Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tibia Merchandise (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150072)

Gollumek 08-10-2007 23:11

LOL Fajna by była siara pokazać się w czymś takim na ulicy XD

Rafayen 09-10-2007 00:10

O Chuj Loot-Bag...

Nie no naprawde...

Ale chyba cos pacc'e nie idą.

Bloud93 09-10-2007 00:30

Na każde sposoby chcą zdobyć pieniądze wiadomo ... Przecież mają dzieci, żonę z czegoś muszą to wszystko trzymać :P. Nie bluzgajcie na CipSoft tekstami typu "Pacc'e im nie idą, kradną nasze pieniądze ! itd." Cipsoft to firma, tak jak Blizzard itd.

Ghard Lage 09-10-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 1686006)
14$-30$ dla nas to bardzo dużo, ale dla niemieckich graczy to "babcia daj na pizzę". Mowa o takiej pizzy, co u nas kosztuje z 13zł, więc nie patrzcie na ceny, bo dla innych nacji są to grosze. W ogóle to samo tyczy się z PACCiem.

Niemcy aż tacy głupi nie są, żeby wydawać na takie bzdety kasę... P

Kajulec 09-10-2007 01:02

Ale mamracie, ludzie..
Ja tam chetnie bym pochodzil w koszulce z napisem Tibia. Co do cen sie nie wypowiadam, bo nie sa one skierowane do Polakow.

Btw. nadal czekam na kubek z Tibia.pl >.<

Pszczola 09-10-2007 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 1686687)
Ja tam chetnie bym pochodzil w koszulce z napisem Tibia.

Ubierz sobie koszulkę tibi, czapkę, tą torbe z napisem loot bag i idź do szkoły, zobaczymy co ludzie powiedzą ^^

Milten Magician 09-10-2007 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pszczola (Post 1686798)
Ubierz sobie koszulkę tibi, czapkę, tą torbe z napisem loot bag i idź do szkoły, zobaczymy co ludzie powiedzą ^^

Zapewne nic nie powiedzą bo albo ich totalnie zatka albo nie będą w stanie nic powiedzieć turlając się po ziemi ze śmiechu.

Co do tego tematu się nie wypowiadam bo brak słów :P

Liper 09-10-2007 09:43

Jak bym sie pokaz w takim czyms w szkole to bym w morde dostał.

Martinn 09-10-2007 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafayen (Post 1686618)
O Chuj Loot-Bag...

Nie no naprawde...

Ale chyba cos pacc'e nie idą.

Pacce na pewno idą ale CIP stwierdził że chce być tak jak BLIZZARD i produkować czapki, koszulki, Torby etc... z tym że jest mała różnica w koszulce WoWa bym sie pokazał na ulicy jak pewnie wszyscy a w koszulce tibi to :D ... A tak pozatym to na 100% znajdą się ludzie którzy kupią takie rzeczy ja nawet znam zioma co potrafi kupić 100 lvl za 1000 zł i go zrokować xD to co to dla niego jakiś kubek za 60 zł

PozDro :confused:

Etoric 09-10-2007 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pszczola (Post 1686798)

powiedzą a pobiją to różnica hahah, ale siara.

Maniak69 09-10-2007 14:57

Tylko mousepad jest dobry.. reszta to badziewie :P
Ale mój kolega już zamówił lootbaga i czapkę lol.
Kubki mogą być pozatym. Wolete z napisem dla najlepszego brata na świecie :)

VENAEN 09-10-2007 16:50

Najlepsze to są te t-shirty dla dziewczyn.
Wyobraźcie sobie :
Gość migdali sie z panienką, obściskują się ściąga jej bluzę a tu koszulka z napisem :"Don't touch me" albo "Leave" !!
Sklep nie jest złym pomysłem ale trzeba pokazać tam produkty z gustem a nie coś takiego jak Loot-bag

