)
A ja napisałem, że film Kajulca jest słaby - wyrażenie opini.

@down
Koniec.

Gawus 30-09-2007 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artezz (Post 1674298)
To jest wyrażenie opini (co za żal - nie podobało się)
A ja napisałem, że film Kajulca jest słaby - wyrażenie opini.

Skonczcie kur*a.

Macie pm.

Etoric 30-09-2007 15:31

III miejsce: Washabi za film "Dzień z życia Washabiego" | LINK (kubek Tibia.pl )
Za to bym bana dał, a nie kubek. Film trwa ledwo ponad minute, zero treści jakichkolwiek, zero logiki i ortografy. No chyba tylko 3 filmy brały udział w tej konkurencji.

Zummer 30-09-2007 17:00

Gratulacje wszystkim :)
btw. Wygrana Kshaqu w poradniku była wiadoma ;)

Kshaq 30-09-2007 17:09

@up
Odmienia się Kshaq'a xD

Co do tych waszych wielkich niesprawiedliwości. Naprawdę nie możecie przeboleć porażki? Po co dajecie linki ze swoimi filmikami? Skoro nie wygrały to znaczy, że były gorsze, a decyzja jest już nieodwołalna...

Dark Sven 30-09-2007 17:17

OMUJ...

Poziom tych 'śmiesznych filmików' na prawde musiał być żałosny, sądząc po wyborze. Jedynie Zuota coś tam pokazał... Ale nic.

Czarny ork 30-09-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1673814)
Ej możemi ktoś powiedzieć za co 1 miejsce zają filmik esdekersów ?? bo moim zdaniem to był filmik PK a w filmiku pk liczą sie chyba fragi ? a fragi najlepsze miało, ma i będzie mieć TIHWD ! Moim zdanime tym konkursem powinno się zająć CBA.

Styl się liczy idioto:). A oczywiście ja grałem w tym filmiku, to styl jest na wysokim poziomie:p.

Rayan_666 30-09-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarny ork (Post 1674518)
Styl się liczy idioto:). A oczywiście ja grałem w tym filmiku, to styl jest na wysokim poziomie:p.

jury tez bylo na wysokim poziomie...
n/c..

Thor of heaven 30-09-2007 18:53

Poziom? Jaki poziom? postarajcie się bardziej w następnym konkursie.
Ponadto masa prac nie była zgodna z regulaminem. Czytanie ze zrozumieniem?

Washabi 30-09-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1674338)
III miejsce: Washabi za film "Dzień z życia Washabiego" | LINK (kubek Tibia.pl )
Za to bym bana dał, a nie kubek. Film trwa ledwo ponad minute, zero treści jakichkolwiek, zero logiki i ortografy. No chyba tylko 3 filmy brały udział w tej konkurencji.

LOL ZAL PL.
Ten mój film był zrobiony tylko dla POMPY, zrobienie go trwało zaledwie 20 minut... Nawet myślałem ze ten film może nie zostać dopuszczony (dzięki ortografii) do konkursu.
WOGÓLE TO BYŁO MULTUM FILMÓW LEPSZYCH OD MOJEGO

Wendaren 30-09-2007 20:13

Film ryby wymiata 8o

Femqa 30-09-2007 20:33

"Moja kultura osobista nie pozwala mi się wypowiedzieć na dany temat :confused:", ale łagodnie spróbóję:
Pacc mam, mp3 mam, kubków mam dziesiątki (w kwiatki, paski, co bądź), więc nie żałuję. Satysfakcję mam, a to jest bezcenne :] Żałuję jedynie ludzi, którzy mieli całkiem fajne produkcje, a niestety nie osiągnęli porządanego wyniku :confused:
hail celesta.pl

Rukahs 30-09-2007 20:45

Gratulacje dla zwycięzców.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11.