![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Film ryby wymiata i jest duzo lepszy niz ta durna rozprawa!
|
Cytuj:
Film ryby jest o wiele śmieszniejszy niż ta rozprawa. Glosy podłożone pod osoby są żenujące.. Do tego te ich dialogi.. Ale, glosowanie bylo.. Kazdy ma inne gusta.. :) |
*topic
Ech. Film Ryby byl o wiele lepszy od tej 'rozprawy'. Cytuj:
Cytuj:
|
Film, który wygrał w kategorii humorystycznych- wstyd, duży wstyd. ;\
|
Cytuj:
@film ryby No tak, film Ryby roksi, jest megaturbosuper i w ogóle total roxoneone, zgadzam się z Wami :P. @modki Jak chcecie przyznać się do błędu to możecie mi wysłać tego pacca, nie obrażę się : PPPPPPPPP |
Ryba powinien wygrać w najbardziej humorystycznym filmie!!! 1st film zrobiła osoba która napewno nie ma więcej niż 12 lat!! To wogule nie było śmieszne.
Chcę sprawiedliwości!!! Ryba pokazał oblicze forum, śmieszne oblicze tego forum. Moim zdaniem własnie on powinien wygrać ten konkurs ;;) @Up Widzisz ten konkurs jest nie sprawiedliwy. Liberty Bay jest lepszy od twojego poradnika, ale masz napewno leprzy poradnik od 2 miejsca ;;) |
Cytuj:
A ja napisałem, że film Kajulca jest słaby - wyrażenie opini. @down Koniec. |
Cytuj:
Macie pm. |
III miejsce: Washabi za film "Dzień z życia Washabiego" | LINK (kubek Tibia.pl )
Za to bym bana dał, a nie kubek. Film trwa ledwo ponad minute, zero treści jakichkolwiek, zero logiki i ortografy. No chyba tylko 3 filmy brały udział w tej konkurencji. |
Gratulacje wszystkim :)
btw. Wygrana Kshaqu w poradniku była wiadoma ;) |
@up
Odmienia się Kshaq'a xD Co do tych waszych wielkich niesprawiedliwości. Naprawdę nie możecie przeboleć porażki? Po co dajecie linki ze swoimi filmikami? Skoro nie wygrały to znaczy, że były gorsze, a decyzja jest już nieodwołalna... |
OMUJ...
Poziom tych 'śmiesznych filmików' na prawde musiał być żałosny, sądząc po wyborze. Jedynie Zuota coś tam pokazał... Ale nic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
jury tez bylo na wysokim poziomie... n/c.. |
Poziom? Jaki poziom? postarajcie się bardziej w następnym konkursie.
Ponadto masa prac nie była zgodna z regulaminem. Czytanie ze zrozumieniem? |
Cytuj:
Ten mój film był zrobiony tylko dla POMPY, zrobienie go trwało zaledwie 20 minut... Nawet myślałem ze ten film może nie zostać dopuszczony (dzięki ortografii) do konkursu. WOGÓLE TO BYŁO MULTUM FILMÓW LEPSZYCH OD MOJEGO |
Film ryby wymiata 8o
|
"Moja kultura osobista nie pozwala mi się wypowiedzieć na dany temat :confused:", ale łagodnie spróbóję:
Pacc mam, mp3 mam, kubków mam dziesiątki (w kwiatki, paski, co bądź), więc nie żałuję. Satysfakcję mam, a to jest bezcenne :] Żałuję jedynie ludzi, którzy mieli całkiem fajne produkcje, a niestety nie osiągnęli porządanego wyniku :confused: hail celesta.pl |
Gratulacje dla zwycięzców.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11. |