Dalv_2k7 09-10-2007 17:06

Większość z Was mówi, że nie ubrała by takiej koszulki bo obciach.
Wstydzicie sie tego ze jesteście graczem MMO? Dla mnie Wasza postawa jest bynajmniej dziwna. Jeżeli jestem graczem jakiejś gry to nie mam sie czego wstydzić chyba co nie? Aż tak Was obchodzi opinia innych którzy krzyczą "Tibia ZUO!!!1111oneoneoneoeneoe", a nawet nigdy nie mieli styczności z żadnym gatunkiem MMO czy MMORPG? Dla mnie tacy ludzie nie mają żadnej wartości.
Możne nawet sam sobie zamówię tą "There is no RL"

X)

Scobel 09-10-2007 17:08

No to CipSoft niezle podpatrzyl cala sprawe z tibia.pl i tibia.org.pl ... no coz ... realniej patrzac, niektore te super rzeczy to prawe koszt pacc na 3 miechy ... maja tyle kasy a chca ciagle wiecej ... ehh zalozny pmysl ... po drugie nie sa to dosc orginalne rzeczy ... a ich produkcja jest dosc tania ... a chca za nie krocie ...

Kaito Yamaro 09-10-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paffelek (Post 1685758)
i potem się dziwią ludzie, że gimnazjaliści grają po kiblach w pokemony

A tu się poczułem urażony. Jak nie jesteś w temacie, to się nie wypowiadaj. Gry Pokemon, co jak co, od kilku lat prowadzą w rankingach RPG na kieszonkowe konsole.

Co do tematu, podkładka na myszke jest bardzo fajna. Koszulka "Paladins rule" też niezła, ale chyba nie do szkoły ; d Ogólnie jest ok ale za drogo...

Articuno 09-10-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalv_2k7 (Post 1687231)
Większość z Was mówi, że nie ubrała by takiej koszulki bo obciach.
Wstydzicie sie tego ze jesteście graczem MMO? Dla mnie Wasza postawa jest bynajmniej dziwna. Jeżeli jestem graczem jakiejś gry to nie mam sie czego wstydzić chyba co nie? Aż tak Was obchodzi opinia innych którzy krzyczą "Tibia ZUO!!!1111oneoneoneoeneoe", a nawet nigdy nie mieli styczności z żadnym gatunkiem MMO czy MMORPG? Dla mnie tacy ludzie nie mają żadnej wartości.
Możne nawet sam sobie zamówię tą "There is no RL"

X)

Gdybyś ubrał taką koszulkę, to byś był traktowany jak pedał, a wiadomo jak ich traktują(traktujemy?). I nawet ci co nie mieli styczności z żadnym MMO mają racje.

Fpitolony w sprawe 09-10-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Str4t0s (Post 1686243)
A gdzie do cholery markowe krzesła do bicia?

Hehe ;D

@topic
Coz, CIP znowu pokazuja, ze tylko kasa i kasa... Zamiast sie porzadnie wziac do roboty nad Tibia, to by mieli w huj kasy, ale po cholere sie meczyc? -_-

tensperanes 09-10-2007 21:10

cipek

bez kitu dla nich liczy sie tylko kasa :/ a my? gracze? mysla ze bedziemy wszyscy chodzic op miescie w czpkach z napisem tibia to jest beznadziejny pomsl przynajmniej moi zdaniem mogliby zrobic jakie konkursy na PACC

Kup.Se.Musk 09-10-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1687284)
Gdybyś ubrał taką koszulkę, to byś był traktowany jak pedał, a wiadomo jak ich traktują(traktujemy?). I nawet ci co nie mieli styczności z żadnym MMO mają racje.

Znasz słowo tolerancja? Nie porównuj gościa z koszulką Tibia, a gejem. Człowiek, który pokazałby się z taką koszulką usłyszałby "śmichy, hihy" za plecami no i mógłby najeść się wstydu.

Eyck 09-10-2007 22:40

A mi się bardzo podoba. Chyba sobie kupię koszulkę z paladynami albo czapkę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14.