![]() |
LOL Fajna by była siara pokazać się w czymś takim na ulicy XD
|
O Chuj Loot-Bag...
Nie no naprawde... Ale chyba cos pacc'e nie idą. |
Na każde sposoby chcą zdobyć pieniądze wiadomo ... Przecież mają dzieci, żonę z czegoś muszą to wszystko trzymać :P. Nie bluzgajcie na CipSoft tekstami typu "Pacc'e im nie idą, kradną nasze pieniądze ! itd." Cipsoft to firma, tak jak Blizzard itd.
|
Cytuj:
|
Ale mamracie, ludzie..
Ja tam chetnie bym pochodzil w koszulce z napisem Tibia. Co do cen sie nie wypowiadam, bo nie sa one skierowane do Polakow. Btw. nadal czekam na kubek z Tibia.pl >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego tematu się nie wypowiadam bo brak słów :P |
Jak bym sie pokaz w takim czyms w szkole to bym w morde dostał.
|
Cytuj:
PozDro :confused: |
Cytuj:
|
Tylko mousepad jest dobry.. reszta to badziewie :P
Ale mój kolega już zamówił lootbaga i czapkę lol. Kubki mogą być pozatym. Wolete z napisem dla najlepszego brata na świecie :) |
Najlepsze to są te t-shirty dla dziewczyn.
Wyobraźcie sobie : Gość migdali sie z panienką, obściskują się ściąga jej bluzę a tu koszulka z napisem :"Don't touch me" albo "Leave" !! Sklep nie jest złym pomysłem ale trzeba pokazać tam produkty z gustem a nie coś takiego jak Loot-bag |
Większość z Was mówi, że nie ubrała by takiej koszulki bo obciach.
Wstydzicie sie tego ze jesteście graczem MMO? Dla mnie Wasza postawa jest bynajmniej dziwna. Jeżeli jestem graczem jakiejś gry to nie mam sie czego wstydzić chyba co nie? Aż tak Was obchodzi opinia innych którzy krzyczą "Tibia ZUO!!!1111oneoneoneoeneoe", a nawet nigdy nie mieli styczności z żadnym gatunkiem MMO czy MMORPG? Dla mnie tacy ludzie nie mają żadnej wartości. Możne nawet sam sobie zamówię tą "There is no RL" X) |
No to CipSoft niezle podpatrzyl cala sprawe z tibia.pl i tibia.org.pl ... no coz ... realniej patrzac, niektore te super rzeczy to prawe koszt pacc na 3 miechy ... maja tyle kasy a chca ciagle wiecej ... ehh zalozny pmysl ... po drugie nie sa to dosc orginalne rzeczy ... a ich produkcja jest dosc tania ... a chca za nie krocie ...
|
Cytuj:
Co do tematu, podkładka na myszke jest bardzo fajna. Koszulka "Paladins rule" też niezła, ale chyba nie do szkoły ; d Ogólnie jest ok ale za drogo... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Coz, CIP znowu pokazuja, ze tylko kasa i kasa... Zamiast sie porzadnie wziac do roboty nad Tibia, to by mieli w huj kasy, ale po cholere sie meczyc? -_- |
cipek
bez kitu dla nich liczy sie tylko kasa :/ a my? gracze? mysla ze bedziemy wszyscy chodzic op miescie w czpkach z napisem tibia to jest beznadziejny pomsl przynajmniej moi zdaniem mogliby zrobic jakie konkursy na PACC
|
Cytuj:
|
A mi się bardzo podoba. Chyba sobie kupię koszulkę z paladynami albo czapkę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |